Waar kijk ik live formule 1 2022?
Terug naar de blog

Formule 1 kijken via Viaplay

14-2-2022

Live Formule 1 kijken vanaf 18 maart

We krijgen veel vragen over hoe het nu verder gaat met de Formule 1? Op 18 maart 2022 begint het nieuwe seizoen. De races zijn niet meer live te zien op Ziggo Sport, maar via streamingsdienst Viaplay. Dit betekent dat iedereen met een internetaansluiting en een Viaplay abonnement live Formule 1 kan kijken. Bij Ziggo Sport kun je wel de samenvattingen en hoogtepunten bekijken in het Ziggo Sport Race Café.

Gaat Canal Digitaal net als KPN en Ziggo live Formule 1 aanbieden?

Viaplay gaat live Formule 1 als streaming dienst aanbieden in Nederland. Dit is net als Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Dat betekent altijd dat ervoor betaald moet worden. Wat KPN en Ziggo aanbieden is om Viaplay via hen af te rekenen. Canal Digitaal is in gesprek met Viaplay, maar op dit moment kunnen we nog geen Viaplay abonnement aanbieden.

Viaplay

Alle opties om Formule 1 te kijken in 2022 op een rij

Voor het live kijken van de Formule 1 zijn de volgende mogelijkheden:

  • Viaplay: neem een abonnement en kijk het hele seizoen naar alles rond de Formule 1 met Nederlands commentaar. Een abonnement kost €13,99 per maand. Viaplay heeft een mooi introductie aanbod van €99 per jaar (geldig tot 28-02-2022). Ga hiervoor naar Viaplay. Je kijkt via een app die beschikbaar is op verschillenden apparaten: smart-tv, mobiele telefoon, tablet, laptop, of streamen via Google Chromecast of Apple tv.
  • F1TVPro: de streamingdienst van de Formule 1 organisatie zelf. Hier kijk je alle races live voor €7,99 per maand of €64,99 per jaar. Kijk voor de mogelijkheden op F1 TV
  • NOS: Er worden 6 races live uitgezonden via een open zender. Welke dat zijn wordt later bekend gemaakt. De Grand Prix van Zandvoort in het weekend van 4 september kijk je in ieder geval live bij de NOS.
  • Ziggo Sport Totaal: Hier zijn geen live races meer te zien, maar wel samenvattingen en het commentaar van de bekende presentatoren. Een abonnement op Ziggo Sport Totaal is bij Canal Digitaal slechts €13,95 per maand.

Kijken via de satelliet?

Satellietkijkers zijn aangewezen op een internetverbinding om van de streamingsdienst Viaplay gebruik te maken. Er is geen lineair signaal via de satelliet beschikbaar die doorgifte mogelijk maakt. Ziggo Sport blijft beschikbaar bij Canal Digitaal inclusief de samenvattingen en hoogtepunten via Ziggo Sport Race Café.

Wij wensen u een heel fijn race seizoen. 🏎️🏎️🏎️🏎️🏎️