RTL Crime is zender van de maand november

Ben jij een detective in de dop? Een forensisch expert to-be? Of geniet jij het liefst gewoon elke dag van spannende crimeseries? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want RTL Crime is zender van de maand november. Geniet de hele maand van de beste programma’s en series over misdaad. De zender uit het Rijk-pakket is te zien op kanaal 51 en via de Canal Digitaal TV App. Ontvang je de zender niet? Sluit je MZ-101, MZ-102 of MP-201 aan op het internet en je kan de zender ontvangen.

De leukste programma’s op RTL Crime

Non-stop detectiveseries kijken, dat doe je bij RTL Crime. Spannende moordzaken, criminele ontdekkingen, inspecteurs en rechercheurs die tot het uiterste gaan om de dader te vinden… Wij zetten de leukste programma’s die je deze maand niet mag missen voor je op een rij.

Moordvrouw
Zin in een vlijmscherpe politieserie? Dan is Moordvrouw zeker wat voor jou. In dit programma volgen we Fenna Kremer (Wendy van Dijk) en een gedreven politieteam. Ze komen telkens voor verschillende raadsels, bedreigingen en bloeddorstige criminelen te staan. Zal het ze lukken om elke zaak goed op te lossen?

Elke maandag | RTL Crime | 20:30 uur

Crime Scene Investigation
In Las Vegas valt dag en nacht wat te beleven. Waar vertier is, is namelijk ook geheid criminaliteit. In Crime Scene Investigation zie je hoe een team van forensisch rechercheurs zich dagelijks inzet om moorden in de gokstad op te lossen. Iedere werkdag kijk je twee afleveringen van CSI achter elkaar. Maak je klaar voor spannende scènes en interessante wendingen.

Elke werkdag | RTL Crime | 19:00 uur

Baantjer
Zaterdagavond is misdaadavond, want dan kijk je vier afleveringen achter elkaar van Baantjer. Volg rechercheur Jurriaan de Cock, of ook wel ‘de Cock met CeeOoCeeKaa’, en zijn collega Dick Vledder die moorden oplossen in Amsterdam. Samen met het team van Bureau Warmoesstraat houden ze de grote stad veilig en achterhalen ze wie de dader is.

Elke zaterdag | RTL Crime | 20:00 uur

48 HOURS
Voor waargebeurde misdaadverhalen kijk je naar 48 HOURS. In deze nieuwe, Amerikaanse misdaadserie worden de meest opmerkelijke en gruwelijke misdaden onderzocht. Deze serie is gefilmd door middel van rapportagestijl. Zo krijg je te horen wat de échte rechercheurs, onderzoekers en nabestaanden over de zaak te zeggen hebben. Van extreme moorden tot plotselinge vermissingen. Lukt het jou om als eerst de case te kraken?

Vanaf 16 november | RTL Crime | 09:00 uur

Nog meer RTL Crime kijken?

Wil jij écht non-stop de beste crimeseries kijken? Ook na de maand november kan je gewoon naar RTL Crime kijken met het Rijk-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Je past gemakkelijk je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal.

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een mooie prijs? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een setje Apple AirPods t.w.v. 179 euro. Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag:

Wie speelt de hoofdrol in de serie Moordvrouw?

a. Linda de Mol
b. Katja Schuurman
c. Angela Schijf
d. Wendy van Dijk