MyZen TV, zender van de maand september bij Canal Digitaal

Ben jij iemand die zoekt naar balans in het leven? Wil je in je hectische bestaan vol verplichtingen en afspraken ook genoeg tijd reserveren voor ontspanning, genieten en gezond leven? Je kunt veel informatie in goede boeken vinden. Ook haal je inspiratie uit mooie films en documentaires op de reguliere tv-kanalen. Maar wist je dat er een speciale zender is die duurzaam leven en een gezonde lifestyle promoten als hoofdmoot heeft? MyZen TV, te vinden op kanaal 56, is onze zender van de maand september. In september mag je gratis genieten van alle inspirerende programma’s die deze zender te bieden heeft.  Nog geen klant bij Canal Digitaal? Kies dan voor ons Royaal-pakket, zodat je jouw favoriete programma’s niet hoeft te missen. Via onze handige en gratis app bekijk je alles ook op je tablet of smartphone.

Voor wie is MyZenTV interessant?

Als je bewust bezig bent met gezonde voeding en probeert een goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, dan weet je dat je vaak tegen grenzen aanloopt. Je kunt dan wel wat goede tips en inspiratie gebruiken. Dit vind je allemaal op MyZen TV, onze nieuwe zender van de maand. MyZen TV is opgericht in 2008. Van oorsprong komt het uit Frankrijk, waar het onder de naam MelodyZen.tv in het eerste jaar de felbegeerde Hot Bird TV Award won. Vanaf 2009 is de naam van de zender veranderd in de huidige naam. Wat mag je verwachten, als je bij Canal Digitaal kiest voor kanaal 56? Inspirerende reisverhalen waar je ook écht iets van opsteekt. Gezonde en vooral smakelijke recepten waarvan jij en je gezin beslist zullen genieten. Inspirerende ervaringsverhalen van mensen die rustpunten creëerden in hun hectische leven. Leerzame instructiefilms over meditatie, ontspanning en sport. Handige tutorials om jezelf te verwennen en je lichaam en geest tot in de puntjes te verzorgen. Ben je al geïnspireerd? Meld je aan bij Canal Digitaal en begin met bewuster leven en meer tijd te besteden aan jezelf, met MyZen TV.

Boeiende programma’s van MyZen TV

In september leg je een solide basis voor een duurzaam, gezond en bewust leven in balans. De programma’s van onze zender van de maand gaan je daar beslist bij helpen. Wil je alvast een voorproefje en een korte uitleg per programma?

Back to School

Een nieuw schooljaar is begonnen; de vakantie is voorbij. Ga je weer je oude patroon oppakken, of grijp je de kans om het anders te doen? Dit dé kans om van je dagelijkse bestaan iets bijzonders te maken. Leer hoe je gezond, verantwoord en vooral lekker kunt koken met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Ontdek hoe je te midden van al je dagelijkse beslommeringen voldoende tijd voor jezelf kunt creëren voor ontspanning door yoga of tai chi. Verzorg je lichaam en werk aan je conditie en leer pilates beter kennen. Met programma’s als Food Nanny, Yogi Cameron en The First Step werk je aan de beste versie van jezelf. Reserveer elke maandag om 21.00 uur tijd voor jezelf en laat je inspireren.

Cities turn Green

Voel je je beter als je omringd bent door groen en natuur? In onze moderne steden lijkt het wel alsof alle natuur buiten de deur wordt gehouden. Je hebt vast gehoord over vogels die moeite hebben om nestplekken te vinden en je maakt je zorgen om de wereldwijde afname in bijen, hommels en vlinders. Je ziet het belang van biodiversiteit en stabiele ecosystemen. Dan is het tijd voor goed nieuws. In de programmaserie Cities turn Green leer je hoe je zelf het verschil kunt maken. Tover je tuin om tot insectenparadijs en gun onze gevederde vrienden de ruimte. Binnen een maand weet je welke planten er in je tuin horen en bouw je zelf de mooiste nestkastjes en insectenhotels. Vanaf 17 september is woensdag om 21.00 uur dé tijd om aan je mini-ecosysteem te werken.

Smoothie Mania

Wie houdt er nou niet van een heerlijke en gezonde smoothie? Welke ingrediënten kun je het beste gebruiken? Dit leer je vanaf 31 augustus, elke weekdag om 18.55 uur. Je zult verbaasd zijn hoe heerlijk je smoothie wordt als je buiten de geijkte paden treedt. Zuivel en fruit, maar ook diverse soorten groente, noten en peulvruchten tillen je smoothie naar een hoger niveau. Je huisgenoten, je lichaam en je geest zullen je dankbaar zijn.

Ook na september naar MyZen TV blijven kijken?

Meld je aan voor satelliet-tv bij Canal Digitaal. Je vindt MyZen TV op kanaal 56. In de maand september kun je gratis genieten van de inspirerende lifestyle-programma’s van deze topzender. Wil je na september MYZen TV blijven ontvangen? Kies dan voor ons Royaal-pakket, dat je nog 92 andere zenders biedt, waaronder Fox Sports 1 en Ziggo Sport Select. Download onze gratis app en bekijk je favoriete programma’s ook op je tablet of smartphone.

Prijsvraag

Wil jij nóg meer ontspanning in september? Doe dan mee met onze prijsvraag en win een saunabon t.w.v. € 100,-! Om kans te maken ga je naar onze Facebookpagina en beantwoord je de volgende vraag:

Wat staat centraal in de serie ‘Back to School’ op MyZen TV?
a. Welzijn, gezonde voeding en sport
b. Muziek en dans
c. Kunst en cultuur