Aflevering 2:

Beschrijving van de aflevering:

Omdat de Socialistische Partij meer dood dan levend is besluit Philippe zich aan te sluiten bij de partij van Vidal "De wederopstanding van de burger" Maar in feite is dit een oude entristische tactiek om van binnenuit meer macht te krijgen in een vijandelijke organisatie. Tijdens de regionale verkiezingen ziet Philippe de kans schoon om de linkse partijen te verenigen, tegen de zin in van Vidal: Aan de ene kant werken Carthaud van de SP, Cyril van een verenigd Frankrijk van Amélie en Véro van "De wederopstanding van de burger" onderling samen, maar in feite heeft Philippe alle touwtjes in handen. Vidal is echter niet gek en doorziet deze strategie.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Kad Merad (Philippe Rickwaert), Anna Mouglalis (Amélie Dorendeu), François Morel (Michel Vidal), Patrick Mille (Lionel Chalon), Hugo Becker (Cyril Balsan)

Regisseurs:

Antoine Chevrollier, Thomas Bourguignon

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 1

S03 E01

02
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 2

S03 E02

03
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 3

S03 E03

04
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 4

S03 E04

05
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 5

S03 E05

06
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 6

S03 E06

07
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 7

S03 E07

08
Baron Noir Seizoen 3 Aflevering 8

S03 E08

Over de serie

Jaar: 2016
Baron Noir

Beschrijving:

Dramaserie over de Franse politicus Philippe Rickwaert. Als hij verwikkeld raakt in een fraudeschandaal en zijn presidentskandidaat Francis Laugier hem voor de leeuwen gooit om zijn eigen hachje te redden, belandt Rickwaerts carrière in een vrije val. Hij plant zijn terugkeer stap voor stap en zint op wraak tegen zijn politieke vijanden.

Acteurs:

Kad Merad (Philippe Rickwaert), Anna Mouglalis (Amélie Dorendeu), François Morel (Michel Vidal), Patrick Mille (Lionel Chalon), Astrid Whettnall (Véronique Bosso), Anna Mouglalis (Dorendeu), Hugo Becker (Cyril Balsan), Astrid Whettnall (Veronique Bosso), Pascal Elbé (Stephane Thorigny), Kad Merad (Rickwaert), Niels Arestrup (Francis Laugier), Hugo Becker (Cyril), Anna Mouglalis (Amelie Dorendeu), Astrid Whettnall (Véronique), Pascal Elbé (Stéphane Thorigny), Pascal Elbé (Stéphane Thoringny), Pascal Elbé (Stephane Thoringny)

Toon meer Toon minder

Rating:

12+

Regisseurs:

Thomas Bourguignon, Ziad Doueiri, Antoine Chevrollier

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.