Canal Digitaal TV-gids: week 43
Terug naar de blog

Canal Digitaal TV-gids: week 43

19-10-2020 Kijktips
Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv-gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels uit de tv-gids voor je uit te lichten. Op deze pagina zetten wij iedere maandagochtend een overzicht van de beste tv-tips.

Tv-gids voor deze week:

Kopen zonder kijken

Ondanks de corona crisis blijft de prijzen van huizen alsmaar stijgen. Veel huizenzoekers grijpen steeds net naast een betaalbare woning. Voor hen is het dus tijd om Martijn Krabbé en zijn team in te schakelen om hun lot in hun handen te plaatsen. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn Joeke en Fernant klaar om te verhuizen uit hun krappe bovenwoning in Amsterdam. Makelaar Alex gaat voor ze op zoek naar een geschikte woning binnen hun budget. Bouwkundige Bob en zijn team zorgen er uiteindelijk voor dat de woning wordt verbouwd tot nieuw paleisje voor het tweetal.

Maandag, 19 oktober | RTL 4 | 20.30 uur Zaak van je leven

In deze reportageserie blikken rechercheurs terug op de belangrijkste en bekendste zaken in hun leven. We trappen af met de dodelijke overval die in 2007 de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer van zijn leven beroofde. Rechercheurs blikken terug op deze zaak en vertellen over hun eigen belevenissen tijdens en na deze zaak. Zo krijgen we inzicht in de verschillende fases van het onderzoek en komen ook nabestaande en getuigen aan het woord. Zo wordt duidelijk hoe lastig rechercheurs het hebben met het oplossen van dergelijke zaken.

Dinsdag, 20 oktober | NPO 2 | 22.20 uur UEFA Champions League: Ajax - Liverpool

Ajax kan zijn borst nat maken met tegenstanders van formaat. In Groep D mogen de godenzonen uit Amsterdam aantreden tegen het Italiaanse Atalanta en het Deense Midtjylland. Vanavond in de Johan Cruijff ArenA rolt de bal tegen de sterkste tegenstander uit de poule. Onder aanvoering van Virgil van Dijk is Liverpool de eerste tegenstander. De Amsterdammers weten vooralsnog niet te overtuigen en gingen zelfs ten onder tegen FC Groningen. De ploeg van Erik ten Hag moet alle zeilen bijstellen om opnieuw indruk te kunnen maken in de Champions League.

Woensdag, 21 oktober | SBS 6 | 20.30 uur Beste zangers

Vanavond staat de qua naam onbekende Wulf centraal. Lieuwe Albertsma zoals hij voluit heet is bekend van de hits All Things Under the Sun en Mind Made Up. In de voorgaande afleveringen liet hij al zien zijn mannetje te staan bij de gevestigde namen, maar nu mag hij plaatsnemen op de bank. Hij zal worden toegezongen door Suzan & Freek, Miss Montreal, Stef Bos, Milow, Tabitha en Diggy Dex. Welke nummers de artiesten hebben gekozen zie je vanavond!. 

Donderdag, 22 oktober | NPO 1 | 20.35 uur 75 jaar, Verenigde Naties

Het is alweer 75 jaar geleden dat 51 landen samen kwamen op zo de Verenigde Naties op te richten. Dit deden zij op 24 oktober 1945, twee maanden na de verschrikkelijke Tweede Wereldoorlog. In de loop der jaren zijn er veel meer landen bijgekomen en staat de teller inmiddels op maar liefst 193 landen. Tijdens de nationale viering van 75 jaar vrijheid wordt er in Den Haag stilgestaan bij dit bijzondere jubileum. Dit gebeurt in het Vredespaleis. We krijgen verhalen te horen van mensen die van waarden waren voor de VN en tevens een muzikale ode van onder andere Douwe Bob.

Vrijdag, 23 oktober | NPO 1 | 20.30 uur Filmtips Ben je benieuwd naar alle films die deze week op tv komen? Bekijk dan onze wekelijkse filmtips. Persoonlijke tv tips? Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

 

Deze tv-gids wordt elke maandag rond 10.00 uur geüpdatet. Zo kun jij iedere week weer het mooiste van tv ontdekken!