Aflevering 7: The Big Bad Fish Man

Beschrijving van de aflevering:

De South Georgia State Fair vindt al over een paar weken plaats en Jack doet zijn uiterste best om zijn professionele en persoonlijke leven intact te houden. Staci vermoedt dat Jack meer te maken heeft met Ace’s onverwachte Heel-rol. Thomas misdraagt zich op school, de DWL moet gedwongen audities houden voor extra worstelaars, en Jack heeft het druk ervoor te zorgen dat Charlie Gully niet zijn beste talent steelt, waaronder Ace.

Acteurs:

Stephen Amell, Alexander Ludwig, Alison Luff, Mary McCormack, Kelli Berglund, James Harrison Jr., Robby Ramos, Alice Barrett Mitchell, Roxton Garcia, David James Elliott, Joel Murray, Melissa LeEllen, Nigel Crocker, Larry Clarke, Zoe Myers, Luke Hawx, Scott Hunter, Kate Rachesky

Toon meer Toon minder

Regisseurs:

Mike O'Malley

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Heels Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

02
03
Heels Seizoen 1 Aflevering 3

S01 E03

04
05
Heels Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
Heels Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Heels

Beschrijving:

In de professionele worstelwereld worden de helden ‘faces’ genoemd, en de slechteriken ‘heels’. Maar in de echte wereld kunnen die personages moeilijk na te leven zijn — of moeilijk achter te laten. Jack Spade moet constant beslissingen nemen over wat het beste is voor de Duffy Wrestling League, maar wat het beste is voor zijn league komt vaak met hoge kosten voor zijn meest dierbaren. Of het nu financiële problemen met de bank zijn, achterbakse eigenaren van rivaliserende worstelpromoties, het constante risico op ernstige blessures, of kwaad bloed tussen de worstelaars, de DWL vecht op alle fronten. Gebroken lichamen en verbroken dromen vervuilen de professionele worstelwereld, maar niets is zo bruut als de strijd achter de schermen. Elke worstelaar wil de kampioensriem boven zijn hoofd houden, maar er zijn er maar weinig die de offers kunnen brengen die het spotlight met zich meebrengt.

Toon meer Toon minder

Acteurs:

Stephen Amell, Alexander Ludwig, Alison Luff, Mary McCormack

Rating:

16+

Regisseurs:

Mike O'Malley

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.