Seizoen 1

01
ALIENS - Invasion Earth 1, 1
Aflevering 1: Invasion Earth 1, 1

Vreemde lichten in de lucht worden gelinkt met gruwelijke doden op de grond. F16's lijken achter een UFO aan te zitten, en een jonge Australische piloot ziet een vreemd vliegtuig en verdwijnt.

Lees meer
02
ALIENS - Invasion Earth 1, 2
Aflevering 2: Invasion Earth 1, 2

Hoe zit het met de mysterieuze details achter de vurige crash in Kecksburg, Pennsylvania? Er is een vreemd licht te zien in Europa en in Vietnam is er tijdens de oorlog sprake van een UFO-mysterie.

Lees meer
03
ALIENS - Invasion Earth 1, 3
Aflevering 3: Invasion Earth 1, 3

We onderzoeken de zaak van een dorpje in de Amazone dat geterroriseerd zou zijn door een ufo, een vreemde botsing in Australië en een politiehelikopter die een ufo ontmoet.

Lees meer
04
ALIENS - Invasion Earth 1, 4
Aflevering 4: Invasion Earth 1, 4

Een aantal Texanen beweert dat hun symptomen zijn veroorzaakt door een vreemd, vurig object in de lucht. Als een grote groep mensen iets raars ziet in Arizona, heeft men het al snel over een doofpot.

Lees meer
05
ALIENS - Invasion Earth 1, 5
Aflevering 5: Invasion Earth 1, 5

Een vrachtvliegtuig van Japanese Airlines lijkt op grote hoogte te zijn gevolgd door UFO's. We reizen ook naar Melbourne en noord-Peru om mogelijke UFO-meldingen te onderzoeken.

Lees meer
06
ALIENS - Invasion Earth 1, 6
Aflevering 6: Invasion Earth 1, 6

We bekijken de eerste jaren van UFO-meldingen en de angst rond de melding van UFO's in Washington in 1952. Wellicht zijn deze rationeel en wetenschappelijk te verklaren, maar misschien ook niet.

Lees meer
07
ALIENS - Invasion Earth 1, 7
Aflevering 7: Invasion Earth 1, 7

In Nieuw-Zeeland worden lichten gefilmd. In Vietnam zien Amerikaanse parachutisten een fel licht, dat de Vietcong doet vluchten. In het VK zegt een jong stel achter de vele gespotte UFO's te zitten.

Lees meer
08
ALIENS - Invasion Earth 1, 8
Aflevering 8: Invasion Earth 1, 8

Canadese dorpsbewoners zien lichten in zee vallen. In Nieuw-Zeeland trekt een vreemd object overdag over het land. In Iran worden vliegtuigen ingeschakeld bij een UFO, en ontstaat er een luchtgevecht.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2014
National Geographic
ALIENS

Beschrijving:

Het zou kunnen dat we nauwlettend in de gaten worden gehouden door ruimtewezens. We gaan op zoek naar intelligent leven door middel van getuigenverklaringen van ontvoeringen en UFO-waarnemingen.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.