Seizoen 1

01
CRIME - Tigers
Aflevering 1: Tigers

De zwarte markt voor tijgers en lichaamsdelen van tijgers is gruwelijk. Mariana ontmoet de meedogenloze smokkelaars en diens vijanden om de verontrustende realiteit achter deze wereld te bespreken.

Lees meer
02
CRIME - Cocaine
Aflevering 2: Cocaine

Ondanks de 'war on drugs', is de cocaïneproductie in Amerika enorm. Mariana van Zeller volgt een smokkelroute van de Peruviaanse jungle en Colombia tot aan Miami en ontmoet smokkelaars en agenten.

Lees meer
03
CRIME - Counterfeiting
Aflevering 3: Counterfeiting

Mariana reist naar de onderwereld van Peru waar zeer succesvol geld wordt vervalst. Ze ontmoet gangsters die dollars namaken en laat zien hoe criminele families in Lima een fortuin vergaren.

Lees meer
04
CRIME - Scam
Aflevering 4: Scam

Mariana reist van het gewelddadige Montego Bay naar de rijke buurten in Tel Aviv op zoek naar oplichters en hoort van deze hondsbrutale criminelen waarom Amerikanen het perfecte doelwit zijn.

Lees meer
05
CRIME - King of Weed
Aflevering 5: King of Weed

De succesvolle ijshockeyer Ryan Philips belandt op het slechte pad als zijn vriendin zwanger raakt. Hij wordt gepakt als hij marihuana smokkelt en sluit zich na zijn vrijlating aan bij de maffia.

Lees meer
06
CRIME - Colombian Double Cross
Aflevering 6: Colombian Double Cross

Een alleenstaande moeder wordt vastgehouden op een Colombiaans vliegveld met drugs in haar koffer. Na haar arrestatie moet ze leren overleven in een zeer gewelddadige gevangenis.

Lees meer
07
CRIME - Peruvian Prison Break
Aflevering 7: Peruvian Prison Break

Als Tina Myers drugs naar Peru smokkelt, wordt ze gepakt en komt ze in een van de gewelddadigste gevangenissen van Peru terecht. Ze raakt betrokken bij een ontsnappingspoging met heftige gevolgen.

Lees meer
08
CRIME - How Cocaine Came To America
Aflevering 8: How Cocaine Came To America

We onderzoeken hoe een handjevol kleine criminelen de beruchte en gewelddadige misdaadorganisatie, het Medellin Cartel, oprichtte dat in de jaren 70 en 80 cocaïne smokkelde.

Lees meer
09
CRIME - Mexico's First Cartel
Aflevering 9: Mexico's First Cartel

De enorme vraag naar marihuana in de jaren 70 en 80 leidde tot smokkeloperaties tussen Mexico en de VS en het eerste drugskartel. Het Guadalajara Cartel groeide al snel uit tot een miljardenoperatie.

Lees meer
10
CRIME - Escobar's Empire
Aflevering 10: Escobar's Empire

Eind jaren 70 groeide Pablo Escobars cocaïnehandel dankzij trips van zijn vliegtuigen van Columbia naar Panama, vanwaar kilo's cocaïne naar de VS gingen. Hij werd de meest beruchte drugsbaron ooit.

Lees meer
11
CRIME - Cash And Corruption
Aflevering 11: Cash And Corruption

De Rio Grande Valley is populair bij smokkelaars die drugs, wapen en zwart geld willen invoeren. De douane vindt 610.000 dollar in een reservewiel. De agenten ondervragen de chauffeur.

Lees meer
12
CRIME - Animals On The Frontline
Aflevering 12: Animals On The Frontline

Honden zijn de onbezongen helden van de misdaadbestrijding. We volgen de dieren bij grensstadjes en zien dat ze enorm bijdragen aan het werk van de politie.

Lees meer
13
CRIME - Special Ops
Aflevering 13: Special Ops

Bij de grens langs Zuid-Texas werken de allerbeste agenten. We zien de operaties van de Amerikaanse grenspolitie die hun tactiek aanpast om smokkelaars te misleiden en te pakken.

Lees meer
15
CRIME - Drug Cash Carriers
Aflevering 15: Drug Cash Carriers

Op luchthaven Fiumicino in Rome onderzoekt de politie een georganiseerde groep misdadigers die drugsgeld naar Afrika smokkelt. En agenten houden een vrouw uit Pisa aan met een verdacht pakket dat op h...

Lees meer
16
CRIME - Holy Smuggler
Aflevering 16: Holy Smuggler

Op luchthaven Fiumicino in Rome houden beveiligers een theologiestudent aan die zegt dat hij het Vaticaan komt bezoeken. Maar pakketjes die in zijn shirt zijn genaaid duiden op iets anders. Ondertusse...

Lees meer
17
CRIME - Pittsburg Smack
Aflevering 17: Pittsburg Smack

In een stad vol met heroïnedealers die een klein fortuin verdienen, zorgen de agenten van Pittsburgh voor chaos op de markt.

Lees meer
19
CRIME - Moonshine Mayhem
Aflevering 19: Moonshine Mayhem

Van de Appalachen tot de steegjes van New York, op de Amerikaanse zwarte markt voor moonshine en andere illegale drank wordt veel geld verdiend.

Lees meer
20
CRIME - Car Jackers
Aflevering 20: Car Jackers

Hypermoderne autobeveiliging noopt moderne autodieven steeds ingenieuzer te werk te gaan. Omdat het vaak meer oplevert dan drugs verkopen, werken bendes nu samen om auto's te stelen. We gaan naar Sant...

Lees meer
21
CRIME - Busted Baggage
Aflevering 21: Busted Baggage

De beveiligingsmedewerkers van de internationale luchthaven Jorge Chavez houden een man aan die drugs in z'n koffer heeft en een vrouw die olijven bij zich heeft waar mogelijk cocaïne in zit.

Lees meer
22
CRIME - Soaked In Cocaine
Aflevering 22: Soaked In Cocaine

De antidrugseenheid gaat op zoek naar een verdachte die op een wel heel bijzondere plek verstopt zit, er wordt een arrogante smokkelaar gepakt en een man die drugs aan zijn lichaam heeft getapet.

Lees meer
23
CRIME - Drugs And Divorce
Aflevering 23: Drugs And Divorce

Deze keer worden twee reizigers aangehouden die zeggen dat ze niet samen reizen. Toch hebben ze allebei cocaïne bij zich. Ook wordt een man aangehouden met 35 bolletjes in z'n maag.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2020
National Geographic
CRIME

Beschrijving:

Het werk van de politie is nooit klaar. Kijk mee naar de criminele onderwereld en hoe zijhun uiterste best doen om de autoriteiten te slim af te zijn.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.