Deze TV serie wordt op dit moment helaas niet meer uitgezonden. Maar we hebben volop andere goede series, kijk op onze LiveTV pagina voor een volledig overzicht.

Over de serie

Jaar: 2010
Bellicher

Beschrijving:

Serie over Michael Bellicher die werkzaam is bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Hij heeft enkele ministers als klant. Alles waar hij van droomt, lijkt dan ook binnen handbereik. Totdat hij getuige is van een moord, ten onrechte verdacht wordt en zijn onschuld moet bewijzen. Michael blijkt zich midden in een internationaal schandaal te bevinden en zijn tegenstanders lijken er alles aan te doen om hem het zwijgen op te leggen en hij moet terugvechten.

Acteurs:

Daan Schuurmans (Michael Bellicher), Tim Murck (Richard Allaart), Anniek Pheifer (Guusje van Donnee), Huub Stapel (Steiner), Anna Drijver (Kirsten Bellicher), Benja Bruijning (Vince Batte), Theo Maassen (Huib Breger), Jeroen Willems (Bram van Waayen), Tjebbo Gerritsma (Gijs van Olde Nijland), Aafke Buringh (Jessica Bellicher), Maas Bronkhuyzen (Kees Bellicher), Lisse Roland (Eline Bellicher), Aus Greidanus Jr. (Pepijn Wildbredt), Anna Drijver (Kirsten)

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Peter de Baan, David Lammers

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.