Zo weet je welk zenderpakket bij je past
Terug naar de blog

Een pakket kiezen? Zo weet je welk zenderpakket bij je past!

20-3-2017 Durf te vragen

Bij Canal Digitaal kun je via satelliet-tv naar meer dan 400 zenders kijken. Het fijne is dat er dan altijd wel wat op tv is, al snappen we natuurlijk dat je misschien niet elke zender hoeft te ontvangen. Daarom kun je bij ons zenderpakketten kiezen. Hiermee kijk je voor een vaste, maandelijkse prijs naar de zenders in zo’n pakket. Maar een pakket kiezen, dat doe je niet zomaar. Hoe weet je immers welke bij het beste bij je past? In dit artikel stellen we onze pakketten aan je voor!

Riant: de populairste zenders in HD

Dit is ons basispakket. Riant is een breed instappakket waarmee je kijkt naar ruim veertig digitale TV-zenders. Goed nieuws: de achttien populairste zenders ontvang je in HD. Het gaat hier om bijvoorbeeld de zenders van de publieke omroep en RTL. Wist je trouwens dat je bij alle pakketten, dus ook bij ons Riant-pakket, toegang hebt tot meer dan 170 vrij te ontvangen zenders? Dit zijn zowel zenders uit Nederlands als uit het buitenland. Eigenlijk haal je met het Riant-pakket meer dan tweehonderd zenders in huis. De keuze is dus reuze!

Rijk: kinderzenders en regionale omroepen

Heb je een gezin met jonge kinderen? Dan is het Rijk-pakket misschien wel wat voor jou. Naast de zenders uit het basispakket ontvang je hiermee ook allerlei kinderzenders. Denk bijvoorbeeld aan DuckTV, Cartoon Network en het Zapp-themakanaal van de NPO. Natuurlijk heeft het Rijk-pakket meer te bieden dan alleen kinderzenders. Zo ontvang je er ook meerdere regionale omroepen mee. In totaal heeft Rijk van Canal Digitaal meer dan 65 tv-zenders in petto, waarvan twintig in HD.

Royaal: voor sport en muziek

Royaal is het perfecte pakket als je geen Formule 1-race van Max Verstappen wil missen. Met dit zenderpakket heb je namelijk toegang tot onder andere Ziggo Sport. Andere interessante kanalen uit dit pakket zijn de muziekzenders iConcerts en Mezzo HD, waarmee je op elk moment naar livemuziek kunt kijken. Royaal bestaat uit meer dan 75 zenders, waaronder alle kanalen uit de Riant- en Rijk-pakketten. In totaal zijn er 23 zenders in HD te bekijken, inclusief Ziggo Sport Select. Een Grand Prix kijk je dus van start tot finish in topkwaliteit!

Recreatiepakket: Betaalbaar tv kijken waar je maar wil

Sta je ’s zomers regelmatig op de camping? Of ben je dan veel op het water te vinden? We snappen dat je ook dan misschien tv wil kijken. Canal Digitaal biedt je die mogelijkheid. Met ons betaalbare recreatiepakket kijk je tijdens het recreatieseizoen naar de zenders van het Op Vakantie Basis-pakket. Dit zenderpakket is dus niet hetzelfde als het Riant-pakket. Ook kun je de Canal Digitaal TV App hiermee niet gebruiken. In dit artikel lees je er alles over!

Zelf je pakket samenstellen

Wil je alle Ziggo Sport-zenders ontvangen, maar bijvoorbeeld niet die van Film1? Dat kan. Bij Canal Digitaal kun je namelijk ook zelf je pakket samenstellen. Hiermee maak je eerst een keuze tussen Riant, Rijk en Royaal. Vervolgens is het aan jou of je daar één of meerdere premium pakketten aan toevoegt. Het gaat hier om Film1, Ziggo Sport Totaal, FOX Sports Compleet en Man X.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot