Seizoen 3

01
De Thundermans - Op het rechte of pijlsnelle pad
Aflevering 1: Op het rechte of pijlsnelle pad

Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken, om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe, jaloers op deze nieuwe vriendschap, zet haar eigen relatie met haar beste vri...

Lees meer
02
De Thundermans - Phoebe versus Max: Deel twee
Aflevering 2: Phoebe versus Max: Deel twee

Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Lees meer
03
De Thundermans - Wat zit je te mieren?
Aflevering 3: Wat zit je te mieren?

Nadat Phoebe ontdekt dat Link's ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.

Lees meer
04
De Thundermans - Steel niet langer de Show
Aflevering 4: Steel niet langer de Show

Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

Lees meer
05
De Thundermans - Een emotionele achtbaan
Aflevering 5: Een emotionele achtbaan

Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.

Lees meer
06
De Thundermans - Het kwaad rust nooit
Aflevering 6: Het kwaad rust nooit

Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld als ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.

Lees meer
07
De Thundermans - Wat maakt 't uit
Aflevering 7: Wat maakt 't uit

Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld als hij een opdracht overzee krijgt aangeboden.

Lees meer
08
De Thundermans - Dubbelspel
Aflevering 8: Dubbelspel

Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.

Lees meer
09
De Thundermans - Florale steun
Aflevering 9: Florale steun

Max gebruikt Phoebe, om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.

Lees meer
10
De Thundermans - Hou me niet voor het lapje
Aflevering 10: Hou me niet voor het lapje

Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.

Lees meer
11
De Thundermans - Grote afspraakjes
Aflevering 11: Grote afspraakjes

Een wanhopige Phoebe zorgt dat Max zich niet met haar schoolproject bemoeit door hem te overtuigen dat een meisje van school met hem uit wil. Maar nadat Max en zijn date hier achterkomen, willen ze wr...

Lees meer
12
De Thundermans - Uit de bocht op de leerweg
Aflevering 12: Uit de bocht op de leerweg

Phoebe hoopt ingedeeld te worden bij haar favoriete hippe held in het superhelden mentor programma, maar voelt zich verplicht voor haar vader te kiezen. Al snel heeft ze spijt als ze zijn oude en acht...

Lees meer
13
De Thundermans - De Thundermans ontmaskerd (Deel 1)
Aflevering 13: De Thundermans ontmaskerd (Deel 1)

De schurkenbond is vastbesloten om Phoebe's opmars als superheld te stoppen en de hele Thunderman familie te vernietigen. Max moet eindelijk kiezen tussen vechten voor goed met zijn familie of voor kw...

Lees meer
14
De Thundermans - De Thundermans ontmaskerd (Deel 2)
Aflevering 14: De Thundermans ontmaskerd (Deel 2)

De schurkenbond is vastbesloten om Phoebe's opmars als superheld te stoppen en de hele Thunderman familie te vernietigen. Max moet eindelijk kiezen tussen vechten voor goed met zijn familie of voor kw...

Lees meer
15
De Thundermans - Het spel der liefde
Aflevering 15: Het spel der liefde

Hank verhoogt de inzet van de familie spelavond tot een nieuwe hoogte en ieder lid van de familie heeft alles over voor de hoofdprijs.

Lees meer
16
De Thundermans - Kus Me, Nate
Aflevering 16: Kus Me, Nate

Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschri...

Lees meer
17
De Thundermans - Vergeet me niet
Aflevering 17: Vergeet me niet

Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.

Lees meer
18
De Thundermans - Naschoolse hondendag
Aflevering 18: Naschoolse hondendag

Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.

Lees meer
19
De Thundermans - Pittige tante
Aflevering 19: Pittige tante

Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.

Lees meer
20
De Thundermans - Terug Naar School
Aflevering 20: Terug Naar School

Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had 'geritseld'.

Lees meer
21
De Thundermans - Geboren grapjas
Aflevering 21: Geboren grapjas

Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie op...

Lees meer
22
De Thundermans - Op zoek naar de Ware
Aflevering 22: Op zoek naar de Ware

Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam, die ze moet v...

Lees meer
23
De Thundermans - Storten en spatten
Aflevering 23: Storten en spatten

Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. Maar de missie loopt uit de hand als ze een illegale nachtclub binnenglippen.

Lees meer
24
De Thundermans - Gestolen Thuishonk
Aflevering 24: Gestolen Thuishonk

Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de...

Lees meer
25
De Thundermans - Phoebe Hood
Aflevering 25: Phoebe Hood

Als Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.

Lees meer
26
De Thundermans - Versla de ouders
Aflevering 26: Versla de ouders

Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt averechts waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2015
Nickelodeon
De Thundermans

Beschrijving:

Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden. Moeilijk? Reken maar! Helemaal omdat de twee oudste broer en zus - Phoebe en Max - een rivaliteit delen die goed tot uiting kan komen met hun krachten! Deze missie om 'erbij te horen' gaat misschien ietsje langer duren dan verwacht.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.