Zender van de maand: RTL Lounge

Goed nieuws als jij je tv regelmatig afstemt op één van de vier RTL-zenders. RTL Lounge is in november namelijk de zender van de maand bij Canal Digitaal. Met de zender van de maand zie je elke maand gratis een zender uit een van onze premium zenderpakketten. RTL Lounge is te bekijken op kanaal 63.

RTL Lounge: de beste programma’s van RTL op een speciaal kanaal

In de tv-gids van RTL Lounge vind je de beste programma’s van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8. Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken? Dat kan bij deze zender van de maand. Net als topseries als Grey’s Anatomy, verschillende kookprogramma’s, De Modepolitie 2.0 en good old The Bold and the Beautiful.

RTL Lounge kijktips

Op regenachtige novemberdagen zit jij thuis voor de buis goed met RTL Lounge. Deze maand zijn er namelijk een heleboel mooie programma’s te zien.

Grey’s Anatomy

Elke werkdag zie je vanaf 18.30 uur twee afleveringen van Grey’s Anatomy: ideaal om de werkdag achter je te laten. Deze ziekenhuisserie is al jarenlang een van de topseries uit Amerika. Hierin staan zowel het persoonlijke als professionele leven van een groep jonge chirurgen uit Seattle centraal.

The Face

Dit is een realityprogramma waarin mannelijke en vrouwelijke modellen het tegen elkaar opnemen. Doel: de top van de modewereld halen! RTL Lounge zendt elke maandagavond vanaf 20.30 uur twee afleveringen uit.

Ugly Betty

Zin om te lachen? Dan zit je op dinsdag vanaf 20.30 uur goed. Je kunt dan twee afleveringen van Ugly Betty verwachten. De onmodieuze Betty landt een baantje in de competitieve en onvriendelijke modewereld. Ze moet de zoon van een uitgever assisteren bij het runnen van een modeblad. Hierdoor komt ze in een voor haar totaal onbekende en vijandige wereld terecht. Maar met haar positieve instelling en doorzettingsvermogen probeert ze er alles aan te doen om toch het respect van haar collega’s te krijgen.

Kopen & Klussen

Als je meer van de klusprogramma’s bent, zit je goed op de woensdagavond. Dan zie je namelijk twee afleveringen van Kopen & Klussen. Dit is een Realityserie waarin mensen worden gevolgd tijdens de jacht op hun droomhuis. Na de koop wordt er meegekeken met de daaropvolgende megaverbouwing, waardoor het huis wordt omgetoverd tot hun droomhuis.

Chrisley Knows Best

In Chrisley Knows Best volg je het reilen en zeilen van de rijke familie Chrisley. Dit is een Amerikaanse realityserie rondom de rijke familie Chrisley. Todd Chrisley heeft miljoenen verdiend als vastgoedontwikkelaar en ondernemer. Samen met zijn vrouw, Julie, zorgt hij voor hun kinderen Lindsie, Chase, Savannah en Grayson. Elke donderdag te zien vanaf 20.30 uur. En ja, ook hiervan zijn er dan meteen twee afleveringen!

Gooische Vrouwen

Verlang je terug naar Martin en Cheryl Moreiro? Elke vrijdag zendt RTL Lounge twee afleveringen van Gooische Vrouwen uit.

Familie HD-pakket: voor als je ook na november RTL Lounge wil blijven kijken!

Wil je ook na november RTL Lounge kijken? Dat kan! Deze zender zit in ons Familie HD-pakket. Heb je het Basis HD– of Entertainment HD-pakket? Dan kun je via Mijn Canal Digitaal het Familie HD-pakket nemen.

Veel kijkplezier! Welk programma van RTL Lounge wil jij graag deze maand zien?