Start tv-seizoen: nieuwe series
Terug naar de blog

Start tv-seizoen: nieuwe series

31/08/2018 Op de hoogte
De zomer loopt op z’n eind en dat betekent… dat het nieuwe tv-seizoen van start gaat! Wij zochten uit welke nieuwe tv-programma’s je kunt kijken met televisie van Canal Digitaal.

Ik weet wie je bent: start het tv-seizoen met spannende serie!

NPO 3 trapte afgelopen zondagavond af met een zinderende nieuwe serie: Ik weet wie je bent. De eerste aflevering is dus al geweest, maar die kun je nog de hele week terugkijken via TV Gemist. Ik weet wie je bent gaat over de verdwijning van Anna. Hoofdverdachte is haar oom, Daniel Elias, die gespeeld wordt door Daan Schuurmans. Eén probleem: hij lijdt aan geheugenverlies en herinnert zich niets meer, zelfs niet wie zijn vrouw en kinderen zijn. Heel spannend! Ik weet wie je bent is elke zondagavond om 21.10 uur te zien op NPO 3. Het eerste seizoen heeft in totaal achttien afleveringen.

Golden Boys: aandoenlijke datingshow voor senioren

Maandag 3 september start op SBS 6 een nieuwe datingshow. Niet zomaar eentje, want in Golden Boys gaan senioren op zoek naar een nieuwe geliefde. Zijn hun verleidingskunsten nog altijd aanwezig? Of moet presentator André Hazes soms een handje helpen. Golden Boys start dus op maandag 3 september en is vanaf dan elke week om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Expeditie Robinson: ook dit tv-seizoen weer een uitputtingsslag

Natúúrlijk is er ook dit tv-seizoen weer Expeditie Robinson. Seizoen numero negentien alweer! Expeditie Robinson-fans zijn al maanden bezig met het vinden van hints naar mogelijke deelnemers aan dit survivalspel. Inmiddels zijn alle deelnemers bekend en is duidelijk dat er drie ‘kampen’ zijn: Kamp Noord, Kamp Zuid en Kamp Onbekenden. Tussen de bekende deelnemers zitten onder andere Johnny Kraaijkamp jr., atleet Gregory Sedoc, presentator Toine van Peperstraten en GTST-actrice Stijn Fransen. Het nieuwe tv-seizoen van Expeditie Robinson start op 6 september op RTL 5 om 20.30 uur.

Toms Engeland: herinneringen en nieuwe ervaringen van Egbers in Engeland

Tom Egbers is al jaren bekend als een van dé gezichten van Studio Sport. In Toms Engeland laat hij zich echter van een heel andere kant zien. Egbers heeft een Engelse moeder en kwam in zijn jeugd elke zomervakantie in Engeland. In deze serie gaat hij terug naar het land waar hij van houdt. Wat is er veranderd? Herkent hij ‘zijn’ Engeland na de ‘Brexit vote’ nog? Hij deelt zijn herinneringen en het verhaal van zijn familie, maar er vinden ook veel nieuwe kennismakingen plaats. Toms Engeland begint dinsdag 28 augustus om 21.10 uur op NPO 2, is terug te kijken met TV Gemist en telt zes afleveringen. De andere vijf afleveringen zijn op dezelfde zender elke dinsdag om 20.30 uur te zien.

RTL Late Night met Twan Huys: wat verandert er aan dit programma?

Maandag 3 september om 22.30 uur is het zover: de eerste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys. Deze late night-talkshow zal elke werkdag te zien zijn op RTL 4. Hoewel veel trouwe liefhebbers van de show Humberto Tan gaan missen, gooit RTL het roer met Huys om in de hoop kijkers terug te winnen. Voor de zomerstop waren de kijkcijfers namelijk niet best. Verwacht wordt dat RTL Late Night met Twan Huys voor een meer journalistieke insteek van het programma gaat. RTL Late Night belooft dat Huys gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek die ‘midden in het nieuws staan’. Geen verrassing: Huys is een nestor van journalistieke programma’s van de publieke omroep. Hoe gaat hij het doen bij ‘de commerciëlen’? Vanaf 3 september komt het antwoord!

Nog meer tv kijken?

Met tv van Canal Digitaal is er dit nieuwe tv-seizoen dus meer dan genoeg te kijken. En het mooie is: met de interactieve opties van je tv-ontvanger en de Canal Digitaal TV App kun je gemiste programma’s op een moment dat het jou uitkomt terugkijken. In ons zenderoverzicht kan je een overzicht vinden van welke interactieve diensten er op welke zenders beschikbaar zijn. Wil je uit nog meer programma’s kunnen kiezen? Dan is het Royaal- of Rijk-pakket een aanrader. Hiermee ontvang je extra veel zenders. Als dát geen mooi tv-seizoen wordt!