Uitzending gemist? Kijk terug met Canal Digitaal
Terug naar de blog

Uitzending gemist? Kijk terug met Canal Digitaal

9-4-2020 Op de hoogte

Nooit meer een programma missen? Neem een abonnement op Canal Digitaal en je hebt meer dan zestig kanalen in topkwaliteit om uit te kiezen. Zo heb je entertainment én actualiteiten zonder concessies. Wil je op al je apparaten TV kunnen kijken? Check dan onze app en kijk TV, waar en wanneer je ook maar wilt. Met Canal Digitaal, nooit meer een uitzending gemist.

Dat is echter niet het enige voordeel. Hoe vaak komt het voor dat je een uitzending die je écht wilt zien, moet missen? Of dat je gebeld wordt terwijl je Boer zoekt Vrouw of Flikken Maastricht aan het kijken bent? Via de handige app kun je tot 7 dagen na uitzending je gemiste programma terugzien. Je bepaalt zelf of je het programma dat je gemist hebt bekijkt op tv, je tablet of smartphone.

Heb je al een schotel? Ook met TV via de schotel kun je programma’s terugkijken die je hebt gemist. En schakel je halverwege een programma in? Gebruik dan onze Begin Gemist-optie. Je gaat dan gewoon terug naar het begin van het programma en volgt het zonder verdere onderbrekingen. Met de meeste zenders hebben we een overeenkomst om interactieve diensten (waaronder terugkijken, opnemen, pauzeren) aan te kunnen bieden. Een actueel overzicht van zenders waarop deze diensten beschikbaar zijn kan je vinden in onze zenderoverzichten.

Volg je favoriete reality-programma's

Een van de grootste revoluties op tv-gebied is de komst van reality-programma's. Reality-tv is dan ook niet meer weg te denken uit het tv-aanbod. Natuurlijk herinner je je de eerste uitzendingen van Big Brother of De Bus, maar wat dacht je van de vele nieuwe reality-TV shows als Holland's Got Talent, Ik vertrek of Chateau Meiland? Heerlijke herkenbaarheid en het onbeschaamd mee kunnen kijken in iemands leven is natuurlijk de grote aantrekkingskracht van reality-tv.

Bovendien is het interessant dat normale mensen ineens de kans krijgen om bekend te worden bij het grote publiek. Wie wil dat nou niet? Er zijn ook reality-programma's met bekende Nederlanders die bijzonder populair zijn. Heb je Expeditie Robinson op RTL gemist of wil je de vorige aflevering van Wie is de Mol op NPO terugkijken? Met Canal Digitaal vind je al deze zenders bij elkaar, samen in één app.

Welke uitzending dan ook, bekijk het op jouw apparaat naar keuze met onze app. Houd je van romantiek en passie? Dan mag je geen enkele aflevering van Temptation Island overslaan en zit je gekluisterd aan de buis als Boer zoekt Vrouw uitgezonden wordt. Liefde kan omslaan als een blad van een boom, dus zorg je dat je geen enkele aflevering mist! Via de app van Canal Digitaal blijf je op de hoogte, ook al kijk je jouw favoriete show een paar dagen later.

Talkshows, nieuws en actualiteiten terugkijken wanneer jij het wilt

Een goede talkshow organiseren is een kunst op zich. Amerikaanse talkshows zijn vele jaren toonaangevend geweest. Wilde je doorbreken, dan was een uitnodiging voor de Johnny Carson Show een kans die je als artiest moest aangrijpen. Ook Nederlandse talkshows hebben snel aan professionaliteit en populariteit gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan De Wereld Draait Door of Pauw en Witteman. Met Matthijs van Nieuwkerk of Jeroen Pauw keek je altijd de beste talkshows. Deze shows zijn inmiddels opgevolgd door de late-night shows zoals Lubach op Zondag, Jinek en Op1.

Ook Nieuwsuur of het verdiepende Buitenhof mag je tot deze categorie rekenen. Vaak weten de interviewers hun gasten verrassende uitspraken te ontlokken waar mensen nog dagen over napraten, op het werk of via social media. Heb je een uitzending gemist en wil je op de hoogte van de actualiteiten? Abonneer je op Canal Digitaal en je kunt tot 7 dagen na uitzending alle actualiteitenprogramma's en praatprogramma's terugkijken.

Houd je van specialistische talkshows, zoals Podium Witteman voor kunstliefhebbers of Voetbal Inside voor sportliefhebbers, maar wil je familie op hetzelfde uur iets anders zien? Geen enkel punt. Via de app bekijk je jouw talkshow wanneer en waar je maar wilt.

Nooit meer een aflevering van je favoriete serie missen

Het aanbod aan spannende tv-series, hilarische sitcoms en andere tv-programma's is alleen maar toegenomen. Daarom is het soms lastig kiezen tijdens het zappen! Zijn er twee shows die je tegelijk wilt zien? Of is net iemand anders in charge of de afstandsbediening en mis je daardoor je favoriete serie? Gelukkig kun je dan via Canal Digitaal elk programma op een ander moment terugkijken.

Zo hoef je nooit een aflevering van de TV Kantine te missen en raak je de draad niet kwijt als je een spannende tv-serie volgt, zoals Flikken Maastricht waar verhaallijnen die zich ontvouwen over meerdere episodes. Daarvan mag je dus geen enkele missen om het verhaal te kunnen volgen! Bekijk dus de verschillende terugkijk-mogelijkheden op onze website.

Heb je behoefte aan uitbreiding van je zenderpakket of ben je nog geen abonnee bij Canal Digitaal? Met een abonnement kijk je tv op al je apparaten, waar je ook bent. Zo ook met onze tv-app! Weet je niet welk pakket het beste bij jou past? Probeer dan onze keuzehulp. Daarmee maak jij altijd de juiste keuze.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot