Canal Digitaal maakt tv kijken nóg makkelijker!

​Op je smartphone, via de computer of gewoon via de televisie: tv kijken is misschien wel populairder dan ooit. Zelf heb je het misschien ook wel in de gaten. Voor steeds meer mensen is films en series on-demand kijken en het terugkijken van tv-programma’s vaste prik. Daarom komen wij nu met een aantal nieuwe diensten voor onze Canal Digitaal-klanten. Welke dat zijn? We vertellen het je graag en laat je verwonderen!

TV Gemist van Canal Digitaal

Vanaf vandaag biedt Canal Digitaal TV Gemist aan. Hiermee kun je met een interactieve tv-ontvanger tot zeven dagen tv-programma’s terugkijken. Ideaal als je snel even het journaal wil terugkijken. Of als je jouw favoriete serie toch maar oversloeg omdat je op het terras ging genieten van het mooie weer :-)!

“Wij merken dat de tv-kijker anno 2017 andere wensen heeft”, vertelt Christiaan Puper, de managing director van Canal Digitaal. “Ze willen tv kijken waar én op welk scherm zij maar willen. De consument wil live-televisie kijken en programma’s kunnen terugkijken. Daarnaast willen ze veel films en series tot hun beschikking hebben. Het gaat om gemak, flexibiliteit en een ruim aanbod in content.”

TV kijken on-demand: Verwonder jezelf met de filmhuisfilms van Film Europe HD

Dat is nog niet alles, want met het toevoegen van Film Europe HD aan ons zenderaanbod laten we je verwonderen. Deze zender zendt Europese arthousefilms uit. Zo is er altijd dus wel een leuke, wonderlijke of bijzondere film te zien in ons Basis HD-pakket. Daarnaast kun je ook on-demand films kijken met Canal Digitaal Films. En dat allemaal in HD-kwaliteit. Zo stel je zelf een wonderlijk mooi filmprogramma voor een zomeravond samen!

Ontdek iets bijzonders met WhatsOnTV

Zoals je zelf misschien ook wel weet, is het Canal Digitaal-zenderaanbod enorm. Het is zelfs het grootste zenderaanbod van Nederland. Je kunt dan altijd iets bijzonders op tv kijken, maar we snappen het als je soms door de bomen dan niet het bos ziet. Er is namelijk altijd wel wat op tv. Uit onderzoek van Peil.nl blijkt ook dat 65 procent van de Nederlanders zijn favoriete programma weleens mist. En dat komt omdat ze niet wisten of het op tv was en dat bijvoorbeeld het nieuwe seizoen weer was begonnen. Tijdens het tv kijken zijn ze dan vooral aan het zappen.

Dat vinden wij natuurlijk zonde en daarom introduceren we WhatsOnTV, onze eigen gratis service waarmee jij aan ons kunt vragen of er wat leuks op tv is. Wij zoeken dan iets bijzonders voor je uit. “Kijkers kunnen via Facebook Messenger op ieder moment van de dag aan ons vragen welk televisieprogramma het beste bij hun interesses, wensen of stemming past. Zo ontdek je misschien écht iets bijzonders!”, aldus Puper.

Naar welke dienst kijk je het meeste uit? Hou het Canal Digitaal-blog de komende tijd in de gaten, want we stellen alle nieuwe diensten nog uitgebreid aan je voor!