WK damesvoetbal kijken

De zomer staat voor de deur en ook dit jaar is er weer heel veel moois aan sport op tv. Zo verdedigen de Oranje Leeuwinnen van 7 tot en met 7 juli de Nederlandse eer op het WK damesvoetbal! Bij Canal Digitaal kijk je al hun wedstrijden live. Ben je op vakantie? Met het Canal Digitaal Op Vakantie-pakket kun je het WK damesvoetbal kijken vanaf iedere bestemming. Zo mis je geen seconde van deze sportzomer.

WK damesvoetbal kijken doe je zo!

Alle wedstrijden van het Nederlands dameselftal op het WK vrouwenvoetbal zijn live te zien op de NPO. Waar je ook op vakantie bent deze zomer, met het Canal Digitaal Op Vakantie-pakket mis jij geen wedstrijd. Kijk live vanaf iedere bestemming of de Oranje Leeuwinnen kampioen worden. Bijna overal in Europa geniet jij via satelliet van de Nederlandse televisie en profiteer je van de beste beeldkwaliteit met het mooiste geluid. Zelfs in de middle of nowhere. Ook ben je niet afhankelijk van andermans wankelende wifi met als gevolg haperende streams of vertraagd geluid. Of je nu vanaf de caravanbank of vanuit je ligstoel kijkt: juich live mee voor de Hollandse Helden tijdens al je favoriete sportwedstrijden.

Meer informatie over het Canal Digitaal Op Vakantie-pakket? Ga naar de website en kijk nu tijdelijk de eerste maand gratis.

Voorbeschouwing WK damesvoetbal kijken

Het WK vrouwenvoetbal begint op 7 juni en de WK-finale is op 7 juli. Benieuwd of onze Oranje Leeuwinnen kampioen worden? In deze achtste editie strijden 24 landen in Frankrijk voor het wereldkampioenschap. Het is de tweede keer dat de Oranjevrouwen meedoen. Bij de eerste deelname in 2015 schopte het team het tot en met de achtste finale. Hier verloor Nederland helaas met een 1-2 achterstand van Japan.

Nu, vier jaar later, zit het team in een poule met Canada, Kameroen en Nieuw-Zeeland, waar het vier jaar geleden met 1-0 van won. Sterspeelsters Martens, Miedema en Groenen zijn dit jaar weer van de partij en deze keer zijn de dames een veel grotere kanshebber. Oranje is namelijk de regerend Europees Kampioen, na de triomftocht van twee jaar geleden in eigen land. Zal het Nederland dit jaar lukken om verder dan de achtste finales te komen?

WK damesvoetbal kijken: speelschema

Of de vrouwen naar de volgende ronde mogen, is pas bekend als ze de drie poulewedstrijden hebben gespeeld. Dit zijn de komende wedstrijden die je absoluut niet wil missen:

Vrijdag 7 juni om 21:00 uur
Frankrijk – Zuid-Korea

Dinsdag 11 juni om 15:00 uur
Nieuw-Zeeland – Nederland

Vrijdag 14 juni om 21:00 uur
Engeland – Argentinië

Zaterdag 15 juni om 15:00 uur
Nederland – Kameroen

Zondag 16 juni om 18:00 uur
Verenigde Staten – Chili

Donderdag 20 juni om 18:00 uur
Nederland – Canada