Zender van de maand september: FOX Sports Eredivisie 1 HD

FOX Sports Eredivisie 1 HD is onze zender van de maand september. Dit betekent dat je de gehele maand gratis naar deze zender kunt kijken. Normaal is deze premium zender alleen te zien als je het Familie HD- of Fox Sports Compleet-pakket hebt. Nu kan je deze zender op kanaal 30 zien als je het Rijk-pakket of hoger hebt. Met het Recreatie Basis HD-pakket en SetTopBox is het niet mogelijk om deze zender van de maand te bekijken.

Over FOX Sports Eredivisie 1 HD

Voor de beste voetbalwedstrijden uit de Eredivisie moet je zijn bij FOX Sports Eredivisie 1 HD. Hier zie je live de wedstrijden van onder andere landskampioen Feyenoord, Ajax en PSV, zonder onderbrekingen en met deskundig commentaar. Wedstrijden worden bovendien uitgebreid voor- en nabeschouwd.

Op deze zender zie je niet alleen voetbalwedstrijden, maar ook praatprogramma’s. Op ‘match day’ ontbijten met de Tafel van Kees? Is geen probleem. Zo weet je van tevoren alle ins en outs van de te spelen wedstrijden. Op maandag blikt FOX Sports Eredivisie 1 HD uitgebreid terug op de gespeelde wedstrijden. Doordeweeks komen alle clubs langs met hun eigen programma: van Ajax TV tot Roda JC TV en van FC Groningen TV tot NAC Breda TV.

Wedstrijden om deze maand in de gaten te houden

Het voetbalseizoen is inmiddels in volle gang. Dit betekent dat jij deze maand bijvoorbeeld naar de volgende topwedstrijden kunt kijken:

Ajax – PEC Zwolle

9 september 20.45 uur

Komend weekend speelt Ajax thuis tegen PEC Zwolle. En ja, inmiddels is deze club stiekem wel een beetje de ‘angstgegner’ van de Ajacieden. Wie herinnert zich immers niet de legendarische bekerfinale van 2014? Toen won PEC verrassend met maar liefst 5-1 van Ajax in de Rotterdamse Kuip. Zaterdagavond speelt Ajax echter thuis in de Johan Cruijff Arena en is het ‘gewoon’ de favoriet. Maar de ploeg van Marcel Keizer speelt tot nu toe wispelturig. Toont het tegen PEC Zwolle vormbehoud en wint het deze wedstrijd?

PSV – Feyenoord

17 september 16.45 uur

De eerste ‘topper’ in de Eredivisie is het treffen van PSV met Feyenoord. In Eindhoven krijgt regerend landskampioen Feyenoord zijn eerst echte test van dit seizoen. Een pittige wedstrijd voor de Rotterdammers, zeker omdat ze eerder die week voor het eerst in vijftien jaar spelen in de de Champions League, tegen Manchester City. Feyenoord kan een getergd PSV verwachten, aangezien de Eindhovenaren een lastige start kennen. Profiteert PSV van deze zware wedstrijd voor Feyenoord?

AZ – Feyenoord

1 oktober 12.30 uur

Twee weken staat er voor Feyenoord opnieuw een lastige pot op het programma. AZ speelt thuis doorgaans sterk en aanvallend voetbal. De ploeg van John van den Brom is een vaste gast in het ‘linkerrijtje’. De eerste competitiewedstrijd werd nipt verloren van PSV (3-2), maar daarna wonnen de Alkmaarders de wedstrijden tegen AZ en Vitesse. Ze raken, kortom, op stoom. Feyenoord heeft, wanneer het aantreedt tegen AZ, een paar zware wedstrijden achter de rug. Zijn de Rotterdammers klaar voor het zware programma van deze maand?

Deze zender van de maand blijven kijken?

Komende maand is er genoeg voetbal te zien dankzij deze zender van de maand. Vanaf 1 oktober zit FOX Sports Eredivisie 1 HD standaard in ons Familie HD- en Entertainment HD-pakket. Daarmee kijk je ook na deze maand naar de Eredivisie.

Wil je extra veel sport zien? Neem dan ons FOX Sports Compleet-pakket. Dit kun je als extra pakket kiezen bij het Riant-, Rijk– en Royaal-pakket. Hiermee zie je drie sportkanalen in HD-kwaliteit en ook nog eens zes FOX Sports-zenders via de FOX Sports Go-app op je tablet of mobiel.