Valentijnsdag 2019, romantisch avondje op de bank

Ja, het is weer die tijd van het jaar! Voor verliefde stelletjes een belangrijke avond. Voor wie hun gouden huwelijk al hebben gevierd net wat minder spannend. Hoe je stemming ook is, met Canal Digitaal kom kom je deze avond verliefd door. Wij zetten een aantal topfilms en series voor Valentijnsdag 2019 op een rij. Kies je favoriet!

Heerlijke Valentijnsfilm: 50 first dates

50 first dates is een heerlijke Valentijnsfilm die lekker wegkijkt. Zwijmelende liefde en een flinke portie humor zorgen daarvoor. Het verhaal gaat over Henry en Lucy die elkaar ontmoeten en direct verliefd worden op elkaar. De volgende morgen herkent Lucy Henry niet meer. Wat blijkt? Ze lijdt aan kortetermijngeheugenverlies, waardoor ze iedere morgen als ze wakker wordt gister alweer is vergeten. Henry besluit er alles aan te doen om samen een leven op te bouwen. Hoe en of dat lukt, zie je op Valentijnsdag 2019!

Donderdag, 14 februari | NET5 | 23:00

Romantische series op Valentijnsdag 2019

Ook kijk je natuurlijke heerlijke romantische series of documentaires op de dag van de liefde. Sommige series starten op Valentijnsdag zelfs met een nieuw seizoen!

2Doc: Love is all

Deze documentaire is een ontdekkingstocht naar liefde in de filmwereld in de twintigste eeuw. Hoe ging men om met liefde tussen mensen van verschillende komaf? Waar konden verliefde homostellen hun liefde uiten? Mocht men zoenen in het openbaar? Je ziet het in de 2Doc: Love is all.

Donderdag, 14 februari | NPO 2 | 23:55

Temptation Island (start)

Temptation Island 2019 gaat op Valentijnsdag van start! Deze reality tv-serie over liefde, overspel en vooral verleiding blijkt ieder jaar een hit te zijn. De verwachtingen van het nieuwe seizoen zijn dan ook hoog! Welke stelletjes doen er mee? Wie zijn de verleid(st)ers en wat wordt hun tactiek?

Donderdag, 14 februari | RTL 5 | 20:00

Film Europe-films voor Valentijnsdag 2019

Bij Canal Digitaal ontvang je standaard Canal Digitaal Films. Op deze zender kijk je non-stop filmhuisfilms die vaak meerdere prijzen en waarderingen hebben ontvangen. Ook liefdesfilms komen hier voorbij. Je kijkt deze films op Film Europe of via de Canal Digitaal TV App.

The Consequences of Love

Deze Italiaanse misdaadfilm uit 2004 gaat over misdaad én liefde. Want die twee gaan verbazingwekkend soepel samen. De film vertelt het verhaal van Titta, een Italiaanse man van middelbare leeftijd die een nogal eenzame, saaie uitdrukking maakt. Maar hoe verder je in de film komt, hoe meer je te weten komt over Titta. Wie was de liefde van zijn leven? Waarom lijdt hij zo’n saai bestaan? Is hij echt zo verlegen of is het een act? Een film die zeker de moeite waard is om op te zetten!

Maandag, 18 februari | Film Europe | 20:15

La Vie d’Adèle

Een dramafilm over liefde. Adèle zit op de middelbare school en wordt door haar vriendinnen aangespoord om te daten met een jongen uit een hogere klas. Maar hoe hard ze ook probeert, ze voelt niets voor Thomas. Voor wie dan wel? Voor Emma. Adèle durft niet toe te geven aan haar lesbische gevoelens en kiest voor een vriendschap met Emma, in plaats van verkering. Toch blijft haar verliefdheid haar achtervolgen. Zou ze kiezen voor de liefde of voor goedkeuring van haar vriendinnen?