Canal Digitaal tv gids: week 50

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

Libera ‘Carol of the Bells’

Home Alone is een klassieke kerstfilm, die elk jaar weer wordt uitgezonden op tv. Herinner je het liedje Carol of the Bells nog, dat wordt afgespeeld tijdens de spannende momenten? Libera, een jongenskoor uit Engeland, performt dit klassieke liedje tijdens een optreden. Stingray C-Music zendt het speciaal voor jou uit. Ben je klaar om terug in de tijd te gaan?

De uitzendtijden: 09:00 uur, 13:00 uur, 18:00 uur en 21:00 uur.

10 – 16 december | Stingray C-Music – Zender van de Maand

Mijn Kerst is de beste

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way… Welk kerstliedje geeft het ultieme kerstgevoel? Hoe beleef je überhaupt het beste kerstfeest? Vier duo’s gaan alles uit de kast halen om het leukste kerstfeest te organiseren. Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een Prikkie, zullen hen begeleiden. Was je op zoek naar nieuwe ideeën voor Kerstmis? Wellicht leveren de kandidaten daar een bijdrage aan!

10 december | NET5 | 18:30 uur

UEFA Champions League: Inter Milan – PSV

PSV speelt vanavond haar laatste wedstrijd in de Champions League. De Eindhovenaren kunnen vrijuit spelen, want ze zullen niet meer overwinteren in Europa. Inter Milan daarentegen kan nog altijd door en staat gedeeld tweede met Tottenham Hotspur. PSV kan zich na deze wedstrijd volledig richten op de competitie. Doet PSV vanavond haar sportieve plicht en redt het zo de eer tegen de stugge Italianen?

11 december | Veronica | 20:30 uur

UEFA Champions League: Ajax – Bayern Munchen

Vorige week meldde het Duitse Kicker dat Frenkie de Jong in het vizier staat van FC Bayern, dat haar selectie wil verjongen. Ajax sluit een winters vertrek uit, maar voor het juiste bedrag is alles mogelijk. Of hij voor de Duitse grootmacht zal spelen, is niet bekend, maar vanavond staat hij wel tegenover de Rekordmeister. Beide ploegen zijn al verzekerd van de volgende ronde. De Amsterdammers kunnen bij een overwinning groepswinnaar worden. Klaart Ajax het ‘klusje’?

12 december | Veronica | 20:30 uur

Wildernis onder water

Er zijn talloze documentaires gemaakt over de wonderbaarlijke werelden in de diepe oceanen. Nederland kent geen oceaan, maar we hebben beken en rivieren die door de provincies zigzaggen. Het thema van deze eerste aflevering is Het geheim van de beek. De Zuid-Limburgse beken komen uit bij de Maas. Waterkenner Monique Korstens neemt de kijker mee naar de verborgen wereld van de beken.

Belangrijk: je kunt de uitzending tot 7 dagen terugkijken via onze TV App of MZ-101/MP-201 ontvanger.

12 december | NPO 2 – TV Gemist | 19:50 uur

Floortje en de ambassadeurs – Slot

In de vorige afleveringen heeft Floortje Nederlandse ambassadeurs in het buitenland bezocht. De presentatrice bezoekt als laatste Hans Docter en zijn partner Kees van Baar, die ambassadeurs zijn op eigen bodem. Het diplomatenleven bestaat uit veel zakenreizen. Floortje gaat samen met Hans naar Kenia, dat inmiddels een handelspartner is.

13 december | NPO 1 | 22:20 uur

Moonlight

Deze rauwe en pure prent won de Oscar voor beste film van 2017. Moonlight vertelt het moeizame leven van een Afro-Amerikaanse man, die worstelt met zijn geaardheid. In drie hoofdstukken volgen we hoofdrolspeler Chiron, tijdens zijn kindertijd, pubertijd en volwassen bestaan. Hij probeert zich een weg te banen door de ruigste buurten van Miami (jaren ’80), maar zijn geaardheid maakt dat niet eenvoudig. Er was weinig sprake van acceptatie, begrip en vrijheid in de toenmalige maatschappij. Moonlight scoort een ruime voldoende op IMDB: 7.4.

14 december | NPO 3 | 22:30 uur

The Voice of Holland

De blind auditions zijn misschien wel het allerleukste deel van The Voice. Dit is de laatste aflevering van deze fase, alvorens de echte competitie begint. De juryleden, in het bijzonder Anouk en Ali B, kunnen nog even ‘ruziën’ om een talentvolle kandidaat. Mis het niet!

Geen tijd? Bekijk de uitzending terug via onze (Smart) TV App of MZ-101/MP-201 ontvanger.

14 december | RTL 4 – TV Gemist | 20:30 uur

Bloed, Zweet & Tranen

Een film over Nederlands grootste en bekendste volkszanger. We hebben het natuurlijk over André Hazes. Het leven van de Amsterdammer was bepaald niet gemakkelijk. We zien hoe hij als kind leefde in De Pijp, hoe hij doorbrak met het levenslied, maar ook de keerzijde: zijn verslavingen en slechte gezondheid. Het afscheidsconcert dat hij in de toenmalige Amsterdam ArenA zou geven was zijn grote droom. Hij stierf op 21 september 2004, zes dagen voor het concert…

15 december | één | 21:15 uur

Dance As One – Finale

Vanavond wordt bekend welke danscrew er met de volle buit van €50.000,- naar huis gaat (of op vakantie). In deze competitie draait het vooral om synchroon dansen. De teams hebben de eerste rondes doorstaan. In de finale moeten de prestaties ‘next level’ zijn. De pasjes moeten niet alleen synchroon zijn op het podium, maar ook met hun eerder opgenomen dansvideo. Ondanks de tegenvallende kijkcijfers, kan dit een spectaculaire finale worden!

15 december | SBS6 – TV Gemist | 20:00 uur

Gevoel voor tumor – Nieuwe Serie

Deze Vlaamse, tragikomische serie won de Best European TV Fiction Series of the Year op het festival Prix Europa. In België bereikte elke aflevering ongeveer een miljoen kijkers. Het leven van de 25-jarige Tristan is rozengeur en maneschijn. Hij is intelligent, studeert geneeskunde, is een echte vrouwenmagneet en de man op het rugbyveld. Alles gaat op z’n kop als een dokter vertelt dat hij een agressieve tumor heeft in zijn neus. Zal het tij nog keren?

6 december | NPO 3 | 21:10 uur

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00u geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!