Aflevering 15:

Beschrijving van de aflevering:

Tussen al het sloopwerk in het pension door maakt de familie een dagje vrij om Montana te helpen in haar nieuwe huis. Er moet geschrobd en geboend worden en dat gaat met de nodige uitdagingen, want ook het huis van Montana is nog niet helemaal af... Met een lekkage als gevolg, waar iedereen elkaar natuurlijk de schuld van geeft. Gelukkig mag er ook wat gedecoreerd worden, want de nieuwe gordijnen zijn klaar. Altijd maar even afwachten of de lengte goed is, het blijft tenslotte de familie Meiland. Na zo'n fijne dag afleiding dient de harde realiteit van het pension zich weer aan; het blijft slopen, slopen, slopen en het is soms moeilijk de moed erin te houden als de familie ziet hoeveel er nog moet gebeuren. Maar er is ook reden voor een feestje: het boek van Maxime is klaar en er moeten er heel veel gesigneerd worden. Erica en Maxime kijken, tussen het handtekeningen zetten, terug op de tijd waarin het Maxime het heel zwaar had.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self)

Kijk volgende aflevering in seizoen 8

15
Chateau Meiland Seizoen 8 Aflevering 15

S08 E15

Over de serie

Genres: Gezinsleven
Jaar: 2019
Chateau Meiland

Beschrijving:

Realityprogramma over het bijzondere gezin Meiland. Martien Meiland en Erica Meiland emigreerden, samen met dochter Maxime Meiland en haar dochtertje Claire naar Frankrijk. In het Franse Limoges vonden ze een verwaarloosd oud kasteel en besloten dit kasteel op te knappen om er een chambres d'hôtes van te maken. Maar dan moeten ze plots terug naar Nederland. Hoe zal het de familie lukken om hier weer opnieuw te beginnen?

Acteurs:

Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self), Marco Jansen (Self), Leroy Molkenboer (Self), Dirk Hoogstraten Sr. (Self), Montana Meiland (Self), Nadège Coffinet (Self), Caroline van Eeden (Self), Dirk Hoogstraten (Self), Caroline van Eeden

Rating:

12+

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.