Zender van de maand juni: E! Entertainment

Hoe ging het ook alweer met die ene actrice waar we al tien jaar niets meer van hebben gehoord? Zet de popcorn maar klaar. Want in juni is E! Entertainment zender van de maand en dat voorspelt non-stop realityseries en Hollywood-documentaires. Bereid je voor op Keeping up with the Kardashians-achtige taferelen en heel veel kijkjes in de woon-, eet- en slaapkamer van beroemdheden!

Kijktips E! Entertainment

Het was lastig kiezen met al deze realityseries (nog één aflevering, nog ééntje dan!), maar het is ons tóch gelukt om vier programma’s van E! Entertainment te kiezen om extra in het zonnetje te zetten. Ontdek wat deze zender jou in juni te bieden heeft.

Very Cavallari

Was jij tien jaar geleden stiekem fan van The Hills, die realityserie waarin verwende tieners uit Californië hun luxeproblemen met de wereld deelden? Goed nieuws voor alle The Hills fans! Kristin Cavallari, een van de hoofdpersonen uit deze serie, start met een gloednieuwe serie over – hou je vast – haar leven. Zeven jaar nadat ze stopte met The Hills woont zij met haar man en kinderen in Nashville. In Very Cavallari zie je waar Kristin zich tegenwoordig mee bezighoudt. Zouden socialite feestjes nog steeds de rode draad in haar leven zijn?

10 juni | E! Entertainment | 22:00 uur

Botched

In Botched volgen we twee bekende plastische chirurgen: Terry Dubrow en Paul Nassif. Er komt van alles voorbij bij hen in de praktijk. Denk aan mislukte neusoperaties bij patiënten die niet vies zijn van een beetje getimmer aan hun gezicht. Of aan iemand die al haar hele leven een borstcomplex heeft en hier iets aan wil laten doen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of de twee doktoren weten met welke ingreep zij hun patiënten helpen om er nóg mooier uit te zien. Botched laat ons zien welke rol chirurgen spelen in het leven van mensen die streven naar uiterlijke perfectie.

8 juni | E! Entertainment | 21:00 uur

Citizen Rose

#metoo is terug! In Citizen Rose volgen we Rose McGowan (bekend als Paige uit de serie Charmed) en haar rol in de #metoo-beweging van vorig jaar. De vijfdelige documentaire laat zien hoe Rose betrokken was bij de beschuldigingen tegen Harvey Weinstein en hoe zij uiteindelijk bijdroeg aan het bekendmaken en bespreekbaar maken van dit onderwerp. Een aangrijpende documentaire waarin Rose ons meeneemt in haar leven. Van haar jeugd die zich afspeelde in een sekte in Italië tot aan haar carrière als actrice in Hollywood en de feministische beweging die zij hier opzette. Meeslepende scenes gegarandeerd!

8 juni | E! Entertainment | 22:00 uur

Total Bellas

Na Total Divas, zien we in Total Bellas hoe het met Brie en Nikki Bella gaat nu ze in het huwelijksbootje stappen en aan kinderen beginnen. De WWE-worstelaars wonen tegenwoordig beiden met hun vriend samen. In deze realityserie volgen we hen op weg van young and wild naar huisje, boompje, beestje.

10 juni | E! Entertainment | 21:00 uur

E! Entertainment blijven kijken?

Krijg jij geen genoeg van al deze verslavende realityseries? Dan hebben wij goed nieuws! Ook na juni kun je E! Entertainment kijken bij Canal Digitaal. In het Entertainment HD-pakket vind je deze, en nog veel meer entertainment-zenders.