Canal Digitaal TV-gids: week 14

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Miljuschka in Mexico 

In een grijs verleden was Miljuschka VJ bij TMF. Nu is ze al geruime tijd een vast gezicht bij 24Kitchen, met heerlijke televisie. In het land van de taco’s en burritos neemt ze ons mee op een heerlijke voedselreis. Ze gaat langs bij inheemse boeren, waar de ingrediënten vers van het land komen. Ze gaat eten bij restaurant Pujol, dat op de twaalfde plek staat van beste restaurants ter wereld. Tot slot gaat ze bakken met de beste banketbakker van Latijns-Amerika. Kortom, er valt weer genoeg te smullen! 

Maandag, 30 maart | 24Kitchen | 22.00 uur 

Skyfall 

De vijftigste Bond film en de derde met Daniel Craig is er eentje om van te smullen. Bond moet flink aan de bak als het verleden van baas M (Judi Dench) haar achterhaalt. Verwacht ook in de Bondfilm weer heel veel actie en spectaculaire stunts. Wat deze Bondfilm extra speciaal maakt, is dat er een grotere rol is weggelegd voor M. De onderonsjes tussen M en haar pupil Bond zijn een genot om naar te kijken. De chemie tussen Craig en Dench is erg sterk. 

Dinsdag, 31 maart | NPO 1 | 20.30 uur  

Hoeveel ben je waard? 

Ieder persoon heeft zijn eigen waarde. Zo hebben spullen ook waarde en die worden juist bepaald door geld. Sommige mensen zijn beter met het omgaan met geld dan anderen. Sommige komen financieel in de problemen. Gelukkig is Viktor Brand er om deze mensen uit de brand te helpen. We trappen af met de Utrechtse fietsenmaker Janke. Zij laat het geld zo hard mogelijk rollen, waardoor ze nu spaak loopt. Samen met experts wordt er gekeken naar alle bezittingen en uiteraard alle uitgaves om te zien hoeveel Janke nu echt waard is. Hopelijk kan het team Janke snel weer in het zadel werken. 

Woensdag, 1 april | SBS 6| 21.30 uur  

Hillary 

Achter iedere sterke man schuilt een nog sterkere vrouw. Bill Clinton kennen we allemaal wel, die vooral in opspraak kwam door het Lewinsky debacle. Ondanks de beschuldigingen stond ze achter haar man. Het lukte Hillary Clinton bijna om eerst de First Lady te zijn en en daarna president van het machtigste land ter wereld. Ze verloor de verkiezing van de huidige president Donald Trump. In deze vierdelige documentaire volgt Nanette Burnstein de verkiezingscampagne van Hillary Clinton en krijgen we een inzicht of ‘crooked’ Hilary nou echt slinks was. 

Donderdag, 2 april | NPO 2| 23.00 uur 

Koppensnellers 

De gehaaide en keiharde Dana de Graaf (Lineke Rijxman) keert na jaren afwezigheid terug naar ons koude kikkerlandje. Ze grijpt de macht bij een ingedutte kwaliteitskrant. Deze moet weer winstgevend worden en Dana doet wat de titel van de serie al aangeeft: Rake koppen lanceren. Enkele vaste waarden van de krant worden eruit gebonjourd, maar daar heeft ze echt maling aan. Ze blijft als een valse slang liegen en bedriegen, maar langzaamaan begint ze toch twijfels te krijgen. Als ze geconfronteerd wordt door haar geweten, begint ze langzaam bij te draaien. 

Vrijdag, 3 april | NPO 3 | 20.25 uur 

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek! 

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00 uur geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!