Zender van de maand: E! Entertainment (ook via TV App)

Fantástisch nieuws als je geen genoeg krijgt van het reilen en zeilen van de Kardashians, Jenner’s en andere realitysterren: ook in juli is E! Entertainment de zender van de maand! Inderdaad, nét als vorige maand. Dat doen we niet zomaar: E! Entertainment is vanaf juli namelijk ook via de Canal Digitaal TV App te zien. En laten er deze maand nou nét een paar prachtige programma’s aankomen…

Kijktips E! Entertainment

Ook deze maand is er op E! Entertainment weer heerlijk binge-materiaal te zien. Je vindt de zender op kanaal 58. Bereid je maar voor op een avond bankhangen om te smullen van het sappigste wat Amerika te bieden heeft!

Botched

Ken je dat Barbie-liedje van Aqua nog? Life in plastic, it’s fantastic. Of toch niet? In Botched volg je plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif. Zij zijn wereldwijde toppers op het gebied van plastische chirurgie en ontvangen in hun show mensen bij wie een cosmetische ingreep is misgegaan. En dat drukken we nog zachtgezegd uit. In het vierde seizoen zie je onder andere een vrouw die na haar vijftiende neusoperatie in de penarie zit. Weten Terry en Paul er nog wat van te maken…?

6 juli | E! Entertainment | 21.00 uur

Total Bellas

Brie en Nikki Bella: stoerdere chicks kom je niet tegen op E! Entertainment. De tweelingzusjes doen aan worstelen en in Total Bellas volg je ze op de voet. Nikki is verloofd met John Cena en in het derde seizoen volg je de voorbereidingen op de bruiloft. Ondertussen worstelt Brie met haar drukke bestaan als moeder en zakenvrouw. Daarnaast bereiden de dames zich voor op een terugkeer in de ring. Kortom: genoeg te zien!

8 juli | E! Entertainment | 20.00 uur

Very Cavallari

Als je vroeger een diehard The Hills-fan was (je weet wel, met Lauren Conrad en Heidi Montag), ken je haar nog wel: Kristin Cavallari. Nou, guess what: zij heeft nu haar eigen realityshow. In Very Cavallari kijk je een kijkje in haar leven. Inmiddels is ze een echte girlboss en staat in de serie haar leven in Nashville centraal, waar ze samenwoont met haar man en drie kinderen. In het nieuwe seizoen kijk je hoe ze haar eigen merk Uncommon James verder probeert uit te bouwen. Wees gerust: natúúrlijk gaat dit gepaard met de nodige drama! Very Cavallari is elke zondagavond te zien.

15 juli | E! Entertainment | 22.00 uur

E! Entertainment blijven kijken?

Ook na deze maand kun je E! Entertainment blijven kijken. De zender zit in ons Entertainment HD-pakket en via Mijn Canal Digitaal kun je dit zenderpakket activeren. Sinds deze maand is E! Entertainment ook via de Canal Digitaal TV App te kijken. Ideaal als je voor het slapen gaan nog even wilt checken hoe het met je favo realitysterren gaat!