Zender van de maand januari: MyZen TV

Meer bewegen, gezonder eten of vaker ‘nee’ zeggen: heb jij voor dit jaar goede voornemens? Of wil je gewoon meer weten over een gezondere levensstijl en genieten? Dan hebben we goed nieuws, want MyZen TV is zender van de maand januari. Kijk de hele maand gratis naar de beste programma’s over balans en rust. De zender is te zien op kanaal 56 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips in januari op MyZen TV

Even aan de drukte van de dag ontsnappen? Het kan met MyZen TV. Zo staat in ieder programma kalmte, rust en balans centraal. Alles uit het leven halen, jezelf ontwikkelen en meer genieten van het dagelijks leven leer je allemaal met MyZen TV.

Fit worden in januari
Heb je altijd al een gezondere levensstijl willen creëren? Of wil je je sportroutine na de drukte van de feestdagen weer oppakken? Bij MyZen TV staat heel januari in teken van fitness en gezonde recepten. Ontdek elke dag drie verschillende workouts of probeer een van de exclusieve recepten uit, zoals detox-sap en verschillende salades. Dit zijn de leukste kijktips voor januari.

Enjoying Rio
In deze nieuwe serie nemen we een kijkje in de prachtige levensstijl van de inwoners van Rio de Janeiro. De toeristische plekken? Die worden in dit programma vermeden, want Hylka Maria laat je alleen het échte leven in Rio zien. In iedere aflevering gaat ze op stap met een lokale bewoner. Samen maken ze onder andere een jetski-rit dichtbij de kleine eilanden van het Marapendi-kanaal en bezoeken ze de traditionele wijken van Rio.

Elke dinsdag | MyZen TV | 21:00 uur

Internationale Knuffeldag
Niets is fijner dan samen met je geliefden te zijn én ze te knuffelen. Daarom kijk je op Internationale Knuffeldag naar hartverwarmende programma’s op MyZen TV. Zo zie je in Finding Fido hoe je het best de perfecte hond adopteert en volg je in Altar ‘d koppels die besluiten af te vallen voor hun trouwerij. In Dreamcatchers nemen Phil & Iva je mee naar Zuid-Azië en in MyZen Family volg je verschillende stellen die iets moois te wachten staat. Kortom: heel veel liefdevolle programma’s.

Dinsdag 21 januari | MyZen TV | vanaf 12:30 uur

Nog meer MyZen TV kijken?

Krijg je maar geen genoeg van al die rustgevende programma’s? Ook na de maand januari kan je gewoon naar MyZen TV kijken met het Royaal-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Dan pas je dit gemakkelijk aan via Mijn Canal Digitaal.

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een mooie prijs? Doe mee met de prijsvraag en maakt kans op een Rituals Cadeaupakket. Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag
Wat zie je niet op MyZen TV?
A. Yoga
B. Koken
C. Reizen
D. Kickboksen