Seizoen 1

01
Europe - Megastructures: Sagrada Familia
Aflevering 1: Megastructures: Sagrada Familia

De Sagrada Familia is een van de meest inspirerende gebouwen ter wereld. National Geographic bekijkt de huidige staat van het bouwwerk en welke mix van oude en nieuwe technieken er wordt toegepast.

Lees meer
02
Europe - Lost Worlds of The Mediterranean
Aflevering 2: Lost Worlds of The Mediterranean

In het Middellandse Zeegebied gaan we op zoek naar de mysteries achter de opkomst en ondergang van de Minoïsche cultuur, de Grieken, de Carthagers en de machtige Romeinen.

Lees meer
03
Europe - Buried Secrets of Cordoba
Aflevering 3: Buried Secrets of Cordoba

Ontdekkingsreiziger Fabio Amador sluit zich aan bij een team archeologen die met geavanceerde technologie de lang vergeten geschiedenis van de stad Cordoba blootleggen.

Lees meer
04
Europe - Notre Dame: Race Against The Inferno
Aflevering 4: Notre Dame: Race Against The Inferno

Dappere brandweermannen snelden naar de brandende Notre-Dame om het te behoeden voor verwoesting. We onthullen de details over hun 15 uur durende strijd om de iconische kathedraal te redden.

Lees meer
05
Europe - Mafia Confidential
Aflevering 5: Mafia Confidential

Alleen meedogenloze figuren bereiken de top van de maffia. We belichten de huiveringwekkende geschiedenis van een van de machtigste maffiabazen aller tijden.

Lees meer
06
Europe - Megastructures: BelugaXL
Aflevering 6: Megastructures: BelugaXL

Het vrachtvliegtuig Beluga XL kan ruim 50 ton vervoeren en heeft honderden miljoenen euro's gekost, evenals het harde werk van duizenden mensen. Maar overleeft dit bijzonder toestel z'n eerste vlucht?...

Lees meer
08
Europe - Poland
Aflevering 8: Poland

Het rijke Poolse landschap bestaat uit bossen, laaglanden en bergtoppen waar zeearenden vechten om voedsel, roofdieren zich aanpassen aan extreme omstandigheden en rupsen brutale dieven zijn.

Lees meer
09
Europe - Greece
Aflevering 9: Greece

We laten zien hoe de rijke Griekse dierenwereld overleeft, zoals roofdieren die smullen van trekvogels, een schorpioen op zoek naar liefde en zeehondenpups die er alleen op uit trekken.

Lees meer
10
Europe - Secrets of the Colosseum
Aflevering 10: Secrets of the Colosseum

Archeologen wagen zich in de eeuwenoude ruïnes van het Colosseum en starten opgravingen in het hele Rijk om te ontdekken hoe de enorme arena - ooit de thuishaven van bloederige gladiatorengevechten - ...

Lees meer
11
Europe - AZF: French Factory Explosion
Aflevering 11: AZF: French Factory Explosion

Op 21 september 2001 ontplofte de AZF-fabriek in Toulouse, met 31 doden en duizenden gewonden tot gevolg. Twintig jaar later onthullen we nooit eerder vertoonde beelden en interviews, die van minuut t...

Lees meer
12
Europe - Venice's Lost Empire
Aflevering 12: Venice's Lost Empire

We laten het water rond Venetië weglopen en vinden resten van dit eens zo machtige maritieme rijk, waaronder een 14e-eeuws oorlogskombuis, resten van koopvaardijschepen en massagraven onder water.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
National Geographic
Europe

Beschrijving:

Het hedendaagse Europa is gevormd door de brute kracht van de natuur. Met de bevroren Noordpool en de Mediterrane kust heeft het continent de prachtigste landschappen op aarde.

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.