Zonder wifi tv kijken
Terug naar de blog

Zonder wifi tv kijken

4-11-2021 Kijktips

Met een prachtige sportzomer op komst wil je natuurlijk geen enkel hoogtepunt missen door slecht (of zelfs geen) internet op de camping. Ben jij op zoek naar zekerheid dat je in bijna heel Europa kan genieten van haarscherp beeld? Kijk dan via de schotel, zo heb je geen gedoe met wankele wifi.

Geen gedoe met wankele wifi

Als sportfan wil je ook op de camping in Italië live zien of Tom Dumoulin de etappe wint, Kiki Bertens weet te verrassen op Wimbledon en met z’n allen de Oranje Leeuwinnen toejuichen op het WK. Die Oranjekoorts wil je voelen, waar je ook bent. En het laatste wat je wilt is dat de wankele camping wifi dan nét voor de eindsprint wegvalt of dat je achteraf een hoge telefoonrekening op de mat krijgt.

TV kijken zonder internet op de camping

Heb je al eerder gekampeerd, dan weet je dat het camping internet niet altijd ideaal is voor het livestreamen van je favoriete tv-shows. Stotterend beeld en vertraagd geluid is zeker geen uitzondering. Maar je hoeft het laatste sportnieuws niet van je Nederlandse campingburen te horen, want je kan ook zonder wifi tv kijken. Door via schotel te kijken heb je in bijna heel Europa superieur beeld- en geluidssignaal en geniet je altijd van het beste van de Nederlandse tv.

Mis geen seconde van deze sportzomer

Canal Digitaal heeft iets bijzonders: met de Op Vakantie tv-pakketten heb je altijd haarscherp beeld. Zo mis je zelfs zonder internet dus niets van de sportzomer. Van de Tour de France tot de Nations League, je ziet het live bij Canal Digitaal. Daarnaast kijk je ook al jouw favoriete Nederlandse programma’s zonder wifi op vakantie: nieuws, entertainment, series, films, documentaires en meer.

TV kijken voor alle type vakantiegangers

Van levensgenieters die de hele zomer gaan kamperen tot de flexibele vakantiegangers die er tussendoor even kort tussenuit gaan, voor ieder type vakantieganger is er een Canal Digitaal tv-pakket die bij je past. Op de camping of in je vakantiehuis, met de schotel heb je geen gedoe met camping internet en kan je zonder wifi tv kijken op vakantie.

Extra leuk: ontvang nu de eerste maand gratis

Canal Digitaal, de grootste aanbieder van satelliet-televisie, biedt verschillende tv-pakketten aan. Met het Op Vakantie Basis-abonnement kijk je voordelig van 21 maart tot 21 september non-stop live televisie. Wil je flexibel zijn? Dan kun je voor een prepaid tv-pakket kiezen waarmee je 3 of 6 maanden kijktegoed hebt en zelf de maanden inplant. Voorkom dat jij deze zomer afhankelijk bent van wankele camping wifi en ga voor Canal Digitaal Op Vakantie. Mocht je niet tevreden zijn met het pakket, dan biedt Canal Digitaal altijd 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Meer lezen