Seizoen 1

01
BIG CATS - India's Wild Leopards
Aflevering 1: India's Wild Leopards

Kijk mee met een cameraman die door de wildernis in India trekt om de moeilijk te vinden luipaardpopulatie vast te kunnen leggen.

Lees meer
02
BIG CATS - Big Cat Kingdom
Aflevering 2: Big Cat Kingdom

India's prachtige grote katachtigen zijn charismatisch en felle keizers die hof houden in de vele waanzinnig mooie landschappen hier. Van vurige sneeuwluipaarden tot de laatste Aziatische leeuwen van ...

Lees meer
03
BIG CATS - Masters of Disguise
Aflevering 3: Masters of Disguise

India's grote katachtigen mogen dan de baas zijn, maar er is een unieke groep die net zo fel is: India’s prachtige kleine katachtigen. Kijk mee met cameraman Sandesh Kadur op zijn reis langs het India...

Lees meer
04
BIG CATS - Counting Tigers
Aflevering 4: Counting Tigers

Na een snelle daling van het aantal tijgers zet India al jaren alles in het werk om de populatie van hun geliefde nationale symbool te vergroten. Om deze majestueuze dieren te beschermen, moet de popu...

Lees meer
05
BIG CATS - A Leopard's Tale
Aflevering 5: A Leopard's Tale

Deze dappere luipaard werd al jong wees en heeft zichzelf leren jagen. Maar nu zit hij met brutale familieleden die komen stelen en wilde troepen hyena's houden hem constant in de gaten. In zijn korte...

Lees meer
06
BIG CATS - A Lion Legacy
Aflevering 6: A Lion Legacy

Ze voert de geduchte Worstenboomtroep aan, een gezelschap van onbeschaamde buffelsdodende jagers. Onder haar leiding heeft deze hechte troep van vijf leeuwinnen met kroost leren jagen en voor zichzelf...

Lees meer
07
BIG CATS - The Sisterhood
Aflevering 7: The Sisterhood

Ze is te herkennen aan de stalen blik van haar steenkleurige ogen en leidt een troep van vijf nauw verwante leeuwinnen met hun zes welpen. Door grote droogte en ernstige ziektes kan het zusterschap na...

Lees meer
08
BIG CATS - The Clan
Aflevering 8: The Clan

Ze heeft de vorige leider van de clan van het noorden van de troon gestoten in een ongekende machtsovername door zich strategisch omhoog te vechten tot matriarch. Als meedogenloze bevelhebber der stri...

Lees meer
11
BIG CATS - The Brotherhood
Aflevering 11: The Brotherhood

Het is een spectaculair gezicht om deze geduchte vriendengroep over de Mara te zien schrijden, maar geen partnerschap zonder uitdagingen. Samen maken deze prachtige leeuwen veel meer kans om te overle...

Lees meer
12
BIG CATS - Cat Attack-Tics
Aflevering 12: Cat Attack-Tics

Er zijn zo'n 40 soorten wilde katten. In miljoenen jaren hebben deze slimme dieren hun overlevingsstrategie verfijnd. Kijk hoe de verschillende katachtigen hun prooi vangen.

Lees meer
13
BIG CATS - The Real Black Panther
Aflevering 13: The Real Black Panther

Het Kabini Forest wemelt van de katachtigen. Maar nu is er een nieuwe, één van de zeldzaamste dieren op aarde. We volgen het ongelooflijke leven van een dier dat zelden is gefilmd: de zwarte panter.

Lees meer
14
BIG CATS - Cats
Aflevering 14: Cats

Katachtigen van de Euraziatische lynx tot de boomkat zijn geweldige moordmachines en gebruiken hun kracht en souplesse. We gaan naar de meest afgelegen oorden op zoek naar de felste katten op aarde.

Lees meer
15
BIG CATS - The Leopard Rocks
Aflevering 15: The Leopard Rocks

In Noord-India leeft een groep luipaarden al tientallen jaren vreedzaam naast apen, pauwen en zelfs mensen. Toch moet het wijfje Neelam alles in het werk stellen om haar jongen te beschermen.

Lees meer
16
BIG CATS - The Miracle Cheetah
Aflevering 16: The Miracle Cheetah

Sibella de cheeta viel bijna ten prooi aan stropers in Zuid-Afrika, maar werd gered door de De Wildt Cheetah and Wildlife Trust. Elf jaar later volgen we haar tijdens de jacht in een wildreservaat.

Lees meer
17
BIG CATS - The World's Most Famous Tiger
Aflevering 17: The World's Most Famous Tiger

Een kijkje in het leven van 's wererlds beroemdste tijger: Machli. Deze geduchte jager heeft al vier nesten met jongen grootgebracht en speelt zo een belangrijke rol in het voortbestaan van de soort.

Lees meer
18
BIG CATS - Jade Eyed Leopard
Aflevering 18: Jade Eyed Leopard

We volgen Toto, een luipaard met zeegroene ogen tijdens het eerste jaar van haar leven, als ze de cruciale vaardigheden leert om te overleven.

Lees meer
19
BIG CATS - Leopard & Hyena: Strange Alliance
Aflevering 19: Leopard & Hyena: Strange Alliance

Soms ben je aangewezen op bijzondere vrienden om te overleven in Afrika. Een mannetjeshyena en een vrouwtjesluipaard gaan samen op jacht, waar ze beide van profiteren.

Lees meer
20
BIG CATS - Diary of A Teen Leopard
Aflevering 20: Diary of A Teen Leopard

Pemba woont nog bij z'n moeder en profiteert van haar gulheid. Hij is koppig en ongedurig, waardoor hij slecht kan jagen. Maar als z'n moeder gewond raakt moet hij wel volwassen worden.

Lees meer
21
BIG CATS - A Leopard's Legacy
Aflevering 21: A Leopard's Legacy

Langs de rivier de Luangwa in Zambia leeft een vrouwtjesluipaard die een geweldige jager en toegewijde moeder is van twee welpjes. Ze moet haar welpjes voortdurend beschermen.

Lees meer
22
BIG CATS - Cecil: The Legacy of A King
Aflevering 22: Cecil: The Legacy of A King

Cecil de leeuw werd op brute wijze gedood tijdens een illegale jacht in Zimbabwe, wat tot grote woede leidde. Maar Cecils bijzondere leven is het vieren waard.

Lees meer
23
BIG CATS - Serengeti Speed Queen
Aflevering 23: Serengeti Speed Queen

Cheeta Nzuri wordt steeds lastiggevallen door hyena's en achterna gezeten door leeuwen. Als een van haar welpen wordt gedood, verplaatst ze zich om te zorgen dat de overgebleven welpen overleven.

Lees meer
24
BIG CATS - Tiger Queen of Taru
Aflevering 24: Tiger Queen of Taru

Een verweesd welpje wordt een machtige tijgerin. In Centraal-India vecht de meedogenloze en onoverwinnelijke Maya met wilde honden, andere tijger en alles wat in haar weg staat.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2018
National Geographic
BIG CATS

Beschrijving:

De krachtigste katachtigen zijn ongelooflijk sterk en mooi, maar ze zijn ook meedogenloos. Van leeuwen tot cheeta's, deze heersers van het dierenrijk tonen weinig genade voor hun prooi.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.