Ziggo Sport Totaal opengesteld: gratis Formule 1 kijken

Wil je volgend weekend gratis Formule 1 kijken? Dat kan, want dan zijn alle zenders van Ziggo Sport Totaal gratis te zien bij televisie van Canal Digitaal. Hierdoor kun je van 13 tot en met 17 september gratis kijken naar Max Verstappen in de Formule 1 en naar nog veel meer belangrijke sportwedstrijden.

Van 13 tot en met 17 september zijn alle Ziggo Sport Totaal-zenders gratis te zien. Dit zijn Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal en Ziggo Sport Golf en deze zenders vind je op de kanalen 33 tot en met 35. En laten er op die zenders nou nét een paar mooie wedstrijden zijn.

Gratis Formule 1 kijken: Grand Prix van Singapore

Je kunt het hele weekend gratis Formule 1 kijken en de kwalificatie en race zijn live te zien op Ziggo Sport Select. Zaterdag 15 september begint de kwalificatie om 15.00 uur. Zondag 16 september start de race om 14.10 uur.

De Grand Prix van Singapore is zeker het inschakelen waard. Het is een spectaculaire nachtrace onder kunstverlichting. Omdat de race in de straten van Singapore wordt verreden, zijn vangrails altijd dichtbij. Tel daar bij op dat het er tropisch warm is en je hebt het recept voor de zwaarste race van het jaar. En jij kunt dus gratis Formule 1 kijken, komt dát even goed uit! Grijpt Max Verstappen zijn kans in de straten van Singapore?

KLM Open kijken

Van 13 tot en met 16 september is de KLM Open, het grootste golftoernooi van Nederland. De KLM Open is onderdeel van de Europese Tour. Ook dit jaar is het toernooi op golfclub The Dutch in Spijk. Het hele toernooi is live te zien op Ziggo Sport Golf. Of publiekslieveling Joost Luijten ook van de partij is? Dat is nog maar de vraag. De tweevoudig winnaar van de KLM Open herstelt momenteel van een polsoperatie. Hij wil graag meedoen, maar het is nog onbekend of ‘m dat gaat lukken.

Premier League en Primera Division kijken

Bij Ziggo Sport ben je ook aan het juiste adres voor topvoetbal uit de Premier League en Primera Division. En dat betekent: in het weekend kijken naar Barcelona, Real Madrid, Manchester City en Liverpool! Barcelona speelt op zaterdag 15 september om 16.15 uur uit tegen Real Sociedad. Op diezelfde dag speelt Real Madrid om 20.45 uur tegen Athletic Bilbao.

In Engeland is er ook een mooi programma. Zo speelt Liverpool op 15 september om 13.30 uur uit tegen Tottenham Hotspur: een echte topper dus! Daarna speelt Manchester City om 16.00 uur tegen Fulham. Andere kijktip: Everton – West Ham United, zondag 16 september om 17.00 uur.

Davis Cup kijken: Canada – Nederland

Wil je tussen het racen, golfen en voetballen door ook tennis kijken? Dat kan óók bij Ziggo Sport. Op 14, 15 en 16 september speelt Nederland tegen Canada. Het wordt een belangrijke clash, want de winnaar van het duel speelt in 2019 in de Wereldgroep van de Davis Cup: het allerhoogste niveau!

Ziggo Sport talkshows kijken

Ziggo Sport is van vrijdag tot en met maandag gratis te zien bij Canal Digitaal. Dit betekent ook dat je naar talkshows als Peptalk en Rondo kunt kijken. Hierin nemen kenners als Jack van Gelder en Wim Kieft het sportweekend met je door. Er schuiven andere kenners en sporters aan en daardoor zijn het altijd interessante nabeschouwingen. Mooi einde van een heerlijk lang, gratis sportweekend!