December muziekmaand bij de Canal Digitaal TV App

Het einde nadert van dit jaar, want december is daar! Om jou te bedanken voor het mooie 2018, trakteren we je op de mooiste muzikale cadeautjes. De hele maand kijk én luister je via de Canal Digitaal TV App daarom gratis naar de beste muziek. Lees snel wat voor moois er te luisteren valt.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store

Zender van de maand: Stingray CMusic TV

Allereerst trakteren we je deze feestmaand op een toepasselijke zender van de maand. In december kan het natuurlijk niet anders dan dat dit een muziekzender is: Stingray CMusic TV. Hier geniet je van de beste klassieke muziek en filmmuziek. Van een duet van Andrea Bocelli samen met zijn zoon tot een schitterend optreden van Libera, het prestigieuze Britse jongenskoor. Stingray CMusic TV is deze maand gratis en exclusief te zien via de Canal Digitaal TV App.

Serious Request kijken

Natuurlijk organiseert radiozender 3FM ook dit jaar weer een Serious Request. Deze keer gaat het alleen iets anders dan andere jaren: er is geen Glazen Huis meer! Ga dus niet op zoek naar een feestelijk 3FM-plein ergens in Nederland. Sterker nog: Serious Request komt naar jou toe, want alle 3FM-dj’s gaan het land in om geld in te zamelen. Uiteraard kun je ook, zoals vanouds, nummers aanvragen door te doneren.

Serious Request begint op 18 december en eindigt op 24 december. Op 3FM staat het programma 24/7 centraal en ‘SR18’ is ook te zien op NPO 3 Extra, dat in het BasisHD-pakket zit en je ziet op kanaal 103 en via de Canal Digitaal TV App. Zo hoef je niets te missen van de sympathieke inzamelingsactie. Ook op kanaal 56 kun je naar Serious Request kijken (op de tijdelijke themazender NPO Feestdagen Specials).

Top 2000 kijken

Op Eerste Kerstdag is het weer zover: dan start de ‘lijst der lijsten’. Oftewel, de Top 2000 op Radio 2. Je kunt tot en met 7 december stemmen, wees er dus snel bij! Vanaf de kerst is de Top 2000 dag en nacht te horen. Je kunt ook de Top 2000 kijken op NPO 1 Extra (te zien op kanaal 56 en via de TV App) en via kanaal 56 op de tijdelijke themazender NPO Feestdagen Specials. Natuurlijk kun je de Top 2000 ook bekijken via de Canal Digitaal TV App.

De nummer 1 wordt, uiteraard, gedraaid op 1 januari 2019 om klokslag 0:00 uur. Leuke kijktip: tijdens de Top 2000 is elke dag om 19.30 uur op NPO 3 de Top 2000 à Go-Go. Ook dit jaar wordt dit gezellige programma weer gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Het mooie is: via onze Canal Digitaal TV App kun je dit jaar luisteren naar de Top 2000 én je kunt via de app de Top 2000 à Go-Go kijken.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store