Seizoen 1

02
CARS - Suvs
Aflevering 2: Suvs

We gaan naar Toledo, Ohio, om te zien hoe er bij het maken van een Jeep futuristische robotkracht wordt ingezet om duizenden van 's werelds meest iconische 4x4 te maken: de Jeep Wrangler.

Lees meer
03
CARS - Giant Car Plant
Aflevering 3: Giant Car Plant

De Duitse Wolfsburg autofabriek is de grootste fabriek ter wereld met een oppervlakte van zes vierkante kilometer. Kijk mee naar de unieke systemen binnenin deze ultramoderne fabriek.

Lees meer
18
CARS - Jaguar Dragster
Aflevering 18: Jaguar Dragster

Shane en Dan zijn op een missie om een Jaguar te maken die gebaseerd is op een van de meest gevierde vliegtuigen aller tijden, de Supermarine Spitfire.

Lees meer
19
CARS - Sub Zero Porsche
Aflevering 19: Sub Zero Porsche

Wanneer supercardealer Alex Prindiville belooft dat hij in slechts vier weken een ijsrace-Porsche kan maken, heeft hij mogelijk een groot probleem. Het lijkt erop dat zijn monteurs, Shane en Dan, nog ...

Lees meer
20
CARS - Jaguar F-Type Svr
Aflevering 20: Jaguar F-Type Svr

Ralph en zijn twee teams van ambitieuze autofanaten hebben slechts vier dagen om de schroothoop af te struinen, op zoek naar onderdelen om een verbazingwekkende sloopauto te bouwen.

Lees meer
21
CARS - Porsche 911 Turbo
Aflevering 21: Porsche 911 Turbo

Ralph en zijn twee teams van autofanaten brengen vier dagen door op de schroothoop om met een mengelmoes van afgedankte onderdelen een auto te bouwen die het hopelijk zal kunnen opnemen tegen een van ...

Lees meer
22
CARS - Audi R8
Aflevering 22: Audi R8

Met een beetje hulp van monteur Ralph Hosier racen twee teams van vastberaden autofanaten tegen de klok om twee sloopauto's te bouwen van gebruikte en kapotte onderdelen.

Lees meer
23
CARS - Anglia Angels
Aflevering 23: Anglia Angels

De familie Hutchins-Clarke lijdt aan een zware Ford Anglia-obsessie. Alle gezinsleden hebben er één, behalve James. Zijn exemplaar is door de familie gesloopt. Tim en Fuzz schieten hem te hulp.

Lees meer
24
CARS - Chevrolet Camaro
Aflevering 24: Chevrolet Camaro

Ralph leidt twee teams op een ambitieuze zoektocht om twee ultrakrachtige sloopauto's te bouwen die een heroïsche uitdaging aangaan.

Lees meer
25
CARS - The Herald Angels
Aflevering 25: The Herald Angels

Tim en Fuzz gaan naar Cornwall om te proberen een slecht onderhouden Triumph Herald te redden die al vijf jaar in een garage staat.

Lees meer
26
CARS - Start The Dart
Aflevering 26: Start The Dart

Tim en Fuzz gaan naar Berkshire, waar ze de liefhebbende eigenaar van een Daimler Dart hopen te verrassen door stiekem zijn klassieke sportwagen te restaureren.

Lees meer
27
CARS - Morris Traveller Mayday
Aflevering 27: Morris Traveller Mayday

Tim en Fuzz gaan naar Leighton Buzzard om Richard en Tracy te helpen met de restauratie van een Morris Traveller uit 1968 voor de 17e verjaardag van hun zoon.

Lees meer
28
CARS - Super Cars: Nissan GTR
Aflevering 28: Super Cars: Nissan GTR

Bezoek Nissans megafabriek, waar geavanceerde aerodynamica, hightech bouwkunde en een handgemaakte V6-motor een supercar creëren die massaal wordt geproduceerd.

Lees meer
29
CARS - Super Cars: Porsche 911
Aflevering 29: Super Cars: Porsche 911

Een nadere blik op het herontwerp van de Porsche 911 van de zevende generatie, die qua afmetingen, design en prestaties vrijwel gloednieuw is.

Lees meer
30
CARS - Lancia Delta Integrale
Aflevering 30: Lancia Delta Integrale

Tim en Fuzz halen een Lancia Integrale Evo II uit 1994 op bij een Italiaanse autogek. In zijn hoogtijdagen was de auto wereldkampioen rallyrijden, maar in de loop der jaren hebben lagen roest en verva...

Lees meer
31
CARS - VW Karmann Ghia
Aflevering 31: VW Karmann Ghia

Tim en Fuzz halen een klassieke VW Karmann Ghia uit 1965 op die duidelijk betere tijden heeft gekend. De eigenaar Lee kocht hem als zijn droomauto, maar motorproblemen zorgden ervoor dat hij jaren gel...

Lees meer
32
CARS - Fire Trucks
Aflevering 32: Fire Trucks

In het hart van elke Amerikaanse gemeenschap staat de brandweerkazerne, en in het hart van die brandweerkazerne staan de dappere brandweerlieden die 24 uur per dag, 7 dagen per week hun leven op het s...

Lees meer
33
CARS - Tractors
Aflevering 33: Tractors

Terwijl de wereld zich voorbereidt om de groeiende wereldbevolking te voeden, opent de wereldberoemde landbouwgigant John Deere de deuren van zijn megafabriek in Iowa om te laten zien hoe ze de kracht...

Lees meer
34
CARS - MGA Roadster
Aflevering 34: MGA Roadster

Tim en Fuzz hebben in de loop der jaren al heel wat aftandse auto's nieuw leven ingeblazen, maar vandaag nemen ze de ergste auto onder handen die ze ooit zijn tegengekomen: een verrotte MGA Roadster u...

Lees meer
35
CARS - Peugeot 205 GTI
Aflevering 35: Peugeot 205 GTI

Tim en Fuzz nemen het op tegen hun allereerste rallyauto - een Peugeot 205GTi uit 1989 die niet helemaal blijkt te zijn wat hij beweert te zijn. De auto is eigendom van Jeremy, een ooit fervent amateu...

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2020
National Geographic
CARS

Beschrijving:

Er worden nieuwe, gestroomlijnde modellen geproduceerd in fabrieken, en de oude modellen worden ook nieuw leven ingeblazen. We zijn geobsedeerd door auto's.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.