Genieten van auto’s met zender van de maand Auto Motor und Sport

Een nieuw jaar, een nieuw autosportseizoen! Daarom is de zender Auto Motor und Sport in januari de zender van de maand bij Canal Digitaal. Met de zender van de maand zie je de gehele maand gratis een zender uit een ander zenderpakket dan het Basis HD-pakket. Op Auto Motor und Sport kun je de hele dag terecht voor tests met nieuwe auto’s en worden deze wagens over een snelle ronde op de proef gesteld in Fast Lap. Je vindt Auto Motor und Sport op kanaal 37.

Auto Motor und Sport kijktips

Auto Motor und Sport is de zender van het gerenommeerde Duitse autoblad Auto, Motor und Sport. De nieuwe zender van de maand trapt het jaar af met een gids die dag en nacht gevuld is. De Duitstalige zender test allerlei soorten auto’s. Niet alleen de snelste sportwagens, maar ook gezinsauto’s en wagens uit het goedkopere segment.

Garagen-Gold
In deze vermakelijke serie worden enthousiaste autoverzamelaars gevolgd. In hun garage staan allerlei zeldzaamheden die in Garagen-Gold worden uitgelicht. Een heerlijk programma die de verzamelwoede van sommige autokenners- en liefhebbers in kaart brengt. Van een zeldzame motor tot onderdelen in de categorie ‘wat moet je ermee’. Er valt in ieder geval genoeg te ontdekken, dus laat je verrassen!

10 januari | Auto Motor und Sport | 20.40 uur

Cars ‘n’ Stripes
In Cars ‘n’ Stripes volgen we Karl Geiger en zijn bedrijf. Hij importeert Amerikaanse wagens en tunet ze. In het programma zien we hoe hij te werk gaat en wat voor pareltjes hij allemaal uit de Verenigde Staten importeert. Natuurlijk ook met de nodige muscle cars, V8-motors en wagens met prachtig motorgeluid. Als liefhebber van auto’s kom je hier dus absoluut aan je trekken!

16 januari | Auto Motor und Sport | 20.45 uur

Fast Lap
Dit programma passeert op Auto Motor und Sport bijna dagelijks de revue. Hierin zoeken de testers van de zender de limiet op van de auto’s in kwestie die ze testen. Zo ontdekken ze geheimen van auto’s waar je zelf tijdens een testrit niet achter zult komen. Het mooie aan Fast Lap is dat er veel afleveringen van zijn, dus er is telkens weer een nieuwe auto te ontdekken. Wie weet komt de auto die jij thuis voor de deur hebt staan ook wel een keer voorbij! In de aflevering van 26 januari wordt de Chevrolet Corvette Z06 getest: het pronkstuk van een fabrikant waarvan autoracen in het DNA zit. Professioneel autocoureur Christian Menzel zoekt de limiet van de Corvette Z06 op.

26 januari | Auto Motor und Sport | Tijdstip volgt 19 januari

Auto Motor und Sport na januari blijven kijken?

Heb je je vermaakt met de programma’s van Auto Motor und Sport en wil je ze ook na januari blijven kijken? Dat kan! De zender zit in ons Entertainment HD-pakket, net als bijvoorbeeld de zender van de maand december: Stingray iConcerts!