The Teach: leert deze docent de misdaad een lesje?
Terug naar de blog

The Teach: leert deze docent de misdaad een lesje?

3-11-2020 Kijktips

Is het een leraar? Is het een detective? Pawel Zawadzki is beide wanneer in zijn school een leerlinge dood wordt aangetroffen. Waarom is hij zo vastbesloten de misdaad op te lossen? Kijkcijferkanon The Teach kijk je nu exclusief bij Canal Digitaal via de TV App.

Selfmade detective

In een schoolgebouw in het Poolse stadje Dobrowice wordt het meisje net voor het begin van het schooljaar gevonden. Zelfmoord was het zeker niet, maar wat wel? Hoewel Paweł Zawadzki ('The Teach’) nieuw is op school, moet en zal hij deze zaak oplossen. Pawels huis-tuin-en-keukenonderzoek volgt een verbijsterend spoor aan gebeurtenissen die het daglicht niet kunnen verdragen. En dat voor zo’n klein stadje. Hoe dichter ‘The Teach’ bij de waarheid komt, hoe groter het gevaar.

Beste fictieve serie

Bij de lancering van The Teach brak de serie alle records van Canal+. Bij de Poolse Film Awards werd The Teach uitgeroepen tot beste fictieve serie. Regisseur Łukasz Palkowski en schrijver Maciek Bochniak verzamelden een uitstekende cast om zich heen. Hoofdrolspeler Maciej Stuhr (Paweł Zawadzki) is een groot acteur in Polen. De afgestudeerde psycholoog werd vier keer genomineerd voor de Poolse Film Awards. Grzegorz Damięcki (die corruptiekoning Grzegorz Molenda speelt) herken je misschien uit kaskraker Schindler’s List. Zofia Wichlacz (Karolina) heeft ook een kast vol prijzen, waaronder de Poolse Film Award voor ontdekking van het jaar.

Knipoog naar Twin Peaks

‘Als je The Bridge goed vond, word je geheid gegrepen door deze intrigerende, goed geschreven thriller’, aldus kijkers van de serie. SBS.com verwijst naar de serie Twin Peaks: ‘In de eerste afleveringen zitten een paar knipoogjes naar die klassieker. En Dobrowice is misschien niet echt, maar ziet er beslist uit als een leuke stad om in te wonen... zolang je het niet erg vindt om meegezogen te worden in de duistere kant.’ Entertainment Focus zegt het volgende over The Teach: ‘Alles is goed gemaakt op een onopvallende manier, maar dat is deel van de charme. Het is een rechtdoorzee-mysterie waar je helemaal in verdwijnt.’

Waar kijk je The Teach?

Nieuwsgierig geworden? The Teach kijk je via de TV App op je mobiel, tablet, laptop en/of smart-tv. Met het Rijk- of Royaal-pakket kan je ook via de app naar deze series kijken. Naast The Teach bieden we nog veel meer series aan in onze Canal+ Series. De beste Europese series haal je hiermee gewoon in huis.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot