Canal Digitaal tv gids: week 34

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Trouwen in het buitenland

De gemiddelde bruiloft laat bij de meeste bruidskoppels al het zweet van het voorhoofd druipen. Als je dan ook nog de taart in het buitenland wilt aansnijden heb je toch wel zenuwen van staal nodig. De afgelopen weken zag je koppels die hun droomhuwelijk realiteit wilde maken, maar de weg hier naartoe leek meestal meer op een nachtmerrie. Vier koppels hebben de test doorstaan en vanavond is het tijd voor het vijfde paar. Deze week zijn Sonny en Jaydi aan de beurt. Eerder deden ze mee aan Wereldreis op Wielen maar nu reist dit Instagram koppel naar hun trouwlocatie.

Maandag, 19 augustus | SBS 6 | 20:30

Lauren! Ik wil een kind

Het krijgen van een baby: het lijkt voor iedereen zo vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet. Waar het voor de één, door medische oorzaak, uitgesloten is om zwanger te worden, is het bij andere stellen gewoonweg niet mogelijk om beide de biologische ouders van hun kindje te worden. In ‘Lauren! Ik wil een kind’ volgt Lauren Verster, tweeënhalf jaar lang, 6 singles en stellen die hun grootste wens in vervulling willen laten gaan. Verster, op dit moment zelf in verwachting, wordt meegenomen in de zoektocht naar spermadonors en draagmoeders, maar ook is zij aanwezig bij echo’s en geboortes.

Dinsdag, 20 augustus | NPO 3 | 21:05 uur

Shooter

Ter voorbereiding op zijn rol in Shooter onderging acteur Mark Wahlberg een rigoureuze sluipschutters training. Wanneer je verder dan 900 meter wilt schieten, heb je bijvoorbeeld rekening te houden met de draaiing van de aarde. Deze draait gewoon vrolijk door terwijl je kogel recht vooruit gaat. Wahlberg kruipt in de huid van sluipschutter Bob Lee Swagger, wiens expertise tegen hem gekeerd wordt wanneer hij wordt beschuldigd van een aanslag. Dit keer draait de wereld onder hem vandaan terwijl hij probeert zijn doel te raken: het bewijzen van zijn onschuld.

Woensdag, 21 augustus | RTL 7 | 20:30 uur

Grenzeloos Talent

Stel je voor: je hebt een succesvol leven en gaat een mooie toekomst tegemoet, maar nadat je je land uit bent gevlucht lijkt dit alles als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Je diploma’s en werkervaringen zijn niks meer waard en je moet een totaal nieuw leven opbouwen. Hoe zou je hier mee om gaan als je de juiste taal niet spreekt en je je thuis verschrikkelijk mist? Filemon Wesselink volgt in Grenzeloos Talent 12 ambitieuze vluchtelingen die, in Nederland, opzoek zijn naar hun droombaan. Een dapper proces wat helaas niet altijd zonder slag of stoot verloopt.

Donderdag, 22 augustus | NPO 3 | 21:45 uur

Uitmarkt

Vandaag barst de 42e editie van de Uitmarkt los. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers naar Amsterdam om drie dagen te proeven van toneel, muziek, cabaret en literatuur. Het Museumplein, het Vondelpark en vele andere locaties zijn tot de nok gevuld met lezingen, optredens, tentoonstellingen en zelfs markten. Ook de jeugd wordt niet buitengesloten met Uitmarkt Junior. Maak de opening van het nieuwe culturele seizoen mee en als je wilt kan je natuurlijk nog tot en met zondag naar Amsterdam toe. Iedereen is welkom en er is voor iedereen wat wils!

Vrijdag, 23 augustus | NPO 2 | 21:10 uur

Beste zangers

We kunnen het inmiddels bijna een traditie noemen, want voor het 12de jaar op rij keert Beste Zangers vanavond weer terug op onze beeldbuis. Jan Smit neemt ook dit seizoen weer een handvol bekende Nederlandse zangers en zangeressen mee naar het zonovergoten Ibiza. Tegenwoordig kun je dit programma een ware hit machine noemen. Met Duurt te lang (Davina Michelle) en Zij weet het (Tino Martin) nog vers in ons geheugen, ligt voor de kandidaten van dit jaar de druk toch wel behoorlijk hoog. Is het Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk of toch Henk Poort die dit seizoen een hit op hun naam kunnen schrijven?

Zaterdag, 24 augustus | NPO 1 | 20:30 uur

Grenslanders

Vanaf vanavond kunnen we een nieuw misdaad pareltje volgen van (én op) Vlaamse en Nederlandse bodem: Grenslanders. Eerder dit jaar werd de drugshandel belicht in Netflix’ Undercover, nu wordt het zoeklicht op iets anders gericht: mensenhandel. De polders in het grensgebied van Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen zijn minder rustiek dan ze ogen. Voormalig soapactrice Jasmine Sendar is de Rotterdamse rechercheur Tara. Samen met de Antwerpse psychiater Bert (Koen de Bouw) ontrafelt zij een duister web van mysterie. Elke week zie je op NPO 3 twee afleveringen van deze achtdelige serie.

Zondag, 25 augustus | NPO 3 | 20:15 uur

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00 uur geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!