Aflevering 15:

Beschrijving van de aflevering:

Bij de familie Meiland zijn er altijd meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Zo staat het chateau in Frankrijk nog altijd te koop en doet de gemeente Bronckhorst ingewikkeld over de boerderij. Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden. Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed. En ondanks alle ervaring, blijft doe-het-zelven riskant; Martien ontdekt proefondervindelijk dat ijskrabben met een nummerplaat leidt tot onherstelbare krassen op de voorruit. Maar ondanks alle tegenslag blijft de familie onverstoorbaar chaotisch optimistisch. Het klassieke park met zwembad en vrij rondlopend vee gaat er vast komen. Er wordt in ieder geval alvast geoefend met koe-knuffelen. En de kans dat er verhuisd moet worden, is een mooie aanleiding om op huizenjacht te gaan. Dillema's, kansen en mogelijkheden die allemaal worden overtroffen door het sprookje dat het Meiland-leven is. Er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Self (Martien Meiland), Self (Erica Meiland), Self (Montana Meiland), Self (Maxime Meiland), Self (Claire Meiland)

Kijk volgende aflevering in seizoen 5

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15

Over de serie

Genres: Gezinsleven
Jaar: 2019

Beschrijving:

Realityprogramma over het bijzondere gezin Meiland. Martien Meiland en Erica Meiland emigreerden, samen met dochter Maxime Meiland en haar dochtertje Claire naar Frankrijk. In het Franse Limoges vonden ze een verwaarloosd oud kasteel en besloten dit kasteel op te knappen om er een chambres d'hôtes van te maken. Maar dan moeten ze plots terug naar Nederland. Hoe zal het de familie lukken om hier weer opnieuw te beginnen?

Acteurs:

Self (Martien Meiland), Self (Erica Meiland), Self (Montana Meiland), Self (Maxime Meiland), Self (Claire Meiland), Self (Nadège Coffinet), Self (Caroline van Eeden), Self (Dirk Hoogstraten), Self (Dirk Hoogstraten Sr.)

Rating:

12+

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Logo

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905