Canal Digitaal tv gids: week 3

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Australian Open

Het nieuwe tennisseizoen wordt volgens traditie geopend met het eerste grandslamtoernooi van het jaar: de Australian Open. Titelverdediger Roger Federer zal op jacht gaan naar zijn twintigste grandslamtitel. Bij het vrouwentoernooi zal er, wegens afwezigheid van titelhoudster Serena Williams, een nieuwe kampioen worden gehuldigd. Verder is Novak Djokovic na lang blessureleed weer van de partij. Een garantie voor spanning en spektakel met grote spelers op het toneel. Hoop jij stiekem ook op de droomfinale ‘Federer vs Nadal’?

15 januari | Eurosport | Vanaf 07:00 u

15jan07:0016:23Australian OpenZet in agenda

Fast Five

Het schitterende Rio de Janeiro fungeert als decor voor ex-agent Brian O’Connor (Paul Walker) en Dom Toretto (Vin Diesel) die wederom op de vlucht zijn voor de politie. Om die vrijheid te realiseren staat hen nog één klus te wachten. Dat gaat alleen niet gemakkelijk wanneer FBI-agent Luke Hobbs ‘The Rock’ hen op de hielen zit. Geniet van 130 minuten aan actie en humor gespeeld door een ijzersterke cast. Met een IMDb-score van 7.3 wordt deze film zelfs als beste uit de Fast and the Furious reeks beoordeeld.

15 januari | Veronica | 20:30 u

15jan20:3022:45Fast FiveZet in agenda

Z DOC: Is Alzheimer te stoppen?

Meer dan veertig miljoen mensen lijden vandaag de dag aan Alzheimer. Deze ziekte, waar ons vermogen om te denken en onthouden wordt getroffen, is één van de grootste medische mysteries. In deze documentaire doen patiënten en wetenschappers hun uitspraken over de huidige en toekomstige situatie. Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat Alzheimer in de toekomst voorkomen kan worden?

16 januari | RTL Z | 22:30 u

16jan22:3023:30Z DOC: Is Alzheimer te stoppen?Zet in agenda

Louis Theroux: Dark States

Vrouwenhandel, drugsverslavingen en moord. Documentairemaker Louis Theroux bezoekt drie Amerikaanse steden die elk in grote hoeveelheid kampen met één van deze ernstige onderwerpen.

17 januari | Canvas | 21:15 u

17jan21:1523:15Louis Theroux: Dark StatesZet in agenda

The Putin Interviews

Amerikaanse regisseur Oliver Stone heeft president Poetin twaalf maanden gevolgd en hem meerdere keren kunnen interviewen. Uit deze periode is de vierdelige documentaire The Putin Interviews gekomen. Een interessant inkijkje in het leven van Poetin en Russische politiek.

18 januari | National Geographic | 22:00 u

18jan22:0023:00The Putin InterviewsZet in agenda

Nebraska

Woody Grant is knorrig en boos. Nadat hij een brief van een neppe loterij ontvangt, is hij van plan ‘de prijs’ in Nebraska op te halen. Zijn zoon gaat mee op deze trip en samen bezoeken ze ook het dorp waar Woody vandaan komt.  De film was genomineerd voor zes Oscars.

19 januari | NPO 2 | 23:00 u

19jan23:0000:58NebraskaZet in agenda

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandagochtend rond 09.00 geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!

Volg ons op
FacebookTwitter  
Telefoon: 088 00 38 555 (lokaal tarief)
Inschrijven voor de nieuwsbrief van Canal Digitaal
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.
 
X