Zender van de maand augustus: RTL Crime

Detectives en forensisch onderzoekers: pak je vergrootglas er maar bij! Want deze maand is RTL Crime zender van de maand bij Canal Digitaal. Dat betekent avondenlang bewijsmateriaal zoeken, alibi’s nakijken, moorden oplossen en daders bij de lurven grijpen. Ben jij de nieuwe De Cock?

Kijktips RTL Crime

Bereid jezelf voor op een hele hoop detectiveseries. Wij zetten de vier leukste voor je op een rijtje die je de hele maand onbeperkt kunt kijken op RTL Crime. Wedden dat je ze allemaal gaat verslinden.

Crime Scene Investigation (CSI)

Geen moord blijft onopgelost bij dit team van forensisch rechercheurs. In Las Vegas is er natuurlijk dag en nacht genoeg te beleven. En waar vertier is, is criminaliteit. Het CSI-team heeft het er maar druk mee. Ze gebruiken de nieuwste innovaties om moorden op te lossen. Kijk iedere werkdag twee afleveringen van seizoen 5 op RTL Crime. Spannend!

Iedere werkdag | RTL Crime | 19:00 uur

Professor T.

Professor Criminologie Jasper T. is enorm slim en getalenteerd. Wanneer oud-studente Annelies deze zeer eigenzinnige professor advies vraag over een verkrachtingszaak, verandert alles. Hij moet nu samenwerken met de federale gerechtelijke politie in Antwerpen. Met zijn eigenzinnigheid creëert hij nogal eens botsingen tussen hem en de politie. Toch weten ze vaak hun gezamenlijke doel wel te behalen: misdaden oplossen. Iedere maandag kijk je vier afleveringen van Professor T. achter elkaar.

Iedere maandag | RTL Crime | 21:30 uur

Castle

De beroemde romanschrijver Richard Castle heeft net zijn populaire boekenreeks beëindigd en kampt met een typisch gevalletje van writer’s block. Dan blijkt dat iemand zijn misdaadboeken als inspiratie gebruikt om zelf misdaden te begaan. Castle raakt betrokken bij het rechercheursteam dat deze moorden probeert op te lossen en besluit hen te helpen. Zal er ooit weer een roman uit zijn pen vloeien? Iedere donderdag kijk je vier afleveringen achter elkaar.

Iedere donderdag | RTL Crime | 21:30 uur

Baantjer

Zo, is dat even geleden! Baantjer stamt nog uit de tijd van de vaste telefoon en de grote beeldbuistelevisies! “De Cock, met CeeOoCeeKaa”, is een zinnetje dat menig Nederlander wel kent. Iedere zaterdag kijk je vier afleveringen van seizoen 1 van Baantjer achter elkaar. Herken jij het politiebureau aan de Warmoesstraat in Amsterdam nog?

Iedere zaterdag | RTL Crime | 20:00 uur

RTL Crime blijven kijken?

Ook na deze maand kun je RTL Crime blijven kijken. In het Rijk-pakket vind je deze en nog veel meer spannende, leuke zenders. Via Mijn Canal Digitaal activeer je dit zenderpakket eenvoudig zelf. Veel kijkplezier!