Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Acteurs:

Daniël Boissevain (Johnny Meeuwse), Alex Hendrickx (Rikkie van Buren), Joes Brauers (Nero van Loen), Yannick van de Velde (Peter de Boer Jr.), Tom van Kalmthout (Jeffrey Muts)

Regisseurs:

Jean van de Velde

Seizoen 1

01
All Stars & Zonen - Swift Boys forever?
Aflevering 1: Swift Boys forever?

V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.

Lees meer
02
All Stars & Zonen - Meten is weten
Aflevering 2: Meten is weten

De voetballers van toen zijn ouder geworden. Ze staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en (schoon)dochters aan de bal.

Lees meer
03
All Stars & Zonen - Wat was was?
Aflevering 3: Wat was was?

Als alle mobieltjes uit de kleedkamer zijn verdwenen, breekt er grote paniek uit bij de jongens. Hoe te overleven zonder telefoon? Junior worstelt ondertussen met de problemen van zijn vader.

Lees meer
04
All Stars & Zonen - De var
Aflevering 4: De var

Rikkie krijgt een groot interview in een vrouwenblad. De journalist trekt zijn aandacht, maar ook die van zijn vader Mark. Aisha geeft Johnny opdracht om als eerste amateurclub een VAR te installeren.

Lees meer
05
All Stars & Zonen - Quarantaine
Aflevering 5: Quarantaine

Johnny heeft een oude bekende bereid gevonden de club te sponsoren. Dat deze smetvrees heeft, leidt tot onverwachte complicaties. Desiré vreest dat hij als illegale vreemdeling ontmaskerd gaat worden.

Lees meer
06
All Stars & Zonen - De laatste druppel
Aflevering 6: De laatste druppel

Om de veroorzaakte schade op de club te herstellen, heeft Jeffrey een plan bedacht. Jeffreys vriendin Shannen heeft echter heel andere plannen bedacht. Johnny worstelt met andere bierproblemen.

Lees meer
07
All Stars & Zonen - Vieze Harry
Aflevering 7: Vieze Harry

Aisha heeft de Swift Boys aangemeld voor de pilot van een tv-show: hoe de voetbalclub tot een duurzame vereniging omgetoverd kan worden. Munir kijkt met belangstelling naar zijn moeder en Johnny.

Lees meer
08
All Stars & Zonen - Dwaalgast
Aflevering 8: Dwaalgast

Nero kan de club in één klap van alle financiële ellende redden. Maar een zeldzame vogel gooit roet in het eten. Nero is ervan overtuigd dat deze vogel een reïncarnatie is van zijn vader, Hero.

Lees meer
09
All Stars & Zonen - Lokaal, biologisch, echt
Aflevering 9: Lokaal, biologisch, echt

Iedereen is blij met de nieuwe sponsor: Jan Bakker. Hij blijkt alleen zijn ideeën heel letterlijk te nemen, tot onvrede van het team. De inburgeringscursus van Desiré begint zijn vruchten af te werpen

Lees meer
10
All Stars & Zonen - Requiem voor een team
Aflevering 10: Requiem voor een team

Terwijl de jongens zich wapenen voor de wedstrijd van het jaar, blijkt Johnny spoorloos verdwenen. Bram heeft een oplossing. Samen met zijn teamgenoten van vroeger brengen ze Johnny terug.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama Komedie
Jaar: 2020
All Stars & Zonen

Beschrijving:

Realityserie geïnspireerd door de speelfilm 'All Stars' uit 1997. In de nieuwe serie 'All Stars & Zonen' zijn de voetballers van toen ouder geworden. Ze staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal.

Acteurs:

Daniël Boissevain (Johnny Meeuwse), Alex Hendrickx (Rikkie van Buren), Joes Brauers (Nero van Loen), Yannick van de Velde (Peter de Boer Jr.), Tom van Kalmthout (Jeffrey Muts)

Rating:

9+

Regisseurs:

Jean van de Velde

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.