Stingray CMusic is zender van de maand mei

Voor de muziekliefhebber hebben we deze maand iets moois in petto: Stringray CMusic is zender van de maand. Hierdoor geniet je de hele maand mei van de beste, klassieke muziekprogramma’s, liveoptredens en meer. Benieuwd wat je op deze zender kunt zien? Wij lichten een aantal kijktips voor je uit. CMusic is vanaf 6 mei te zien op kanaal 97 via je televisie of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips op Stingray CMusic

Van muziekvideo’s tot interviews met artiesten en van behind-the-scenes beelden tot livesessies: op Stingray CMusic kijk je 24/7 naar de meest dynamische en epische programma’s over klassieke muziek. Ook in de maand mei is er een heleboel te zien op de zender. Hieronder lees je de leukste kijktips.

Pure Piano
Hou je van pianomuziek? Goed nieuws, in de maand mei kondigt Stingray CMusic het nieuwe programma Pure Piano aan. In dit programma volg je alle beste muziek die ooit met de piano is gemaakt: van legendes als Lang Lang tot nieuwkomers als Alberto Pizzo. Ook kun je er verschillende Close-Ups van artiesten en speciale CMusic Sessions bekijken. Kortom, genoeg mooie klassieke muziek voor de liefhebber.

Gedurende de maand mei | Stingray CMusic

Sheku Kanneh-Mason – Elgar: Nimrod
Ook kun je in mei genieten van een optreden van Sheku Kanneh-Mason. De prijswinnende Britse cellist voert het stuk ‘Nimrod’ uit van de geliefde componist Elgar. De melodie is onderdeel van zijn album ‘Elgar’, die Simon Parkin voor hem produceerde. Sheku nam dit album samen op met zijn goede vrienden Ashok, Klouda, Caroline Dearnley, Hannah Robberts en Josephine.

Gedurende de maand mei | Stingray CMusic

The Call of The Wild
Een goede film is natuurlijk niets zonder achtergrondmuziek. Het brengt de film niet alleen meer tot leven, maar bepaalt ook direct de sfeer. In The Call of The Wild kijk je naar een muziekvideo van de film The Call of The Wild. Volg hoe hond Buck zich voegt bij een hondenslee-team van postbezorgers en worstelt met het overleven in de wildernis van Alaska. Tegelijkertijd luister je naar de prachtige muziek van componist John Powell, die onlangs nog genomineerd is voor de Academy Award.

Gedurende de maand mei | Stingray CMusic

Nog meer Stingray CMusic kijken?

Wil jij écht non-stop genieten van de beste klassieke muziekprogramma’s? Ook na de maand mei kan je gewoon naar Stingray CMusic kijken met het Royaal-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Je past je abonnement gemakkelijk aan via Mijn Canal Digitaal. Daarna kun je de zender direct kijken.

Prijsvraag

Bij goede muziek hoort natuurlijk ook goed geluid. Daarom geven wij deze maand 1 set Bose Surround Speakers ter waarde van €349,95 weg. Ideaal om jouw huiskamer om te bouwen tot een echte bioscoop of concerthal. Kans maken? Beantwoord de volgende prijsvraag en laat jouw reactie achter onder de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal!

Vraag
Op Stingray CMusic kun je deze maand kijken naar de muziekvideo van de film The Call of the Wild, gecomponeerd door de Academy Award winnaar John Powell.

Hoe heet de hond in The Call of the wild?

A. Charlie
B. Buck
C. Max
D. Buddy

Lees hier de algemene voorwaarden.