Seizoen 1

36
CARS - Monster Bentley GT
Aflevering 36: Monster Bentley GT

Shane en Dan krijgen hun grootste uitdaging tot nu toe. Ze moeten een luxueuze Bentley GT zien te veranderen in een onstuitbare terreinwagen die uit de film Mad Max lijkt te komen.

Lees meer
37
CARS - Delorean Reboot
Aflevering 37: Delorean Reboot

Shane en Dan moeten een kaal chassis zien om te toveren tot een DeLorean, een klassieke auto uit de jaren 80 die prominent te zien was in de Back to the Future-films.

Lees meer
38
CARS - Audi R8 Drifter
Aflevering 38: Audi R8 Drifter

De tijd dringt en de druk neemt toe wanneer Dan en Shane een exclusieve, luxueuze Audi R8 moeten veranderen in een auto die de beruchte Gymkhana Grid-race aankan.

Lees meer
39
CARS - McLaren P1 Hyperbike
Aflevering 39: McLaren P1 Hyperbike

Shane en Dan proberen een motor te ontwerpen en bouwen die is opgewassen tegen een van de exclusiefste hypercars op aarde: de McLaren P1. Ze hebben alleen geen ervaring met motoren.

Lees meer
40
CARS - Bentley Bentayga
Aflevering 40: Bentley Bentayga

Ralph en z’n twee teams van monteurs hebben slechts vier dagen de tijd om een voertuig te maken dat de Bentley Bentayga van Shane kan verslaan in een zeer modderige offroad-rit.

Lees meer
41
CARS - Lamborghini Huracan Performante
Aflevering 41: Lamborghini Huracan Performante

De autofanaten van Ralph moeten een auto van schroot zien te maken die het onmogelijke kan doen: Een snellere ronde neerzetten dan Shane in z’n Lamborghini Huracan Performante.

Lees meer
42
CARS - Land Rover Discovery
Aflevering 42: Land Rover Discovery

De ruige monteurs van Ralph zijn druk op zoek naar oude onderdelen die stevig genoeg zijn om een terreinwagen mee te bouwen die zich kan meten met de Land Rover Discovery van Shane.

Lees meer
43
CARS - Mercedes X-Class
Aflevering 43: Mercedes X-Class

Ralph z’n teams bereiden zich voor op de grootste uitdaging van hun leven. Ze moeten een auto met vierwielaandrijving bouwen die beter is opgewassen tegen rotsachtig terrein dan een Mercedes X-klasse.

Lees meer
44
CARS - Mercedes
Aflevering 44: Mercedes

De Mercedes Benz 300SL Gullwing uit 1954 wordt nu al meer dan 50 jaar gezien als een klassieker, maar nu is er een adembenemende nieuwe versie van.

Lees meer

Over de serie

Genres: Overig
National Geographic
CARS

Beschrijving:

Er worden nieuwe, gestroomlijnde modellen geproduceerd in fabrieken, en de oude modellen worden ook nieuw leven ingeblazen. We zijn geobsedeerd door auto's.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.