Stingray CMusic TV, zender van de maand december

Stingray CMusic TV is de zender van de maand december. Een feest voor de muziekliefhebber, want bij deze zender hoor én zie je de mooiste live-uitvoeringen van klassieke muziek en luister je naar de beste filmmuziek. Stingray CMusic TV is deze maand gratis en exclusief te zien via de Canal Digitaal TV App.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store

Wil je deze mooie zender ook na december blijven kijken? Stingray CMusic TV zit in het Rijk-pakket. Hieronder lees je meer over de mooiste programma’s die je in december op Stingray CMusic TV kunt kijken.

Andrea Bocelli in actie met zoonlief Matteo

Eerder dit jaar kwam de film ‘The Nutcracker and the Four Realms’ uit met Keira Kneightly in de hoofdrol. Muziek speelt een grote rol in deze film en Stingray CMusic TV grijpt daar graag op terug. Het zendt daarom de video ‘Fall on Me’ uit, waarin de legendarische artiest Andrea Bocelli samen met zijn zoon Matteo optreedt. Absolute aanrader!

De uitzending van Andrea Bocelli is tussen 3 en 9 december dagelijks te zien om 9.00, 13.00, 18.00 en 21.00 uur.

Libera: Brits jongenskoor zingt bekend Kerstnummer

December is een maand waarin veel filmklassiekers jaarlijks voorbijkomen. Wat te denken van Home Alone? Stingray CMusic TV haakt daaropin en zendt een optreden uit van Libera, een jongenskoor uit Groot-Brittannië. De groep zingt het nummer ‘Carol of the Bells’, het nummer dat wordt afgespeeld in Home Alone als het écht spannend wordt. Voor de liefhebbers: dit nummer werd al in 1904 geschreven door de Oekraïense componist Mykola Leontovych.

De uitzending van Libera is tussen 10 en 16 december dagelijks te zien om 9.00, 13.00, 18.00 en 21.00 uur.

Marija Popovic: mooie vertolking van Vivaldi’s vier jaargetijden

Nog een aanrader voor de muziekpurist: de vertolking van het ‘Winter’-onderdeel van Vivaldi’s vier jaargetijden door Marija Popovic. In ‘Winter Fairytale’ toont ze deze muziek met schitterende video’s die elementen bevatten van sprookjes als ‘de prinses op de erwt’ en ‘de sneeuwkoningin’.

De uitzending van Marija Popovic is tussen 17 en 23 december dagelijks te zien om 9.00, 13.00, 18.00 en 21.00 uur.

The Piano Guys: viertal pianovirtuozen

Deze maand zie je op de zender van de maand onder andere een vakkundige demonstratie van virtuositeit. The Piano Guys is een vijfkoppige groep uit Utah die verschillende nummers in elkaar laat overgaan tot een heerlijke Kerstmis-mashup. Ze gebruiken allemaal tegelijkertijd dezelfde piano en zetten het instrument op een grappige, creatieve manier in. Je kunt dus verwachten dat je verrast wordt.

De uitzending van The Piano Guys is tussen 23 en 30 december dagelijks te zien om 9.00, 13.00, 18.00 en 21.00 uur.

De zender van de maand is ook te bekijken met de Canal Digitaal TV App. Check hier hoe je in slechts drie stappen de TV App installeert.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store