Kijk de hele maand april gratis naar RTL Lounge

Na een drukke dag of een lange dag thuiswerken gaat er niets boven wat pure ontspanning. Je ploft op de bank, pakt er iets lekkers bij en begint met zappen. Wat jij de komende tijd op tv écht niet wilt missen? De programma’s van RTL Lounge. In de maand april is deze zender namelijk zender van de maand en kijk je gratis naar de leukste programma’s op het gebied van drama en lifestyle. De zender is vanaf 7 april te zien op kanaal 63 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips RTL Lounge

Van dramaseries tot lifestyleshows: RTL Lounge is dé zender voor vrouwelijk Nederland. Op deze zender worden 24 uur per dag de leukste programma’s uitgezonden op het gebied van koken, beauty, fashion, gezondheid en liefde. Zo geniet je onder andere van series van eigen bodem als Help, Mijn Man is Klusser!, maar zijn er ook een heleboel internationale soaps te zien als The Bold & The Beautiful of Baywatch Hawaii.

Welke programma’s jij in de maand april niet wilt missen? Wij lichten er een paar voor je uit.

GTST Preview
Ben je een groot GTST-fan? Dan wil jij natuurlijk als eerste weten wat er in de volgende aflevering gebeurt. Zal die familieruzie eindelijk opgelost worden? En hoe loopt het af met alle drama tussen dat liefdeskoppel? Voor wie écht niet kan wachten is er GTST Preview. Hiermee zie jij elke werkdag om 22:30 uur de volgende aflevering die eigenlijk pas de dag erna uitgezonden wordt. Zo weet jij als eerste wat er zich afspeelt in Meerdijk en kan je met een gerust gevoel gaan slapen.

Elke werkdag | RTL Lounge | 22:30 uur

In De Vlaamsche Pot
In deze serie volgen we alle gebeurtenissen die zich afspelen in het Amsterdamse restaurant In De Vlaamsche Pot. Karel Visser runt deze tent samen met zijn grote liefde Luciën van Damme. Samen met de op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout en zijn liefde Dirkje beleven ze elke dag weer spannende avonturen. De serie is al een aantal jaar oud en is de eerste Nederlandse serie waar een homostel centraal staat. Taboes worden doorbroken en spanning en sensatie zijn gegarandeerd. Kijk jij mee? Je ziet elke werkdag niet één, maar twee afleveringen achter elkaar.

Elke werkdag | RTL Lounge | 20:30 uur

Everybody Loves Raymond
Everybody Loves Raymond is dé serie voor iedereen die wel zin heeft in wat humor. In dit programma volgen we sportjournalist Raymond die samen met zijn gezin tegenover zijn ouders en broer woont in Long Island. Zijn familie bemoeit zich nogal graag met Raymond’s gezin en komt daarom ongegeneerd af en toe het huis binnenvallen.

Kijk je deze serie graag? Goed nieuws: je kijkt namelijk ook hiervan elke werkdag twee afleveringen achter elkaar.

Elke werkdag | RTL Lounge | 21:30 uur

Baywatch Hawaii
Voor de strandwachten van Hawaii is niets te gek. In de serie Baywatch Hawaii zie je hoe zij de stranden van dit eiland veilig proberen te houden. Regelmatig krijgen ze met levensbedreigende situaties te maken, waarbij ze heldhaftige reddingsacties uit moeten voeren. Van verdrinkende bezoekers tot bloeddorstige haaien: iedere aflevering zit weer vol spanning en drama. Ook van deze serie kijk je twee afleveringen achter elkaar, van maandag tot en met vrijdag.

Elke werkdag | RTL Lounge | 18:30 uur

The Bold & The Beautiful: Preview
Leef jij altijd helemaal mee met de karakters uit de The Bold & The Beautiful? En kan je na het zien van een aflevering niet wachten om de volgende te kijken? Dan is het programma The Bold & The Beautiful: Preview helemaal voor je weggelegd. Hierin zie jij namelijk als eerste de volgende aflevering die eigenlijk pas de dag erna op RTL 8 wordt uitgezonden. Zo hoef jij dus nooit te wachten hoe die cliffhanger wordt ingevuld. Je ziet de The Bold & The Beautiful: Preview elke maandag tot en met vrijdag.

Elke werkdag | RTL Lounge | 23:00 uur

The Bold & The Beautiful: The Beginning
Wil je nog meer The Bold & The Beautiful zien? Goed nieuws: elke werkdag kijk je namelijk na de aflevering van The Bold & The Beautiful: Preview om 23:30 uur naar The Bold & The Beautiful: The Beginning. Hierin zie je alle klassieke afleveringen over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forest Creations. Dat belooft een hele avond ontspanning!

Elke werkdag | RTL Lounge | 23:30 uur

Ook na april nog naar RTL Lounge kijken?

Krijg je geen genoeg van al die vermakelijke programma’s? En wil je ook na de maand april nog naar RTL Lounge kijken? Je doet dit gemakkelijk met het Royaal-pakket. Voeg dit extra zenderpakket toe aan je abonnement via Mijn Canal Digitaal en kijk hierna direct naar alle programma’s die RTL Lounge je te bieden heeft. Veel kijkplezier!

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een mooie prijs? Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op Apple AirPods ter waarde van €179,-. Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag
In Baywatch Hawaii is de badkleding van de strandwachten in de volgende kleuren:

A. Zowel bij de mannen als vrouwen rood
B. De mannen geel en de vrouwen rood
C. De vrouwen geel en de mannen rood
D. Zowel bij de mannen als de vrouwen geel

Lees hier alle actievoorwaarden.