Muzikaal genieten met zender van de maand Stingray iConcerts

December is muziekmaand bij Canal Digitaal! Daarom is deze maand Stingray iConcerts de zender van de maand bij Canal Digitaal. Met de zender van de maand zie je de hele maand gratis een zender uit één van onze premium pakketten. Op Stingray iConcerts zie (en hoor!) je opnames van de grootste concerten terug van onder andere Adele en The Rolling Stones maar ook klassieke balletten zoals De Notenkraker. De zender Stingray iConcerts vind je op kanaal 94.

Stingray iConcerts kijktips

December is de maand bij uitstek om iets bijzonders te kijken. Met een tv-gids vol mooie films en series is het soms lastig kiezen. Ook Stingray iConcerts haalt alles uit de kast om jouw decembermaand bijzonder te maken.

Voor het eerst te zien

Gary Numan

Liefhebber van synth-pop en new wave muziek uit de jaren tachtig? Dan zit je met deze uitzending helemaal goed! Gary Numan is een echte pionier op het gebied van elektronische muziek. Trek je dansschoenen maar vast aan!

Vanaf 2 december te zien

John Legend at iTunes Festival

De dromerige stem van John Legend maakt het meteen gezellig in huis. Op Stingray iConcerts zie je zijn optreden op het iTunes Festival uit 2013 terug. Geniet van bekende songs en mooie pianostukken

Te zien vanaf 9 december

Adele at Glastonbury

Adele is een van de beste zangeressen van dit moment. Met haar krachtige stem en mooie songteksten weet ze iedereen te raken. Stingray iConcerts zendt haar optreden op het welbekende (en altijd uitverkochte) Glastonbury festival uit. Een niet te missen show!

Vanaf 16 december te zien

Rolling Stones at Glastonbury

An oldie but a goodie! The Stones waren dit jaar natuurlijk in Nederland te bewonderen maar wie dat gemist heeft kan zijn hart op bij deze uitzending. Ook The Rolling Stones zijn terug te zien op Glastonbury festival 2013  waar de oude rockers toen ook al lieten zien dat ze hun kunstje nog lang niet verleerd zijn! Gegarandeerd genieten van de oude hits!

Vanaf 23 december te zien

Bijzondere klassiekers

Op Stingray iConcerts zie je meer dan alleen live concerten van de ‘s werelds grootste artiesten. Ook klassieke balletstukken en andere dansvoorstellingen zijn in hier te zien! In december zie je bij Stingray iConcerts een aantal bijzondere dansvoorstellingen. Zoals de klassieker van Tsjaikovski: De Notenkraker.

Deze balletvoorstelling wordt uitgevoerd door het Mariinsky Ballet en op 25 december om 09.00 te zien op Stingray iConcerts.

Encore?

Heb je in december genoten van Stingray iConcerts en wil je deze zender ook in 2018 niet missen? Je vindt Stingray iConcerts in het Royaal-pakket. Met het Royaal-pakket haal je maar liefst 93 zenders in huis inclusief Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Golf en FOX Sports 1!

Welk concert zou jij graag willen zien?