Seizoen 1

02
CROCTOBER - Battle of The Crocs
Aflevering 2: Battle of The Crocs

Zoöloog Jack Randall gaat naar het ruige Northern Territory van Australië. Hij ziet met eigen ogen hoe de enorme zoutwaterkrokodillen de kleinere zoetwaterkrokodillen in hoog tempo overmeesteren.

Lees meer
03
CROCTOBER - Crocodile
Aflevering 3: Crocodile

De krokodil is het grootste roofreptiel ter wereld, maar dat vereist jarenlange training. Volg de transformatie van pas uitgekomen jong tot gevaarlijk roofdier dat op alles jaagt wat beweegt.

Lees meer
04
CROCTOBER - Crocodile King
Aflevering 4: Crocodile King

Het grootste reptiel ter wereld, de zoutwaterkrokodil, staat in het Northern Territoriy in Australië onder druk van de natuur en vijanden. We tonen de onbekende wereld van deze meesterlijke jagers.

Lees meer
05
CROCTOBER - Hippo Vs Croc
Aflevering 5: Hippo Vs Croc

Twee van Afrika's gevaarlijkste gladiatoren, nijlpaarden en krokodillen, leven naast elkaar, maar gezellig is anders. Kijk wat er gebeurt als deze twee dieren elkaar tegenkomen.

Lees meer
06
CROCTOBER - Jaguars vs. Crocs
Aflevering 6: Jaguars vs. Crocs

Natuurfotograaf Steve Winter en cameraman Bertie Gregory reizen naar de Pantanal in Brazilië om het bijzondere leven van jaguars vast te leggen. We zien hoe een mannetje een enorme kaaiman aanvalt.

Lees meer
07
CROCTOBER - Lake Of A Thousand Caiman
Aflevering 7: Lake Of A Thousand Caiman

Diep in de Amazone komt een meer elk jaar droog te liggen. Het lokt talloze reptielen die weinig veranderd zijn sinds de tijd van de dinosauriërs.

Lees meer
08
CROCTOBER - Croc In The Hole
Aflevering 8: Croc In The Hole

Veeranch La Belle in het Northern Territory van Australië zit met ongenode krokodillen in hun waterpoelen. Eentje zwom de rivier af met een koe in zijn bek. Matt en zijn vrienden komen ze vangen.

Lees meer
09
CROCTOBER - Croc Out of Water
Aflevering 9: Croc Out of Water

Tijdens het droge seizoen in het Northern Territory van Australië moeten krokodillen vechten voor territorium. Matt probeert de krokodillen van het vee te scheiden voordat de boeren actie ondernemen.

Lees meer
10
CROCTOBER - Tourist Trap
Aflevering 10: Tourist Trap

Het Northern Territory van Australië trekt jaarlijks twee miljoen bezoekers. Het is heet en de toeristen willen een verkoelende duik nemen. Voor de veiligheid moet Matt een paar krokodillen weghalen.

Lees meer
11
CROCTOBER - Fly Away Croc
Aflevering 11: Fly Away Croc

Het bedrijf Paspaley duikt op parels langs de kust in West-Australië. Gevaarlijk werk, zeker nu er een krokodil bij de boten is gespot. Matt en z'n team proberen hem te vangen voordat het te laat is.

Lees meer
12
CROCTOBER - Don't Rock The Boat
Aflevering 12: Don't Rock The Boat

Kroegbaas Tommy gaat regelmatig met zijn gezin vissen op een naburige rivier. Maar nu wordt een krokodil wel erg nieuwsgierig naar hun bootje. Matt wil hem weghalen voordat er gewonden vallen.

Lees meer
13
CROCTOBER - Calamity Croc
Aflevering 13: Calamity Croc

Crab Claw Island Resort is een populair tropisch paradijs op een paar uur van Darwin. De manager ziet een grote krokodil rondhangen bij het strand. Matt en z'n team gaan erheen om hem te vangen.

Lees meer
14
CROCTOBER - Ranch Rampage
Aflevering 14: Ranch Rampage

Victoria River Downs Ranch heeft al jaren geen last meer van krokodillen. Er zijn nu wel grote zoutvissen gespot in de rivier. Uit bezorgdheid voor de werknemers, schakelen ze Matt en zijn team in.

Lees meer
15
CROCTOBER - Castaway Croc
Aflevering 15: Castaway Croc

Vijftig mijl uit de kust van Noord-Australië schrikt een enorme zoutwaterkrokodil locals en bezoekers op bij een visserskamp. Matt Wright en zijn team zetten koers om het paradijs te herstellen.

Lees meer
16
CROCTOBER - Crocodiles Revealed
Aflevering 16: Crocodiles Revealed

Een krokodil is een van de heimelijkste roofdieren en houdt zich de halve tijd verborgen onder water. We gaan op onderwaterexpeditie in de Okavango-delta om zijn ware en onverwachte aard te ontdekken.

Lees meer
17
CROCTOBER - Critter Fixers: Country Vets: Reptile Compilation
Aflevering 17: Critter Fixers: Country Vets: Reptile Compilation

Alle dieren zijn welkom bij de dierenartsen van Critter Fixers. Vandaag een Argentijnse tegu met buikklachten, een kameleon die op controle komt, een kwakkelende leguaan en een lusteloze baardagaam.

Lees meer
18
CROCTOBER - The Croc That Ate Jaws:  Ancient Enemies
Aflevering 18: The Croc That Ate Jaws: Ancient Enemies

Krokodillen en alligators trekken diep de zee in, waar ze botsen met haaien. Onderzoekers hopen met camera's inzicht te krijgen in de confrontaties tussen twee van de dodelijkste roofdieren.

Lees meer
19
CROCTOBER - Jurassic Clinic
Aflevering 19: Jurassic Clinic

Bij de kliniek van dokter K weet je nooit wat er binnenkomt. Reptielen zijn wel vaste gasten, van slangen tot gekko's en bijtschildpadden. Niet de knuffeligste dieren, maar ze krijgen de beste zorg.

Lees meer
20
CROCTOBER - Australia's Most Dangerous
Aflevering 20: Australia's Most Dangerous

We kijken naar de spannende momenten die zoöloog Jack Randall in de outback heeft beleefd met slangen, krokodillen en spinnen. De grote zeeschildpadden en kangoeroes waren vriendelijker.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2018
National Geographic
CROCTOBER

Beschrijving:

Weinig dieren boezemen mensen zoveel angst in als de krokodil, één van de stilste sluipmoordenaars. We onderzoeken wat deze boze retielen beweegt.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.