Live tv kijken in de auto
Terug naar de blog

Live tv kijken in de auto

4-11-2021 Op de hoogte

Het is weer tijd voor vakantie. Of je nu naar Italië, Kroatië of naar buurland Duitsland reist: ga goed voorbereid op vakantie en mis niets van de Nederlandse televisie met het Canal Digitaal Op Vakantie-pakket. Juich live mee tijdens alle sportwedstrijden en volg al je favoriete programma’s. Van de camping tot op het strand of in de auto: met de Canal Digitaal TV App kijk jij waar je maar wilt. Live tv kijken in de auto en op je vakantiebestemming doe je zo.

Waarom tv in de auto kijken?

Makkelijk hoor, met de auto op vakantie. Je kunt alles meenemen wat je maar wilt en voor je het weet rijd je de grens over. Heb je zo’n dergelijke vakantie op de planning? Ga goed voorbereid de weg op en neem live tv mee. Zo voorkom je dat je niets mist van je favoriete sportwedstrijden of series, onderweg en op vakantie. Ontdek hoe je live tv kunt kijken in de auto en op vakantie.

TV in de auto met het Op Vakantie-pakket

Heb je een lange vakantie gepland? Dan is het Op Vakantie-pakket misschien wel wat voor jou. Of je nu op zoek bent naar tv voor in de auto of live tv vanuit je ligstoel op de camping wil kijken: met het Canal Digitaal Op Vakantie-pakket ontvang je bijna overal in Europa live Nederlandse televisie. Onderweg én op locatie. Bij het Op Vakantie-pakket ontvang je ook standaard de Canal Digitaal TV App. Hiermee kijk je zelfs onderweg je favoriete programma’s. Heb je de vakantiebestemming bereikt? Via satelliet ontvang je door heel Europa gegarandeerd top beeld- en geluidssignaal. Geen gedoe meer met wankelende wifi van de buren, haperende streams of vertraagd geluid. En je hoeft je geen zorgen te maken om een hoge telefoonrekening. Ga je bijvoorbeeld voor drie maanden op vakantie? Stel gemakkelijk een pakket samen dat bij jouw vakantie past. Kies voor non-stop kijken of een prepaid tv-pakket. Zo zit je nergens aan vast en plan je zelf de maanden in wanneer je wilt kijken. Waar je ook bent deze zomer met het Op Vakantie-pakket mis je gegarandeerd niets van je favoriete programma’s.

TV in de auto met de Mobiele TV App

Even snel het laatste nieuws checken, een leuke serie volgen of een sportwedstrijd live bekijken. We kijken steeds vaker televisie als we niet thuis zijn. Wil je al die spoilers van een voetbalwedstrijd of je favoriete serie voorkomen? Kijk dan waar en wanneer je maar wilt via de Canal Digitaal TV App. Met dit pakket kijk je naar de Nederlandse televisie vanaf iedere bestemming. Of je nu via je telefoon, tablet of laptop kijkt: via de TV App kun je gewoon live tv kijken in de auto. Volg de laatste sportontwikkelingen en kijk bepaalde programma’s tot 7 dagen terug. Met de meeste zenders hebben wij namelijk een overeenkomst om interactieve diensten (waaronder terugkijken, opnemen, pauzeren) aan te kunnen bieden. Een actueel overzicht van zenders waarop deze diensten beschikbaar zijn kan je vinden in ons zenderoverzicht. Gebruik de app op vijf apparaten, kijk op 2 tegelijk. Ideaal voor als je reisgenoot iets anders wil kijken dan jij. Dat wordt een fijne en relaxte zomervakantie.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot