RTL Crime in mei zender van de maand bij Canal Digitaal

Gaat jouw hart sneller kloppen van spannende detectives en duistere krimi’s? Goed nieuws! Crimezender RTL Crime is in mei namelijk de zender van de maand bij Canal Digitaal. Gebruikers die hun MZ-101 HD-ontvanger of de MP-201 HD-recorder met internet hebben verbonden, kunnen deze zender de gehele maand gratis bekijken.

En daarmee krijgt de zender van de maand april, CartoonNetwork, een mooie opvolger. Kon je toen een maand lang genieten van de leukste cartoons en tekenfilms, nu kijk je gratis naar de beste, spannendste crimeseries. Of je nou het Basis HD-, Familie HD- of Entertainment HD-pakket hebt!

Over RTL Crime

RTL Crime zender van de maand CanalDigitaalRTL Crime is dé perfecte zender als je van detectives en misdaadseries houdt. Deze digitale themazender van RTL heeft onder andere een aantal Crime Scene Investigation-seris in zijn assortiment. En ja, hieronder bevinden zich ook toppers als CSI:New York en CSI:Miami!

Een andere illustere titel in het aanbod is Cobra 11. Deze serie begon in 1996, maar de slijt zit er zeker nog niet op. Na 21 jaar en maar liefst 41 seizoenen is dit nog altijd eén van de beste én spannendste Duitse televisieseries.

Zo kijk je deze maand gratis naar RTL Crime

Weet je genoeg en wil je deze maand lekker naar RTL Crime kijken? Je vindt de zender op kanaal 62. Normaal is de zender onderdeel van het FamilieHD-pakket. Deze maand is de zender dus ook met een ander Canal Digitaal-zenderpakket te ontvangen.

Goed om te weten: om naar deze zender van de maand te kijken, moet je interactieve satellietontvanger verbonden zijn met internet. Wist je dat dit sowieso de moeite waard is om te doen? Het is zo gebeurd en je geniet van een aantal verrassende extra voordelen als je interactieve satellietontvanger verbonden is met internet. Zeker het uitproberen waard!