RTL Crime: de hele maand spannende programma’s kijken!

Ben jij een detective in de dop? Een forensisch expert to-be? Dan is mei jouw maand, want RTL Crime is deze maand gratis te zien bij Canal Digitaal. Deze zender, die normaal gesproken in het Familie HD-pakket zit, kijk je een maand lang via de Canal Digitaal TV App.

Ook kun je deze maand een iPad winnen! Doe mee aan de prijsvraag in dit blog en maak kans op een aantal mooie prijzen.

RTL Crime

Non-stop detectiveseries kijken: dat doe je bij RTL Crime. Spannende moordzaken, criminele ontdekkingen, inspecteurs en rechercheurs die tot het uiterste gaan om de dader te vinden … Wij zetten de drie programma’s die je deze maand niet mag missen voor je op een rij. Pak je forensisch onderzoekskit er maar bij!

Spangen

Nederlanders en dan vooral Rotterdammers, dit programma is speciaal voor jullie. Want Spangen speelt zich af in de gelijknamige Rotterdamse wijk en dat betekent dat je de crime scenes van deze serie in het echt kunt zien. Deze politieserie gaat over rechercheurs Sylvia Richter en Nicky Spoor, die allerlei zaken voorbij zien komen. Dat ze twee vrouwen in een – toch wel – mannenwereld zijn, schept een band tussen de collega’s. Iedere maandag zie je vier afleveringen achter elkaar. Dat wordt bingen!

Maandag 6 mei | RTL Crime | 20.30 uur

Crime Scene Investigation

In Las Vegas valt dag en nacht wat te beleven. Waar vertier is, is geheid criminaliteit. In Crime Scene Investigation zie je hoe een team van forensisch rechercheurs zich dagelijks inzet om moorden in de gokstad op te lossen. Iedere werkdag kijk je twee afleveringen van CSI achter elkaar. Maak je klaar voor spannende scenes en interessante wendingen.

Maandag 6 mei | RTL Crime | 19.00 uur

Castle

Castle gaat over een romanschrijver die de politie helpt met het oplossen van moordzaken. Gezien hij met een writers block kampt, kom het voor hem mooi uit om het echte rechercheursleven in te duiken. Even wat inspiratie op doen voor zijn nieuwste boek. Als blijkt dat iemand zijn misdaadboeken gebruikt als inspiratie voor eigen misdaden, wordt het verhaal pas echt spannend. Hoe gaat dit verder? Iedere donderdag kijk je vier afleveringen achter elkaar.

Donderdag 9 mei | RTL Crime | 20.30 uur

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een aantal mooie prijzen? Doe dan mee aan de RTL Crime Prijsvraag. Geef via Facebook antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een Apple iPad, Apple Airpods of een Bongobon High Tea.

Vraag:

In welke drie Amerikaanse steden spelen de CSI series zich af?

a. Las Vegas, New York en Miami
b. Las Vegas, New York en Chicago
c. Honolunu, Chicago en New York
d. Philadelphia, New York en Chicago

Deel je antwoord op deze Facebook-pagina en wie weet win jij die iPad!

Lees hier de actievoorwaarden van deze winactie.