Elk huis als jouw thuis: Second Home

Wat maakt een huis nu echt een thuis? Je op je gemak voelen en kunnen genieten van de dingen waar jij van houdt. Zo ook je favoriete films en programma’s, gewoon lekker thuis op de bank kijken. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw tweede huis of vakantiewoning. Waar jouw tweede thuis ook komt, met de zenderpakketten van Canal Digitaal kun je binnen Europa zenders vanuit de hele wereld ontvangen.

Kijk jouw favorieten via de satelliet

Het mooie aan kijken via de satelliet is dat je gemakkelijk vanuit een andere locatie tv kunt kijken. Of je schotel nu thuis in Nederland staat of op het dak van je Spaanse vakantiewoning: binnen Europa kijk je gemakkelijk jouw favoriete programma’s. Kies voor een van de zenderpakketten van Canal Digitaal en geniet van ruim 400 zenders om uit te kiezen.

Of je nu het Basis HD-pakket, Familie HD-pakket of Entertainment HD-pakket kiest. Je kunt ze binnen Europa haarscherp ontvangen via de satelliet. Meer weten over de ontvangst bij jouw buitenlandse woning? Bekijk dan onze speciale Second Home pagina waarop je alle informatie vindt over de ontvangst bij jouw tweede thuis.

Extra’s voor de liefhebber

Ben je een filmliefhebber pur sang? Dan heeft Canal Digitaal de perfecte extra’s om jouw tv-pakket te optimaliseren. Binnen de zenderpakketten van Canal Digitaal vind je ook Canal Digitaal Films waarmee je gratis on demand de mooiste films kijkt. Direct te zien via video on demand via je tv en de Canal Digitaal TV App. Nog meer films kijken? Kies dan het Film1 pakket met daarin vier zenders vol kijkplezier: Film1 Premiere, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Action.

Gek van sport? Ook dan zit je bij Canal Digitaal helemaal goed. Met FOX Sports Compleet ben je voortaan helemaal op de hoogte van de beste sportevenementen. Zo kijk je alle eredivisie wedstrijden en internationale sportevenementen zoals de Amerikaanse NBA matches of high-lights als Mayweather vs. McGregor.

Kun je niet wachten om te gaan kijken? Deze maand hebben we een speciale aanbieding voor iedereen die ook via Canal Digitaal tv wil kijken. Wanneer je nu een van de zenderpakketten van Canal Digitaal afsluit krijg je tot maar liefst 249 euro korting op de starterskit. Voor elk huis!

Second Home beurs

Op zoek naar een tweede huis of een vakantiewoning in het buitenland? Dan is de Second Home beurs van 6 t/m 8 oktober in de Jaarbeurs Utrecht een goede beurs om te bezoeken. Hier vind je ook de stand van Canal Digitaal om alle mogelijkheden rondom tv-kijken via de satelliet te ontdekken.

Bestel hier je gratis tickets voor de Second Home beurs!

De Second Home beurs is de beurs op het gebied van alles omtrent de aankoop van een tweede huis. Of je nu op zoek bent naar een chalet in Oostenrijk of een zonnig stekje in het zuiden van Spanje. Op de beurs ontdek je allerlei mogelijkheden rondom de aankoop van de je tweede huis en de aankleding ervan.

Ook zijn er verschillende seminars waarin je adviezen van experts krijgt over bijvoorbeeld de financiering van de woning, het verhuren van je vakantiehuis en alle ins-and-outs van het leven in het buitenland. Daarbij hoort natuurlijk ook in je tweede (t)huis tv-kijken zoals je dat gewend bent. Daarom vind je Canal Digitaal ook dit jaar weer op de Second Home beurs.

Bezoek ons bij stand 007 en kom alles te weten over de zenderpakketten van Canal Digitaal en tv-kijken via de satelliet. Zodat jij, waar dan ook, televisie in topkwaliteit kunt kijken.