Start tv-seizoen: nieuwe series

Start tv-seizoen: nieuwe series

De scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen zijn ook alweer aan het werk. Het weer gaat ook weer een hele andere kant op met regenachtige dagen en een frisse wind. Het is duidelijk: de zomer is voorbij. Gelukkig betekent dit ook dat het nieuwe tv-seizoen weer is begonnen! Hét moment om even lekker te gaan zitten en te kijken wat er de komende tijd op de buis komt. We presenteren een greep uit dit mooie aanbod van nieuwe programma’s, die je natuurlijk kijkt via Canal Digitaal!

Heel Holland Bakt

Dat wordt weer smullen. In Heel Holland Bakt strijden de beste amateur-bakkers tegen elkaar om te bewijzen wie de allerbeste van Nederland is! In de jury zien we patissier Robèrt van Beckhoven samen met culinair publicist Janny van der Heijden terug om de baksels te beoordelen. Met presentator André van Duin is het niet alleen gegarandeerd genieten van de mooiste taarten maar ook gegarandeerd lachen met zijn gevatte commentaar.

De beste taarten uit Heel Holland Bakt zie je elke zondagavond om 20.25 op NPO1, op kanaal 1.

Expeditie Robinson

Heerlijk: zelf lekker op de bank zitten en kijken naar mensen die op een onbewoond eiland de strijd met elkaar aangaan. Expeditie Robinson heeft weer een hele nieuwe lading bekende en onbekende Nederlanders voor ons gevonden die de ontberingen van een onbewoond eiland en elkaar gaan ondervinden. Wie mag zich straks ‘Robinson 2017’ noemen?

Expeditie Robinson zie je elke donderdagavond om 20.30 op RTL 5. Je kijkt RTL 5 op kanaal 5.

 

Penoza

Vergeet CSI en Law & Order, de beste misdaadserie is gewoon van Nederlandse bodem: Penoza! Met dit vijfde seizoen is Penoza, na een stop van anderhalf jaar, weer terug op de buis. In dit, helaas, laatste seizoen zien we Carmen die een dubbelleven leidt als lieve moeder en gehaaide drugsdealer. Hoe loopt dit af?

Je kijkt Penoza elke zondagavond om 20:25 uur op NPO3. NPO 3 is te vinden op kanaal 3.

Boswachter gezocht

Natuurliefhebbers opgelet! De flora en fauna van een eiland in de gaten houden, toeristen rondleiden en elke dag buiten werken? Dat klinkt als een droombaan. In Boswachter gezocht gaat Stichting Natuurmonumenten op zoek naar een nieuwe boswachter voor Texel. De kandidaten worden door een aantal wel heel bijzondere sollicitatierondes geloosd. Maar liefst .10 potentiële boswachters zijn in the running om deze felbegeerde baan in de wacht te slepen.

Boswachter gezocht zie je elke vrijdag om 21.30 op SBS 6. Je kijkt SBS 6 op kanaal 6.

Hollands Next Top Model

Van boswachter naar topmodel dat is wel even iets heel anders. Het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model laat dit keer niet alleen de mooiste vrouwelijke modellen zien maar ook mannen maken nu kans om Hollands Next Top Model te worden. Presentatrice Anna Nooshin gaat weer samen met haar internationale team van modekenners het topmodel van dit jaar selecteren.

Je ziet Hollands Next Top Model elke maandagavond om 20.30 op RTL 5, via kanaal 5.

Nog meer tv kijken?

Wil je nog meer genieten nieuwe programma’s en series kijken? Bekijk dan eens de zenderpakketten van Canal Digitaal: BasisHD, FamilieHD of Entertainment HD. Ook voor de sport- en filmliefhebbers biedt Canal Digitaal een breed assortiment aan kijkplezier met bijvoorbeeld een van de FOXSports Pakketten of het Film1 Pakket!

Volg ons op
FacebookTwitter  
Telefoon: 088 00 38 555 (lokaal tarief)
X