Canal Digitaal tv gids: week 17

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Dossier Van den Heuvel

John van den Heuvel is back on track! Sinds zijn laatste misdaadprogramma Ontvoerd, waarin hij de beruchte crimineel Saban Baran confronteerde, is de ‘detective’ een tijdje inactief geweest. In zijn nieuwe programma trekt hij naar het buitenland. Elke week richt hij zijn vizier op één dossier. Zoals we John kennen, is hij op zoek naar één ding: gerechtigheid.

Maandag, 22 april | RTL 4 | 20:30 uur

Dino & Friends in New York

Jandino Asporaat goes international. De grappenmaker heeft zich bewezen in het binnenland en wil zijn horizon verbreden. Zijn doel is het veroveren van de wereld als stand-up comedian. Het middel? Dit gloednieuwe, zesdelige programma, waarin hij met BN’ers (vrienden) de Amerikaanse humor zal verkennen. Zijn ‘nieuwe carrière’ begint in het bruisende New York. In deze eerste aflevering is Rico Verhoeven zijn compagnon. Jandino hoeft dus niet te denken aan zijn veiligheid 🙂

Dinsdag, 23 april | SBS6 | 21:30 uur

Wielrennen: De Waalse Pijl

Het is 1976. Joop Zoetemelk gaat aan kop in De Waalse Pijl. De Belgische Eddy Merckx, ofwel de kannibaal, hijgt in zijn nek. Als de finishstraat in zicht is, trapt Joop de verkeerde kant op. Hij hoort het publiek niet meer en ploegleider Louis Caput steekt uit het dak van de auto om te seinen. Zoetemelk keert als de bliksem terug en raast alsnog als eerste over de finish line. Deze bijzondere zege is meteen de eerste en laatste Nederlandse overwinning in De Waalse Pijl. Nederlands succes bij de mannen moge schaars zijn: bij de vrouwen won onze Anna van der Breggen De Waalse Pijl in 2018.

Woensdag, 24 april | NPO 1 | 15:00 uur

Jumanji

Je zou maar een bordspel hebben dat je hele omgeving verandert in een gevaarlijke wildernis. Een voorbeeld? Losgeslagen apen die scheuren in een politieauto. Reusachtige planten die mensen kunnen eten en een gevluchte leeuw uit Afrika. Om terug te gaan naar het normale leven, moet je het spel afmaken. Dit vergt bloed, zweet en tranen. Jumanji is jeugdsentiment voor veel kinderen uit de jaren 90. Het bord uit deze film werd verkocht voor $60800 dollar op eBay. Wellicht hoopte de koper hetzelfde te ervaren…

Donderdag, 25 april | SBS9 | 20:30 uur

Het eeuwige leven van Jan Mulder

Een oneindig leven. Een droom of een nachtmerrie? Ex-voetballer, schrijver en tv-persoonlijkheid Jan Mulder had het wel geweten; ‘’Ik heb er niet om gevraagd geboren te worden, maar om nou ook nog dood te moeten…’’ Volgens hem is dit feit, het onrecht van het leven. Mulder leest dat futuroloog Ian Pearson een manier heeft om oneindig te leven. Geraakt door de denkwijze, start Mulder een eigen zoektocht naar onsterfelijkheid. Hij gaat het gesprek aan met diverse wetenschappers, in de hoop dat hij een sterke conclusie kan vormen.

Vrijdag, 26 april | NPO 1 | 22:30 uur

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00u geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!