Canal Digitaal tv gids: week 11

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Ellie gaat weer op Patrouille, er is een kraker in de Champions League en een van de beste films van de afgelopen tien jaar is deze week zonder reclame op tv te zien.

Het Wraakprotocol

Wraakgevoelens. We hebben ze hoogstwaarschijnlijk allemaal wel eens gehad. Een vreemdgaande ex, een vriend die je te kakken zet of je auto die gestolen wordt. De dader met gelijke munt terugbetalen is geen onmenselijk denkbeeld. Meestal blijft het bij fantaseren, maar er zijn ook personen bij wie deze drang zo groot is dat ze een gevaar voor zichzelf én hun omgeving vormen. In deze documentaire volgen we mensen die last hebben van extreme wraakgevoelens. Kan het ‘wraakprotocol’, een vernieuwende therapie, ze hierbij helpen?

12 maart | NPO 2 | 20:55

12mar20:5522:002Doc: Het wraakprotocolZet in agenda

Ellie Op Patrouille

Ellie Lust. We frissen je geheugen even op. Deze woordvoerster van politie Amsterdam is blikvanger in items van Opsporing Verzocht, deed mee aan Wie Is de Mol? en ontving in 2017 de Jos Brink Oeuvreprijs. Door haar weet jij wat ‘etherdiscipline’ betekent, toch?

In 2018 kwam de beloning in de vorm van haar eigen programma: Ellie Op Patrouille. Simpel, maar eerbiedig gezegd: een dagje meehobbelen met collega’s uit verre landen, waaronder Kenia en Colombia. Kijk vanavond hoe de sympathieke agente, met overtuiging en plichtsbesef, menigeen tot de orde roept. Regels zijn immers regels!

13 maart | NPO 1 | TV Gemist

13mar21:2522:20Ellie op PatrouilleZet in agenda

Demolition Man

Wanneer je Lawrie Voutier vraagt om een vervallen pand te bewerken met een sloopkogel, zie je een twinkeling in zijn ogen. Deze meester der destructie draait zijn handen niet om voor wat vuil werk en binnen no time staat niks meer overeind. Waar jouw ogen alleen puin zien, bespeurt de geboren Australiër mogelijkheden en centjes. Deurpanelen, raamkozijnen, oude ansichtkaarten. Hij slaat het op in zijn antiekshop, waar hij de boel weer probeert te verkopen. Wanneer er niks te slopen valt trekt hij zelf door het land, op zoek naar oude spullen voor zijn immense collectie. Volg zijn avonturen vanaf vandaag!

13 maart | Discovery Channel | 21:30

13mar21:3022:00Demolition ManZet in agenda

UEFA Champions League: FC Barcelona – Chelsea

Tijd voor de ontknoping. Het Catalaanse Camp Nou fungeert vanavond als decor voor een kraker van jewelste. Na het eerdere gelijkspel in Londen tussen grootmachten Chelsea en Barcelona, is het tijd voor de absolute ‘clash’ in de achtste finale van de Champions League. De beste papieren zijn op dit moment voor Messi en zijn volgelingen. Zij wisten namelijk een belangrijk uitdoelpunt te maken op Stamford Bridge. Toch zullen de Londenaren er alles aan doen om de Catalanen aan de zegekar te binden. Geniet van dit spektakelstuk in de achtste finales van het zogenaamde kampioenenbal. Wie wint?

14 maart | Veronica | 20:00

14mar20:0022:40UEFA Champions League: Barcelona - ChelseaZet in agenda

Tussen Kunst en Kitsch

Is die opvallende bloemenvaas van jouw oma stiekem een fortuin waard? Al 35 seizoenen (wauw) wordt het antwoord op dergelijke vragen gegeven door een tafel met deskundigen. Prullaria en echte zeldzaamheden worden getaxeerd. Is het kunst of kan er een enkeltje vuilnisbelt geboekt worden? Frits Sissing staat aan het hoofd der presentatie en dit najaar is er zelfs een jubileumuitzending gepland, aangezien het programma sinds 1984 wordt uitgezonden. Hoelang kijk jij al naar deze antieke tv-topper?

14 maart | NPO 1 | TV Gemist

Inception

Is dit de beste film van Christopher Nolan? Het lijkt een onmogelijke discussie, maar met een IMDB-rating van 8,8 staat Inception stevig in zijn schoenen. Leonardo DiCaprio speelt meesterdief Dom Cobb in deze intelligente thriller. Zijn specialisatie? Belangrijke informatie ontfutselen in de droomtoestand van een mens. Je snapt het vast: de nodige instanties zitten hem hierdoor op de hielen. Een normaal leven is de beloning voor een laatste levensgevaarlijke klus. Het uitvoeren van deze perfecte misdaad blijkt geen ‘peanuts’ en de nodige tegenstand wordt geboden…

16 maart | Canvas | 21:15

16mar21:1523:40InceptionZet in agenda

Wielrennen: Milaan – San Remo

De makkelijkste klassieker om te rijden, maar de moeilijkste om te winnen. Het wielrennen kent vijf ‘monumenten’. Dit zijn de oudste, langste en meest prestigieuze wedstrijden, met elk een rijke geschiedenis. La Primavera (de lente) is de eerste van 2018. Het peloton rijdt bijna 300 kilometer langs de Ligurische kust en daarmee is het de langste wielerklassieker. Ondanks dat is Milaan – San Remo een kolfje naar de hand van sprinters met lichte klimkwaliteiten. Wij zetten ons geld in op Peter Sagan, terwijl de Nederlandse hoop is gevestigd op Dylan Groenewegen.

17 maart | Eurosport | 14:30

17mar14:3017:30Wielrennen: Milaan - San RemoZet in agenda

Bonusuitzending De Luizenmoeder

Time flies when you’re having fun. Met aflevering tien komt er een voorlopig einde aan De Luizenmoeder, dat goed was voor vele kijkcijferrecords. Nog een keer brengen de ontwikkelingen op basisschool de Klimop jou in vervoering. Niet in de vorm van een reguliere aflevering. Nee, het is een bonusuitzending met allerlei bloopers en niet eerder vertoonde scènes. Juf Ank verdwijnt na vanavond gelukkig niet definitief van het toneel. Gezien de grote successen is een tweede seizoen zo klaar als een klontje, stelt AVROTROS. De laatste tien jaar werd er geen programma op NPO 3 beter bekeken en dus komt er meer! Kijk jij vanavond mee naar de ontknoping?

18 maart | NPO 3 | 20:25

18mar20:2521:00De LuizenmoederZet in agenda

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00u geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!

Volg ons op
FacebookTwitter  
Telefoon: 088 00 38 555 (lokaal tarief)
Inschrijven voor de nieuwsbrief van Canal Digitaal
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.
 
X