RTL Lounge, zender van de maand oktober bij Canal Digitaal

Deze maand is RTL Lounge zender van de maand. Op deze zender kijk je heerlijke tv-programma’s waarmee je rustig een hele middag op de bank zoet bent. Van spannende thriller-series tot hilarische vrouwenprogramma’s. RTL Lounge is deze maand gratis te zien op kanaal 63.

Wil je deze zender ook na oktober blijven ontvangen, sluit dan het Rijk óf het Royaal-pakket af. Wij bespreken vier programma’s die je deze maand niet mag missen op RTL Lounge.

Private Practice

In deze spannende ziekenhuisserie zie je hoe privé en werk wel degelijk met elkaar worden gecombineerd. We volgen een team artsen in de Oceanside Wellness Group, een privékliniek in Los Angeles. Dr. Addison Montgomery, die je misschien wel kent van Grey’s Anatomy, heeft haar baan bij Seattle Grace Mercy Hostpital opgezegd om in Los Angeles een nieuw leven te beginnen. Mét nieuwe kliniek! Volg haar persoonlijke leven en professionele uitdagingen.

Seizoen 1 van Private Practice is op 1 oktober gestart bij RTL Lounge. Iedere werkdag kijk je twee afleveringen achter elkaar, vanaf 18.30 uur.

GTST Preview

Benieuwd naar wat er morgen gaat gebeuren in GTST? In de GTST preview kijk je gewoon de aflevering die morgen pas wordt uitgezonden! Goede Tijden, Slechte Tijden is een Nederlandse soapserie over spannende gebeurtenissen en relaties in Meerdijk. Zeker het volgen waard!

Iedere werkdag kijk je GTST Preview op RTL Lounge om 22.30 uur. Dit is de aflevering die pas de volgende dag op RTL 4 en RTL 8 te zien is.

Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen is een Nederlandse dramaserie over vier vriendinnen uit het Gooi. Met alle etiketten in het achterhoofd, leven ze een luxe leven met dure auto’s en grote villa’s. Hun ups en downs zijn hilarisch en hun ‘schijn hooghouden’ is verslavend om naar te kijken.

Iedere vrijdag kijk je om 20.30 uur twee afleveringen van Gooische Vrouwen achter elkaar op RTL Lounge.

Tabatha’s Salon Take Over

In dit make-over-programma zie je hoe Tabatha Coffey, ook wel de ‘take-over-specialist’ genoemd, bedrijven in een nieuw jasje steekt. Deze bedrijven zijn vaak bijna ten onder en hebben haar hulp hard nodig. Lukt het haar hen van de ondergang te redden?

Je kijkt elke donderdag om 20.30 twee afleveringen Tabatha’s Salon Take Over op RTL Lounge.