Reisinspiratie opdoen? Kijk in februari gratis naar Travelxp

Het is nog volop winter, maar omdat het alweer februari is beginnen we stiekem vast te dromen over de zomervakantie. Wil jij alvast vakantie inspiratie opdoen? Of gewoon even wegdromen naar een ver oord? Dan is de zender van deze maand zeker iets voor jou. Je kijkt de hele maand februari gratis naar inspirerende reisprogramma’s op Travelxp. De zender is te zien op kanaal 46 of via de Canal Digitaal TV App.

De leukste reisprogramma’s op Travelxp

Even de cultuur proeven van China of een trip maken door de wildernissen van Afrika: op Travelxp kijk je non-stop naar de beste reisprogramma’s over zonvakanties, safari’s, wereldreizen en citytrips. Benieuwd wat je in de maand februari allemaal kan zien? Wij lichten de programma’s uit die je niet wilt missen.

10 Days South Africa
Zo dicht mogelijk bij een wilde kat proberen te komen of diep de oceaan induiken in een kooi omringd door haaien: Alexandra Outhwaite kent geen angsten. In het programma 10 Days South Africa verkent ze tien dagen lang verschillende gebieden in Zuid-Afrika. Alexandra zoekt de randjes op, laat je de cultuur proeven en neemt je mee op een spannend avontuur.

Het programma bestaat uit drie afleveringen, waarin ze een bezoek brengt aan Cape Town, Durban en Het Kruger National Park.

17, 18, 19 februari | Travelxp | 15:30 uur

Backpack
Altijd al een keer willen rondtrekken door een land, maar weet je niet precies hoe je dit aanpakt? In het programma Backpack leer je alle fijne kneepjes over het maken van een rondreis. Van Israël tot Egypte en Tenerife: in iedere aflevering volg je hoe een soloreiziger een nieuw gebied ontdekt. Leer wat je wel en niet op reis moet doen én hoe je gemakkelijk je eigen plek vindt in een gloednieuwe cultuur.

10 februari | Travelxp | 17:00 uur

Nog meer vakantie inspiratie opdoen?

Naast Travelxp kun je ook op andere tv-zenders nog genieten van mooie reisprogramma’s. Van lokale gerechten proeven met Floortje Dessing tot nieuwe landen ontdekken met Maurice, Nienke en Geraldine. Hieronder de programma’s die je kan zien in februari.

Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld
Floortje Dessing is terug van weggeweest! Vanaf 20 februari reist Floortje terug naar een aantal oude bekenden in het programma Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld. Het is ruim vijf jaar geleden dat ze in bepaalde gebieden is geweest. Hoe gaat het nu met hen? Is er iets veranderd? Of is alles nog hetzelfde gebleven? Floortje gaat op ontdekking uit en bezoekt onder andere plekken als Nepal, Nieuw-Zeeland en Jemen.

Vanaf 20 februari | NPO1

3 op Reis
Of je nu in de zomer dichtbij huis wilt blijven of naar de andere kant van de wereld vliegt: met 3 op Reis krijg je inspiratie over ieder werelddeel. In dit programma volg je Maurice, Chris, Evi, Nienke en Geraldine terwijl ze verschillende locaties uitkammen en jou laten zien hoe je duurzaam kunt reizen. Maak kennis met prachtige locaties in het buitenland of ontdek de pareltjes uit ons eigen kikkerlandje.

Elke zondag | NPO3 | 19:40 uur.

Ook na februari naar Travelxp kijken?

Krijg je maar geen genoeg van al die reislustige programma’s? Ook na de maand februari kan je gewoon naar Travelxp kijken met het Royaal-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Dan pas je dit gemakkelijk aan via Mijn Canal Digitaal.

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een mooie prijs? En tijdens je volgende reis de mooiste foto’s maken? Doe mee met de prijsvraag en maak kans een HD Action Camera van Polaroid Cube t.w.v. €189,99! Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag
Welke toeristische trekpleister staat NIET op de werelderfgoedlijst van Unesco?
A. De Chinese Muur
B. Nationaal Park de Biesbosch
C. Tempelcomplex Borobodur (Indonesië)
D. Venetië

Lees hier alle actievoorwaarden.