Seizoen 1

25
BIG CATS - Relentless Enemies (Revealed)
Aflevering 25: Relentless Enemies (Revealed)

Filmmakers Dereck en Beverly Joubert leggen het epische verhaal vast van een kudde bizons van ruim 1200 dieren die door drie leeuwenterritoria in de Okavango trekt. Verteld door Jeremy Irons.

Lees meer
26
BIG CATS - The Way Of The Cheetah
Aflevering 26: The Way Of The Cheetah

Filmmakers Dereck en Beverly Joubert leggen het aangrijpende verhaal vast van cheetah Imani die haar vier welpen tracht groot te brengen in Kenia en ze moet weren tegen gevaarlijke roofdieren.

Lees meer
27
BIG CATS - Ultimate Enemies (Revealed)
Aflevering 27: Ultimate Enemies (Revealed)

Filmmakers van National Geographic Dereck en Beverly Joubert proberen de waarheid te achterhalen achter een recente golf van mysterieuze sterftes bij olifanten.

Lees meer
28
BIG CATS - Russia's Wild Tiger
Aflevering 28: Russia's Wild Tiger

We volgen de reis van een tijgerwelp die in gevangenschap is geboren naar het uiterste oosten van Rusland en tonen hoe Siberische tijgers zich staande houden in het wild.

Lees meer
29
BIG CATS - Living With Big Cats (Revealed)
Aflevering 29: Living With Big Cats (Revealed)

National Geographic filmmakers Dereck en Beverly Joubert vertellen over hun lange geschiedenis met katachtigen en hun passie voor deze iconische dieren.

Lees meer
30
BIG CATS - Thailand's  Wild Cats
Aflevering 30: Thailand's Wild Cats

Verborgen in de jungles van Thailand is het laatste toevluchtsoord voor wilde katachtigen. We tonen hoe de nevelpanter, de viskat en de machtige tijger vechten om te overleven.

Lees meer
31
BIG CATS - Eye Of The Leopard (Revealed)
Aflevering 31: Eye Of The Leopard (Revealed)

Filmmakers Dereck en Beverly Joubert leggen de ongelooflijke transformatie vast van cheetah welp Legadema tot een vaardige jaagster.

Lees meer
32
BIG CATS - Shadow Cats
Aflevering 32: Shadow Cats

Afrikaanse katachtigen zoals de cheetah, leeuw en luipaard krijgen veel aandacht, maar we laten hier zien dat de serval, caracal en de zwartvoetkat even bijzonder zijn als hun grotere soortgenoten.

Lees meer
33
BIG CATS - Eternal Enemies (Revealed)
Aflevering 33: Eternal Enemies (Revealed)

Filmmakers Dereck en Beverly Joubert tonen ons aan de hand van ongelooflijke beelden de intense relatie en rivaliteit tussen leeuwen en hyena's.

Lees meer
34
BIG CATS - War of the Lions
Aflevering 34: War of the Lions

Van savannen die barsten van de prooien tot gortdroge woestijnen: niet alle leeuwenterritoria zijn hetzelfde. We bezoeken de diverse habitats van leeuwen om de echte koning van de dieren te ontdekken.

Lees meer
35
BIG CATS - Big Cat Odyssey (Revealed)
Aflevering 35: Big Cat Odyssey (Revealed)

Met tientallen jaren ervaring met het filmen van de grote katachtigen van Afrika laten Dereck en Beverly Joubert zien hoe deze dieren zich hebben aangepast en voor welke uitdagingen ze nu staan.

Lees meer
36
BIG CATS - Cat Wars: Lion vs. Cheetah
Aflevering 36: Cat Wars: Lion vs. Cheetah

Een zeldzaam tafereel: een leeuw neemt het op tegen een jachtluipaard. De spannende beelden zijn niet alleen schokkend, maar werpen ook een nieuw licht op de relatie tussen deze grote katachtigen.

Lees meer
37
BIG CATS - Man vs. Puma
Aflevering 37: Man vs. Puma

Dankzij natuurbescherming floreren poema's in de wildernis van Patagonië. Katachtigen-expert Boone Smith reist naar deze onherbergzame streek om nader kennis te maken met de prachtige dieren.

Lees meer
39
BIG CATS - Sri Lanka: Leopard Dynasty
Aflevering 39: Sri Lanka: Leopard Dynasty

In de laaglanden van Sri Lanka leeft een van de grootste luipaardenpopulaties ter wereld. In deze oerwouden in het laagland leeft het Sri Lankaanse luipaard - het toproofdier van het land.

Lees meer

Over de serie

Genres: Overig
Jaar: 2021
National Geographic
BIG CATS

Beschrijving:

De krachtigste katachtigen zijn ongelooflijk sterk en mooi, maar ze zijn ook meedogenloos. Van leeuwen tot cheeta's, deze heersers van het dierenrijk tonen weinig genade voor hun prooi.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.