Aflevering 6:

Beschrijving van de aflevering:

Hoe ver gaat Sean om zijn vaders moordenaar te vinden? Met Marian en Billy ondergedoken, moet hij moeilijke waarheden over zijn familie _ en zichzelf _ onder ogen zien. Maar de waarheid was nooit dichterbij. De Wallace's hebben een gijzelaar die weet hoe het zit. Elliot wordt er meer bij betrokken een onderzoekt met Sean de woning van de huurling die ze aanviel. Wat ze ontdekken is verontrustend en Sean moet een duistere verleiding weerstaan. Intussen ontdekt Alex iets schokkends over Finns moordenaar, en is hij vastbesloten 't aan Sean te onthullen, ongeacht de gevolgen. de druk op de Wallace's neemt toe en Marian twijfelt aan Seans daadkracht, terwijl Billy nog wanhopiger wordt. Wat kost de waarheid de familie? En is de prijs het waard?

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Lucian Msamati (Ed Dumani), Mads Koudal (Leif Hansen), Ray Panthaki (Jevan Kapadia), Pamela Nomvete (Serwa), Brian Vernel (Billy Wallace)

Regisseurs:

Xavier Gens

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

02
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 2

S01 E02

03
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 3

S01 E03

04
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 4

S01 E04

05
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

07
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 8

S01 E08

09
Gangs of London Seizoen 1 Aflevering 9

S01 E09

Over de serie

Genres: Misdaad Drama Actie
Jaar: 2019
Gangs of London

Beschrijving:

Misdaadserie over het ruige leven van de onderwereld in London. Als één van de belangrijkste misdaadbazen, Finn Wallace, omgebracht wordt, zijn de gevolgen desastreus voor de hele criminele wereld. Iedereen wordt verdachte en de bende van Wallace is niet tevreden met de ontstane situatie na het machtsvacuüm. Een onorthodoxe serie uit de koker van Gareth Evans en Matt Flannery.

Acteurs:

Sope Dirisu (Elliot Finch), Michelle Fairley (Marian Wallace), Lucian Msamati (Ed Dumani), Brian Vernel (Billy Wallace), Pippa Bennett-Warner (Shannon Dumani), Jack Donoghue (Zac), Joe Cole (Sean Wallace), Aled ap Steffan (Darren Edwards), Darren Evans (Ioan), Garmon Rhys (Patrick), Ejiro Ndi-Efam (Young Elliot), Adam J. Bernard (Young Charlie), Shaila Alvarez (Medic), Cornell John (Joseph), David Avery (Anthony), Nebli Basani (Tariq), Ian Beattie (Colin), Paul Blackwell (Armed police), Colm Meaney (Finn Wallace), Emmett J Scanlan (Jack O'Doherty)

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Corin Hardy, Nima Nourizadeh, Marcela Said, Gareth Evans, Xavier Gens

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.