Sport op tv tussen Kerst en Oud & Nieuw

Tv-kijken is genieten geblazen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Je kunt de mooiste films gratis kijken, er komen leuke programma’s voorbij én er is genoeg sport op tv. Wij zochten uit welke wedstrijden je absoluut niet mag missen én die je ook makkelijk bekijkt via de Canal Digitaal TV App.

Sport op tv: Boxing Day in de Premier League

In Engeland vieren ze geen Tweede Kerstdag, maar is er na Eerste Kerstdag ‘Boxing Day’. En op die dag sporten de Britten heel wat af. Zo ook in de Premier League, waar achttien van de twintig ploegen op 26 december competitievoetbal spelen. Mooie affiches: Liverpool – Newcastle United, Leicester City – Manchester City (beide aftrap om 16.00 uur) en Watford – Chelsea om 20.30 uur. Op 27 december is er nog een wedstrijd: Southampton – West Ham United, die om 20.45 uur begint. Natuurlijk is al deze sport op tv te zien en wel bij Ziggo Sport.

Sport op tv: WK darts met Michael van Gerwen

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is er in de vorm van darts ook genoeg sport op tv. Het WK darts in Alexandra Palace in Londen is dan in volle gang, want het begint al op 13 december. Tussen Kerst en Oud & Nieuw naderen we de ontknoping van het WK darts, met op 1 januari de WK-finale. Het is nog niet te peilen wie er goed gaan presteren. Kan Michael van Gerwen zich tot wereldkampioen kronen? Of prolongeert Rob Cross, de verrassende kampioen van 2018, zich opnieuw, ondanks zijn matige seizoen? Dagelijks van ’s middags tot ’s avonds live te zien op RTL 7.

Sport op tv: Schaatsen, NK Afstanden en Mass Start

Nóg meer sport op tv, speciaal voor schaatsliefhebbers. Tussen 28 en 30 december zijn de NK Afstanden en Mass Start. Uiteraard in Thialf, dé absolute schaatstempel. En de favorieten doen allemaal mee: van Ireen Wüst en Esmee Visser tot Sven Kramer en Patrick Roest. De NOS doet op NPO 1 live verslag van het NK.

Sport op tv via de Canal Digitaal TV App

Als klant van Canal Digitaal kun je ook tv-kijken via de Canal Digitaal TV App. Hiermee kijk je ook op je smartphone of tablet tv. De TV App installeer je in drie stappen, daarna is ‘ie klaar voor gebruik. Ideaal als de tv al bezet is en je toch naar het WK-darts wil kijken of die kraker in de Premier League op Boxing Day wil volgen.