Aflevering 7: Full Dress

Beschrijving van de aflevering:

De première komt steeds dichterbij en Paul geeft Toni de schuld van verdere tegenslagen. Paul blaast Claire stoom af en wint de discussie met verontrustend nieuws. Trey's plan om te slagen als soliste mislukt, en de drastische maatregelen die Kiira neemt tegen haar blessure, zetten haar leven als Prima in twijfel. Nadat Daphne haar niet helpt, gebruikt Jessica ongebruikelijke middelen om haar financiële zorgen op te lossen, terwijl Claire de overweldigende waarheid over Mia ontdekt. Claire's nieuwe succes en worsteling met zichzelf zorgen ervoor dat ze dingen doet waar ze binnenkort spijt van krijgt. Kiira neemt een beslissing die alles verandert. De profetie van Rome maakt Claire van streek en hun relatie lijdt eronder, net als Romeo's mentale toestand.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page, Sascha Radetsky

Regisseurs:

Alik Sakharov, Moira Walley-Beckett

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

02
03
04
05
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

07
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2015
LIONSGATE+
Flesh And Bone

Beschrijving:

"Flesh and Bone" volgt de balletdanseres Claire, die na een zeer verontrustend verleden toetreedt tot een gerenommeerd balletgezelschap in New York. De donkere en complexe serie duikt zonder blikken of blozen onder in de gebroken en oogverblindende wereld van ballet en het dramatische leven in New York. Claire is emotioneel gekwetst, seksueel beschadigd, en behalve doelgerichtheid bezit ze ook zelfvernietigende neigingen. Als een zeer begaafde ballerina sturen ze hun pijn en verwachtingen op ingrijpende, onvoorspelbare manieren - vooral wanneer ze worden geconfronteerd met de machinaties van de artistiek directeur van het bedrijf en een onwelkome gast uit haar verleden.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page

Rating:

16+

Regisseurs:

David Michôd, John Melfi

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.