Wolven: wie is de jager en wie de prooi?
Terug naar de blog

Wolven: wie is de jager en wie de prooi?

11-1-2021 Kijktips

In deze bloedstollende Belgische misdaadreeks jaagt een speciale fraudecel op een internationaal crimineel netwerk. En daar betalen ze stuk voor stuk een hoge persoonlijke prijs voor. Kijk deze spannende dramaserie nu bij Canal Digitaal.

Alles op het spel

Het opsporen van oplichters en financiële criminelen is dagelijkse kost voor commissaris Thomas Verhaege (Alex Daeseleire) en zijn collega’s Iris (Simone Milsdochter), Lena (Lotte Pinov) en Tarik (Maarten Goffin) van team Ecofin (de Economische en Financiële fraudecel van de Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen). Tijdens een observatie duikt een oude bekende op. Terwijl het team de crimineel opnieuw achter slot en grendel probeert te krijgen, raakt het een internationaal netwerk in grootschalige belastingfraude op het spoor. Dan wordt Eva, de vrouw van Thomas, voor de ogen van zoontje Ruben ontvoerd en verdwijnt de scheidslijn tussen werk en privé.

Realistisch en mooie special effects

Ben je fan van misdaadseries? Dan is ‘Wolven’ echt iets voor jou. Nu geen afgeronde afleveringen, maar verschillende doorlopende verhaallijnen die je steeds dieper de internationaal georganiseerde misdaad intrekken om samen te komen in een explosief einde. De serie wordt geroemd om haar realistische karakter en special effects. Niet zo vreemd, want het echte Ecofin-team gaf input voor de serie.

Koelbloedige jacht

Regisseurs Rik Daniëls (Flikken) en Stef Desmyter (Katarakt) verwijzen met ‘Wolven’ naar de wijze waarop de politie en de georganiseerde misdaad elkaar te lijf gaan. Als een roedel wolven die, georganiseerd volgens een strakke hiërarchie, een prooi koelbloedig opjaagt en het eigen territorium met hand en tand verdedigt. De wolven in dit verhaal zijn zowel de rechercheurs als de criminelen. Die twee kanten maken van Wolven een must see serie!

Waar kijk je Wolven

Nieuwsgierig geworden? De Canvas-reeks Fiskepark kijk je via de TV App op je mobiel, tablet, laptop en/of smart-tv. Met het Rijk- of Royaal-pakket kijk je ook via je Canal Digitaal satellietontvanger (indien verbonden met internet). Naast Fiskepark bieden we nog meer series aan, deze vind je onder Canal+ Series. De beste Europese series haal je hiermee gewoon in huis.