CI+ module

 • CI Module

  Wat is een CI+ module?

  Met een CI+ module van CanalDigitaal is het niet langer meer nodig om een satellietontvanger aan te sluiten op je tv. En doordat je deze ontvanger niet langer meer nodig hebt, scheelt dit ook weer een extra afstandsbediening. Maar wat is nou eigenlijk een CI+ module?

  CI+ module betekent Common Interface+ module en is eigenlijk niets anders dan een insteekkaart die je in je HD-televisie kunt plaatsen. Bij de CI+ module is de smartcard geïntegreerd. Je kunt hier dus geen losse kaart insteken of de smartcard verwijderen. Met een CI+ module, of insteekkaart, van CanalDigitaal ontvang je het signaal op deze manier direct op je tv. Je televisie moet dan wel geschikt zijn om het signaal van CanalDigitaal op te kunnen ontvangen met behulp van een CI+ module. Onderaan deze pagina vind je een linkje naar een overzicht (pdf) met alle door CanalDigitaal geteste tv's, waarin je een CI+ module kunt gebruiken.

  Een CI+ module kopen

  Ben je al klant van CanalDigitaal en heb je een nieuwe tv gekocht die gecertificeerd is voor ontvangst van CanalDigitaal door middel van een CI+ module? Dan kun je een CI+ module kopen in onze webshop. Wil je je huidige CI-module van CanalDigitaal vervangen door een nieuwe en deze blijven gebruiken in combinatie met je oranje of grijze smartcard? Schaf dan onze CI-module met het witte etiket zonder abonnement aan. Hier kun je wel een losse oranje of grijze Mediaguard3-smartcard in plaatsen.  Ben je nog geen klant, maar heb je wel een door CanalDigitaal geteste HD-televisie (of tenminste een tv-toestel met een DVBS2-tuner om het satellietsignaal te kunnen ontvangen) en wil je straks digitale televisie van CanalDigitaal ontvangen via een CI+ module? Stel dan je pakket samen via Pakket op Maat, en kies als apparatuur voor de CI+ module. Let op, CI+ modules zijn alleen beschikbaar als je méér dan één tv-aansluiting bestelt. Of kies ervoor om de CI+ module op een later moment los te bestellen in onze webshop.

  Een losse CI+ module kopen kun je doen in onze webshop.

  Een overzicht met geteste televisies voor gebruik met CanalDigitaal CI+ module vind je hier »

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons