Love Nature HD is zender van de maand oktober

Natuurliefhebbers opgelet! Love Nature HD is zender van de maand oktober bij Canal Digitaal. Geniet heel de maand van de beste programma’s en series over de natuur. Love Nature HD uit het Rijk-pakket is te zien op kanaal 48 en sinds kort ook via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips Love Nature HD

Van de wonderen in de oceaan tot de prachtige dieren en planten in de jungle. Met Love Nature HD ontdek je alle schoonheden van de natuur, gewoon vanaf de bank! Op de zender vind je een schat aan programma’s en series waar de natuur centraal staat. Benieuwd naar wat je allemaal op Love Nature HD kan zien? Dit zijn de programma’s die je in oktober zeker niet wilt missen:

Grote Blauwe Wildernis

Ben jij ook benieuwd naar welke geheimen en mysteries onze natuur allemaal kent? Ontdek het in de Grote Blauwe Wildernis. In dit programma gaat een groep ecologen op ontdekkingsreis naar de meest afgelegen plekken van de planeet. Je ontdekt de geheimen van de oceaan en ziet hoe de ecologen te werk gaan om de bedreigde dieren te verdedigen. Van het zwemmen met walvishaaien tot het observeren van hun gedrag en leefstijl. In de Grote Blauwe Wildernis maak je kennis met de mysteries van de diepte.

12 oktober | Love Nature HD | 20:20 uur

Land van de Gremlins

Reis de wereld over naar Madagaskar in het programma Land van de Gremlins. Madagaskar is het op drie na grootste eiland ter wereld en is het unieke paradijs voor wilde dieren. Doordat het door honderden kilometers zee gescheiden is van Afrika leven er de meest exotische beesten en planten. Van bladerdaken tot bergkammen en verlaten kustlijnen, in dit programma nemen we een kijkje in het Land van de Gremlins.

19 oktober | Love Nature HD | 19:30 uur

Nog meer Love Nature HD kijken?

Krijg je geen genoeg van al die prachtige programma’s over de natuur? Ook na de maand oktober kan je gewoon naar Love Nature HD kijken met het Rijk-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Pas dan gemakkelijk je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal.

En is je favoriete programma op televisie, maar ben je niet thuis? Geen probleem! Via de Canal Digitaal TV App volg je alle Love Nature HD-programma’s gewoon onderweg via je telefoon, tablet of laptop. Binnen alle landen in de EU!

Prijsvraag

Het is binnenkort dierendag en om dit te vieren geeft Love Nature HD deze maand een bijzonder cadeau weg. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee toegangstickets voor de Beekse Bergen. Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag

Welke van de onderstaande diersoorten is de grootste?

Antwoord

  1. Walvishaai
  2. Dolfijn
  3. Witte haai