Canal Digitaal tv gids: week 38

Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv gids niet kiezen? Er is soms zoveel moois op tv, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We zijn trots op ons brede aanbod (ruim 400 zenders!), maar willen je ook graag helpen een keuze te maken door de parels voor je uit te lichten.

Dit doen we met dagelijkse kijktips op Facebook, filmrecensies, gratis zenders van de maand, gratis films, WhatsOnTV en nu met de wekelijkse tv gids voor de komende week. Zo weet jij elke dag wat er vanavond op tv is!

Tv gids voor deze week:

The Italian Job

Een groep beroepscriminelen, miljoenen dollars aan goudstaven en een ingenieus plan. Onder leiding van voorman Charlie Croker (Mark Wahlberg) wordt er een kraak gezet op een kluis in Venetië. Dit verloopt succesvol, maar ze worden op het verkeerde been gezet door een verrader in de groep. De adembenemende ontsnapping met Mini Coopers is een van de hoogtepunten van deze film. De kraakfilm verdient ook een Taurus World Stunt Award voor de speedbootachtervolging. De sterrencast wordt aangevuld met Edward Norton, Jason Statham, Seth Green en Charlize Theron.

17 september | RTL 7 | 20:30 uur

The 70th Emmy Awards

De Emmy Awards worden voor de zeventigste keer uitgereikt. De genomineerden hebben allen een buitengewone prestatie geleverd in de televisiewereld. Onder de genomineerden zien we een opmerkelijke naam: Ricky Martin. De Puerto Ricaanse popster maakt kans op een Emmy Award vanwege zijn ondersteunende rol in de serie American Crime Story. Deze internationale prijs is in het verleden ook gewonnen door Nederlanders. In 2013 won John de Mol een prijs voor zijn programma The Voice. Peter R. de Vries werd ook beloond met een Emmy voor de uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway.

18 september | FOX | 03:00 uur

UEFA Champions League: FC Barcelona – PSV

Voor het eerst sinds acht jaar nemen twee Nederlandse clubs deel aan het miljoenenbal. PSV zal in de openingswedstrijd op de proef worden gesteld door torenhoge favoriet FC Barcelona. De Catalanen zijn de afgelopen drie seizoenen vroegtijdig uitgeschakeld en zijn gebrand op Europees succes. Volgens diverse bronnen zullen scouts van Real Madrid aanwezig zijn om Hirving Lozano te bekijken. De Eindhovenaren hebben de eerste vijf competitiewedstrijden omgezet in winst, maar zijn ze opgewassen tegen het kwalitatieve voetbal van Barça?

18 september | Veronica | 18:55 uur

UEFA Champions League: Ajax – AEK Athene

Na afwezigheid van drie jaar is Ajax weer terug in het Europese hoofdtoernooi. In de eerste groepswedstrijd stuiten de Amsterdammers op AEK Athene. De Griekse club heeft zich afgelopen seizoen na 24 jaar weer eens gekroond tot kampioen in eigen land. In het seizoen 1994/1995, waarin Ajax geschiedenis schreef door de Champions League te winnen, wisten de Ajacieden zes punten te behalen in het tweeluik met de Grieken. Misschien niet realistisch, maar kan Ajax het weer flikken? De bal is nog steeds rond!

19 september | Veronica | 18:55 uur

Blended

Je hebt vast wel eens gehoord van liefde op het eerste gezicht, maar wist je dat haat op het eerste gezicht ook kan? ‘Haat’ is negatief, maar bekijk het ook van de positieve kant: er komt meteen een bepaald gevoel los. Wie had gedacht dat alleenstaande moeder Lauren (Drew Barrymore) en weduwnaar Jim na een dramatische blind date toch in de zevende hemel zouden belanden? Wanneer ze elkaar op vakantie in Afrika tegenkomen, bloeit op hilarische wijze een prachtige liefde op alsof het voorbestemd was. De legendarische komiek Adam Sandler tovert gegarandeerd een lach op je gezicht. Toch?

20 september | NET5 | 22:25 uur

The Talent Project

We hebben veel talentenjachten gezien op de Nederlandse televisie, zoals The Voice, X Factor, Idols en So You Think You Can Dance. Wat maakt dit nieuwe programma dan zo bijzonder? De kandidaten krijgen 100 dagen professionele begeleiding, alvorens ze op het podium mogen schitteren. Dus je wordt opgeleid tot ware artiest. Kan je de show toch niet stelen? Dan heb je het talent niet. De presentatie zal worden verzorgd door het nieuwe duo Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. De jury wordt gevormd door Chantal Janzen, Roel van Velzen en Caro Emerald.

21 september | RTL 4 | 20:30 uur

Champions League of Darts: Michael van Gerwen vs Dave Chisnall

Dit jaar neemt één Nederlander deel aan het jonge, maar zeer prestigieuze darttoernooi: Michael van Gerwen. In 2016 werd de eerste editie georganiseerd. Michael greep toen net naast de titel door in de finale te verliezen van Phil Taylor, die algemeen wordt gezien als de beste darter aller tijden. Van Gerwen is volgens bookmakers de favoriet voor de eindzege. In de eerste wedstrijd moet onze vertegenwoordiger de Engelse Dave Chisnall een lesje leren. We weten dat Mighty Mike de pijlen moeiteloos in de roos gooit. Uiteraard niet letterlijk, want triple 20 is nog altijd beter!

22 september | RTL 7 | 18:10 uur

Guardians of the Galaxy

Productiebedrijf Marvel Studios is de parel van de moderne filmwereld. Ze produceren geweldige films met een groot budget. De films die gebaseerd zijn op de Marvel Comics (stripverhalen) worden gekenmerkt door superhelden, visuele effecten en geweldige kostuums. In deze film bundelen vijf fictieve figuren hun krachten om het heelal te redden. Het zijn eigenlijk criminelen met eigen belangen, waardoor je ze eerder antihelden kan noemen. Ondanks de persoonlijke verschillen, werken ze op imposante wijze samen. Bekijk de chronologische volgorde van de Marvel-films.

23 september | Veronica | 20:30 uur

Persoonlijke tv tips?

Wil je elke avond persoonlijk advies inwinnen van een van onze tv-gids specialisten? Dat kan via onze WhatsOnTV-dienst via Facebook. Via de Canal Digitaal Facebookpagina krijg je snel en persoonlijk advies via Facebook Messenger. Het is heel makkelijk, via WhatsOnTV krijg je aan de hand van een paar simpele vragen een persoonlijk tv-advies voor de avond! Ook kun je via de Canal Digitaal TV App op elk gewenst moment tv kan kijken via je mobiele apparaten. Of kies één van de honderden films uit de Video-on-demand videotheek!

Deze tv tips blog wordt elke maandag rond 12.00u geüpdatet. Zo kun jij komende week weer het mooiste van tv ontdekken!